Wka

Hur får man en anime frisyr

Anime frisyrer är roligt och gulligt! Här är hur du kan uppnå den perfekta anime frisyr.

Steg

Hur får man en anime frisyr. Kopiera din favorit anime karaktär.
Hur får man en anime frisyr. Kopiera din favorit anime karaktär.
 1. 1
  Satsa på lager. Gå till en salong. Göra det själv är en dålig idé. Att få det gjort professionellt är bättre än att göra det själv eftersom stylist kan faktiskt se baksidan av huvudet.
 2. 2
  Gör det roligt! Färga håret en galen färg (med föräldrarnas tillåtelse om det behövs) eller lägga höjdpunkter (galnare färger, desto bättre) Om du har svart hår eller mörkt hår, färga det en naturlig hårfärg som blond och röd (som i anime, dvs Sailor Moon och Lucky Star)
 3. 3
  Kopiera din favorit anime karaktär. Kanske till och med visa en bild av din karaktär till personens vem som kommer att klippa håret om du får det gjort professionellt.
 4. 4
  Anime handlar om kul och gå efter vad du vill. Så låt inte någon retas och glåpord hålla dig tillbaka från det du vill ha.
 5. 5
  Om du inte är tillåtet att färga håret, få färgglada förlängningar. De finns i alla färger tänkbara. Och om du inte hittar den färg förlängning, men du har färgämnet, får en lätt färgad man som blondin, och använda färgen att färga extensions! Bara vara kreativ!

Tips

 • Kom ihåg, kommer inte varje frisyr ser bra ut med din stil, så innan du väljer att se ut som Inuyasha, se till att din garderob är inte alltför "Gangster" för utseendet.
 • Ta väl hand om ditt hår, speciellt om du färga det eller få höjdpunkter!
 • Var försiktig när du väljer en färg som är onaturligt som blå eller rosa. Kontrollera för att se om du verkligen vill att färgen först innan du dör ditt hår.
 • Försök att komma ihåg att tricket att de flesta anime frisyrer är i styling själv. Du kan inte klippa håret för att vara som precis som L's (om det är vad du går för), måste det stylas.
 • I det mänskliga samhället, kommer några riktigt bisarr anime frisyr verkligen gör du titta på sin plats. Försök att hitta en frisyr som passar dig och ser inte "för konstigt".

Varningar

 • Kom ihåg att om du vill ha en viss anime frisyr och det inkluderar saker som behöver göras först till exempel, uträtning / curling, döende håret osv.. Du måste tänka är det bra för ditt hår? Kommer det att skada den? Hår hälsa är också en viktig aspekt. Också Räta / curling håret kan få den att brinna och gå burrigt
 • Dye är giftig! Var försiktig om du färga håret själv eller med en kompis eller förälder.