Wka

Så samla den perfekta garderoben (tonårsflickor)

Har du någonsin vill ha den perfekta garderoben med precis rätt mängd av variation och stil samtidigt spara så mycket pengar som möjligt? Då denna artikel är för dig! Med endast några mindre steg du har garderoben drömmen tonåren.

Steg

Så samla den perfekta garderoben (tonårsflickor). Sortera igenom din garderob.
Så samla den perfekta garderoben (tonårsflickor). Sortera igenom din garderob.
 1. 1
  Sortera igenom din garderob. Du vet aldrig vad du behöver om du inte ser! Ta alla kläder ur garderoben och kasta genast bort allt med hål eller revor. Glöm inte skorna! Prova på allt som är kvar. Även om du vet eller tror att det kommer att passa, det är alltid bättre att vara säker än ledsen. Planera för att ge något som inte passar eller att du inte gillar längre till välgörenhet. Du kan även använda dina extra kläder du inte vill sälja till platser som Platons garderob för att få extra pengar! Häng och vika allt som du håller prydligt i garderoben.
 2. 2
  Gör en lista. Nu när allt sorteras, göra en lista över vad du vill köpa. Försök att göra en övergripande generell lista och detaljerna eftersom det kommer att göra din shopping resa mindre stressande.
 3. 3
  Köp några bekväma underkläder.
  • Undies: 14-20 par är en bra summa, inklusive några sömlösa par. Håll designen enkel. Köp något slag du föredrar, oavsett om det är pojke shorts, bikinis, etc.
  • Bras: en eller två Sportunderkläder tre till fyra varje dag behåar (troligen svart, vit, naken, ljusrosa och grått), en eller två armhävningar, en eller två axelbandslösa / konvertibla behåar.
  • Camisoles. Camis är definitivt en stor mode stapelvara i någon tonåring flicka garderob. De är bra för lager på lager och nästan varje klädaffär har dem. Välj neutrala färger först - vit, svart, grå, neutral. När du har avslutat din garderob, kan du gå tillbaka till färgerna.
  • Linnen. Har tre eller fyra par tighta eller lösa linnen - sugarlips är ett bra varumärke.
  • Strumpor: Ha lite ankelsockor. Även atletiska strumpor, speciellt om du idrottar. Har några vanliga strumpor och några par långa strumpor. Du kan också få en del av dessa fluffiga strumpor om du vill, men inte för mycket.
 4. 4
  Ha en mängd eleganta och mångsidiga bottnar. Alla tjejer borde ha en trevlig denim kjol för sommarmånaderna. Denim tight och löst Bermuda shorts är bra liksom. Ett par mörk tvätt skinny jeans och ett par flare jeans blir perfekt tillägg till din garderob (har några par). Glöm inte leggings! Försök att hitta snygga jeans och naturligtvis, regelbundna baggy svettas också!
  • Sweatpants: två till tre par kommer att vara perfekt. Se till att de är av god kvalitet, ha en bra passform (inte alltför baggy eller tight), och matcha med minst två av dina kläder.
 5. 5
  Få några kvalitet toppar som är snygga och passar dig. I princip alla toppar som passar din stil kommer att göra. Håll dig borta från baggy t-tröjor. Flödande toppar är trevligt som är tröjor. Skaffa en mängd olika färger och stilar och inte får för vana att köpa samma skjorta i varenda färg bara för att du gillar det så mycket.
  • Jackor och säsongsbetonade slitage. Det beror på var du bor. Om du bor i norr eller Mellanvästern, få en eller två skidjackor, en till tre dagliga rockar, ett tunt lager, och en väst. Om du bor i väst eller syd, en tung jacka, ett tunt lager, och (valfritt) en väst kommer att göra fint.
 6. 6
  Få några bekväma pyjamas. Äga upp till fem par bekväma pj. Du kan också använda "stora" skjortor, som de från semester, som pyjamas toppar. De ska vara söt och bekväma, men oroa dig inte för mycket om stil, eftersom inte en massa människor kommer att se dig i din pyjamas.
 7. 7
  Få några vackra klänningar för många olika tillfällen. Äger två till sex olika klänningar, en svart klänning och omkring fem andra klänningar. Försök att få dem i olika stilar och färger. Vissa bör vara för festande, vissa mindre vardagligt, som kyrka.
 8. 8
  Få en variation av söta skor som är ganska billiga men kvaliteten. Du kan antingen slå den eller missar det med skor. Se till att dina skor är söta och matcha din personlighet, och inte överbelasta ditt kreditkort. Här är några par för att komma igång:
  • Sportskor: Du bör ha minst ett par sportskor. Det beror också på hur många sporter du spelar, men du bör ha minst ett par löparskor. Dessutom har ett par eller Converse eller andra sneakers inte gjort speciellt för att köra, men bra för stil.
  • Sandaler: Har en eller två par söta, bekväma sandaler, för stranden och för promenader. Mockasiner är också fantastiska.
  • Stövlar: Det beror också på var du bor, men för någon, har man stövlar par vandring. Du bör också ha ett par långa svarta stövlar, för varmt eller kallt. Svart är bra, men inga klara färger. Uggs är mycket populära.
  • Flats: Dess bra att ha ett par par lägenheter eftersom de går med en massa kläder. Ljusa färger eller vackra mönster slutföra alltid outfit, och göra hela din look förändring. Har back up alltid, och kanske ett par vanliga svarta eller gråa till hands.
  • Heels: Har en eller kanske två par. Man bör definitivt vara i svart, och kanske några andra i snygga färger, men se till att de stämmer med dina klänningar / formella kläder.
 9. 9
  Få lite smickrande, vackra tillbehör som ser bra ut på dig. Var noga med att få massor av örhängen. Vissa grunderna är pärlor och faux eller verkliga diamanter. Halsband är vackra och finns i en mängd olika stilar och färger. Försök att undvika halsband och armband som säger "Best Friends" på dem. De är trevligt när små barn bära dem, men för tonåringar, de är lite mycket. De kan också göra dina andra vänner mår dåligt. Köp alla tillbehör finns kvar eftersom de är avsedda att accent outfit.
  • Scarfs: Scarfs är bra för vintern på hösten, våren och även på sommaren. Det är bra att ha ljusa färger och coola mönster, snarare än de bruna och fula färger. Gå med flödet och ha kul med dem.
 10. 10
  Handla på clearance rack. När du skriver en butik, chef till avslut rack först, även om du ser andra saker som fångar ögat. De har de bästa erbjudanden speciellt vid de dyra butikerna.
 11. 11
  Leta efter försäljning. För att spara pengar, måste du träffa försäljningen precis rätt, speciellt om du vill köpa saker från en dyr butik. Det enklaste sättet att göra detta är att prenumerera på ett flertal kataloger och annonser. Det håller också upp dig på de senaste trenderna och stilarna.
 12. 12
  Handla på lågprisvaruhus. Det inkluderar sparsamhet butiker! Vissa lågprisbutiker bär namn märken som var oönskad av butiken. Allt är helt nytt och aldrig använt. De har också söta kläder själva. Den bästa delen? De säger även hur mycket pengar du sparar rätt på prislappen!

Tips

 • Håll dig inom din budget. Om du inte har råd med så mycket kläder, slösa inte dina pengar!
 • Icke skoluniform dagar - Klänningar ingen upp för mycket, men ingen kommer i Josh joggare. Bär vardagligt, - på min gymnasieskola flesta människor bär en märkesvaror hoodie, Bodywarmer (flickor) jeans / jeggings / leggings och converse / converse ser likadana skor!
 • För skor, försöka undvika flip flops. De kan verka i och allt, men de är riktigt dåligt för fötterna.
 • Inte spendera 150€ på kläder om du inte kommer att växa ur det, eller du kan bara få pengar sådär.
 • Vara blygsam! Bär inte se igenom eller tunna skjortor utan något under. Att kunna se din bh igenom dina skjortor distraherar för mycket från din outfit.

Varningar

 • Bär inte något med super klibbig pattens tillsammans eller shorts och Uggs / stövlar det bara inte ser bra ut eller göra något meningsfullt.
  • Var noga med att inte bränna eller förstöra dessa kläder, eller göra folk avundsjuka på vad du har.
 • Vissa människor kanske inte bära coola kläder, betyder inte att du måste vara elak mot dem om det!
 • Var försiktig om kläder namn varumärke. Till exempel, de Hollister t-shirts som säger "Hollister så kal." Ska du verkligen gillar att om ett par år? Eller ens hela sommaren? Ibland släta skjortor är dina bästa bet.Plus du inte vill bara vara en fri annonsör för företaget.