Wka

Hur du gör ditt rum riktigt coolt med femtio dollar

Även med en liten budget och en ful rum kan tyckas anledning att misströsta - det är inte. Femtio dollar är mycket att göra ditt tråkiga rum till ett palats passar för en prins eller prinsessa, men inser att det inte kommer att hända över en natt och göra ditt rum perfekt tar en hel del tålamod.

Steg

Hur du gör ditt rum riktigt coolt med femtio dollar. Besluta om ett färgschema eller du vill hålla fast i ditt rum och samtidigt tänka på hur lång tid det kommer att se ut på det sättet.
Hur du gör ditt rum riktigt coolt med femtio dollar. Besluta om ett färgschema eller du vill hålla fast i ditt rum och samtidigt tänka på hur lång tid det kommer att se ut på det sättet.
 1. 1
  Besluta om ett färgschema eller du vill hålla fast i ditt rum och samtidigt tänka på hur lång tid det kommer att se ut på det sättet. Även om du kan vara helt förälskad i Jonas bröderna just nu, kanske du inte känner så i fem år - med andra ord, inte väljer ett tema som du vet förmodligen inte kommer sist, om du inte kan ändra det lätt. Till exempel är det mycket lättare att ändra teman lampskärmar och sängkläder än det är att ändra tema tapet. Ett grundläggande tema och två eller tre färger princip fungerar bra.
 2. 2
  De-röran ditt rum innan du gör djupgående förändring. Det kan göra en enorm skillnad. Arrangera möbler om du tycker passar. Organisera din garderob och bli av med eller lagra kläder som du inte bär längre.
 3. 3
  Identifiera de största visuellt påtagliga i rummet. Är det den fula blomman Schablon ovanför sängen eller lack som ser hemskt? Fokusera på att fixa dina viktigaste frågorna innan du försöker ändra något annat.
 4. 4
  Ändra dina sängkläder. Ändra dina sängkläder är ett enkelt sätt att skapa ett tema som kommer att bli populär genom rummet. Dessutom, kan solida färger eller "rena" färgåtergivning gör omedelbart ditt rum verkar renare och sätta ihop, speciellt när samordnas med resten av rummet. Säng-in-a-påsar är praktiskt för människor på en budget. Om du känner att din nuvarande överkast inte mesh med din design planer, att hålla sig till de från Wal-Mart, är JC Pennys, eller Kohls ett bra sätt att hålla sig på rätt spår med dina utgifter.
 5. 5
  Hitta någon som kan göra dig billiga gardiner eller en kappa (den del av fönstret som täcker ovanför fönstret). En kappa kan knyta rummet tillsammans, medan gardiner ger en viss avskildhet.
 6. 6
  Måla gamla möbler. Ett skikt av färg kan piffa upp den gamla tall byrå eller bokhylla. Godkänna det med dina föräldrar först. Många butiker säljer "oops" färg som blandades felaktigt för rock-bottom priser. Ibland kan du hitta precis rätt färg, eller, om du hittar något nära (men ljusare än vad du letar efter), kan en skicklig anställd lägga färgton för att få en nyans närmare vad du letar efter.
 7. 7
  Vet att DIY inredningen kan se fantastiska. Försök göra saker som intressanta skulpturer med kreativa objekt eller hemmagjord konst. Ett inramat färg-by-nummer från dollar store kan vara söta. Eller, värva en vän att göra dig en vacker bild.

Tips

 • Rita och skriva ut dina planer. Det är lättare att se framåt när du har något att titta på framför dig.
 • Tilld din budget till de objekt du behöver för säker, vilka de än må vara. Det innebär listar hur mycket allt som färg, sängkläder och tyg kommer att kosta dig. Forskning det, och dubbelkolla priser! Webben är din bästa vän.
 • Om du inte vet vilken färg att måla ditt rum måla det vitt och shoppa med en annan färg i stora block, såsom en röd täcke lampa och gardiner
 • Flytta din säng till en annan plats där du vill ha den.

Varningar

 • Inte spendera på något som du sortens gillar eller inte behöver.
 • Måla inte ditt rum en neon färg.
 • Måla inte, skär, eller förstöra något utan dina föräldrars tillåtelse.

Saker du behöver

 • Saker du kan behöva, beroende på ditt tema:
  • Måla
  • Säng-in-a-bag
  • Tyg
  • Gardiner