Wka

Hur du gör ditt rum emo

Ditt rum ska avslöja din personlighet. Du ska känna dig bekväm och i det, oavsett om du gör din, lyssna, eller bara koppla av. Det bör också vara din egen personliga gömställe, där du kan om vad som stör dig eller gör dig lycklig.

Steg

Hur du gör ditt rum emo. Besluta om ett färgschema.
Hur du gör ditt rum emo. Besluta om ett färgschema.
 1. 1
  Besluta om ett färgschema. Väggarna bör vara en återspegling av ditt färgschema, bestämma om du vill ha alla väggar målade i samma färg, eller om du vill ha en vägg - kanske taket - en kontrasterande färg. Kolla in färg prover på någon butik som säljer färg och förnödenheter färg.
 2. 2
  Håll dig till din. Följ färgerna från väggarna, och köpa kontrasterande och accessoarer. Var inte rädd för att lägga till lite färg till rummet, särskilt om de viktigaste nyanser är svart och vitt.
 3. 3
  Försköna din säng. Köp coola lakan och sängöverkast som har ett färgschema som matchar ditt rum, tillsammans med några kuddar.
 4. 4
  Dekorera väggarna. Bakgrund ditt rum med dina favoritband, de kan hittas på bandets hemsida, och skivaffärer. Du kan också fästa upp bilder på din och familj, eller ens några av dina egna konstverk.
 5. 5
  Lägga saker på skärmen. Du kan försöka organisera ditt rum med en svart inramad bokhylla. Display, med stolthet, dina figurer, gosiga nallebjörnar, samlarobjekt, böcker och allt annat som du vill vara en del av rummet. Vara originell och lägga till egna detaljer som avslöjar din personlighet.
 6. 6
  Gör det igen och mörkt. Gör en gotisk tema med massor av svart och lila och gå därifrån.

Tips

 • Ett bra färgschema är svart och vitt. Var inte rädd för att lägga till lite andra färger också. Neon färger med svart är en annan gemensamt tema.
 • Du behöver inte köpa dyra saker för att ha en fantastisk plats.
 • En böna väska stol är cool i alla typer av rum.
 • Inte måla ditt rum svart, omsluter det utrymme och gör hela rummet litet.
 • och är lysande sätt att lägga ytterligare en dimension till ditt rum, de är också bra för att införa färg och konsistens till en annars grå rymden.
 • Om du vänder Emo, ditt rum min förändring när det ändras för att göra det mer "själv"
 • Håll ditt rum organiserad. Det är ditt rum, och ska se bodde i, samtidigt som resterande snyggt.
 • Lägga till streck av färg över dina väggar är ett trevligt sätt att lägga personlighet till ditt rum. Det är enkelt, bara flick pensel när det är tungt med färg. Det är enkelt men mycket effektivt.

Varningar

 • När du väljer färg, tänk på att svarta och andra mörka färger gör ett litet rum ser mindre. Också vara säker på att du kommer att vara nöjd med de färger du valt år från nu.
 • Svart och riktigt mörka färger ser dåligt på väggarna. De få dammiga, och titta bara äckligt. Så, använd inte för mycket svart. Använd endast en mycket liten mängd av svart, eller ingen alls.
 • Om du inte kan försörja dig, behöver du dina föräldrar att betala för dekorationer. Diskutera dina idéer med dem och förklara att du kommer att hålla kostnaderna nere om de är bekymrade över kostnaderna.