Wka

Hur ser läskig i en grov stadsdel


Många människor lever i en grov område där slumpmässiga människor kommer att försöka och krångel dig. Det bästa sättet att förhindra detta ser läskigt.

Steg

Hur ser läskig i en grov stadsdel. Räkna ut hur skrämmande du vill ska visas, bör du inte gå över toppen eller kommer du bara se dum.
Hur ser läskig i en grov stadsdel. Räkna ut hur skrämmande du vill ska visas, bör du inte gå över toppen eller kommer du bara se dum.
 1. 1
  Räkna ut hur skrämmande du vill ska visas, bör du inte gå över toppen eller kommer du bara se dum.
 2. 2
  Sätta ditt huvud så att du kan bara se fötterna av folket framför dig.
 3. 3
  Räkna ut hur att se större ut än du egentligen är, tallness och vara muskulös är till hjälp för att skrämma bort folk. Att se lång har bra hållning och stå rak, stövlar eller skor som tas upp hjälper en bra summa. För att se muskulös eller åtminstone större än du är bär en stor jacka, skulle en skinnjacka fungerar bra, eller en stor luva.
 4. 4
  Lämna dina armar hänger slappt genom sidorna eller hålla dem i dina fickor om du har dem.
 5. 5
  Agera som ingen annan är där för det mesta, men om någon stöter du eller bara kommer för nära dig sedan sakta titta upp på dem och ge dem en kall blick innan prejar förbi dem.
 6. 6
  Ta stora självsäkra steg när du går, men inte stampa fötterna. Tunga bekämpa stövlar är bra för att maximera denna effekt men de är inte nödvändiga. Walk tryggt - men gör inte skryt. Swaggering kommer att ses som en utmaning.
 7. 7
  Betrakta en huvjacka. En jacka kommer att avslöja mindre ansiktsdrag, och hålla din identitet mer diskret. Om du ser någon från ryggen bär en huva, har du ingen aning om vem de skulle kunna vara.
 8. 8
  Gör inte.
 9. 9
  Överväg att göra dig själv ser lite smutsiga eller smutsiga - När jag försöker se skrämmande, ser orena hjälper. Gnid lite smuts i ansiktet eller på händerna, låt några blåmärken eller nedskärningar ni har show. Om du har akne som ser ut som öppna sår, ärr eller en sorts väg utslag, lämna det och inte försöka dölja det. Det bidrar till att vara skrämmande och OUPPNÅELIG.
 10. 10
  Öva shifty ögonrörelser och twitchiness som du är ständigt på vakt. Flytta fingrarna om att vilda rytm och rycker halsen runt.
 11. 11
  Öva. Om du är naturligt ljusa och glada, så det finns inte mycket chans att du kommer att få det rätt. Du behöver ha minst ett minimum av en bister uppsyn.

Tips

 • Kom ihåg att i en riktigt grov stadsdel, är de människor oroade över samhället. Om du läser den här guiden, är du en bestämd outsider. Om du inte känner någon i området som du befinner dig i, försök att göra dig så osynlig som möjligt - om någon undrar varför du är i deras huven och faktiskt närmar dig, följderna förmodligen inte kommer att vara bra.
  • Tänk på vem du vill skrämma, till exempel gamla människor eller små barn kan bli utflippad och det kan ge dig ett dåligt rykte.
  • Ibland några mörka kläder och en rynka pannan kommer att räcka, men oftast kommer du sluta se ut som en poser.
  • Alltid berätta för dina vänner och alla andra nära dig innan du börjar agera annorlunda eller de kanske tror att du är deprimerad eller ens dumpa dig.
  • Aldrig göra detta i närvaro av dina föräldrar eftersom de kanske tror att du har någon form av personlighetsstörning.
  • Prova och titta lite misshandlade, kanske bära något rippade eller smutsiga kläder men inte gå över toppen.

Varningar

 • Med dessa åtgärder kommer inte att göra dig goth / emo / punk.
  • Om du är säker på att någon kommer att attackera dig eller följer dig storleksanpassar sedan upp dem innan du agerar, om de ser större än du bara vardagligen sluttningen utanför och huvudet efter en plats där du kan lätt förlora dem, som en myllrande gata.
  • Om du inte är väldigt modig i ansiktet av fara du kanske vill överväga att ha några vänner med dig ifall du blir skadad.
  • Låt inte övermod komma i vägen för säkerheten, även om du hatar snutar inte tveka att ringa 911 om det blir otäckt.
  • Om du har försökt köra så var inte rädd för att stå upp och kämpa. Här är några tips om detta:
  • Använd dina händer för att skydda ditt ansikte och hals.
  • Korta stötar och sparkar är bra, men om du på allvar skada dem då du kan få stora problem.
  • Det enklaste sättet att komma undan är att ha en burk pepparspray.
  • Tänk på de människor som du runt och hur de kommer att reagera, försöka synas kallt men inte aggressiv, kom ihåg: du vill att de ska lämna dig ensam.