Wka

Hur man undviker att hamna i problem i en skola kamp

Skolan slagsmål orsakas av många saker, men leder till ett oundvikligt resultat. En eller båda av er avbrytas och / eller utvisas.

Steg

Hur man undviker att hamna i problem i en skola kamp. Följ din motståndare.
Hur man undviker att hamna i problem i en skola kamp. Följ din motståndare.
 1. 1
  Följ din motståndare. Om det är någon du inte vet, kolla in deras funktioner. Du kan inte riktigt motivera sin styrka från deras utseende, men leta efter saker som en muskulös figur, skärpt nävar, och en blick av vrede på deras ansikte. Om det är någon du inte känner, och du tror att de är starkare / svagare än du, så hoppa över detta steg. Detta är viktigt för att hjälpa dig att planera den strategi du använder för att besegra dem.
 2. 2
  Se till att en lärare tittar. Om kampen börjar och de håller ögonen, då de ska delas upp. Om en lärare är bara ser dig stå och vända mot varandra, då (s) att han inte kommer att känna en kamp som pågår.
 3. 3
  Attackerar inte först. Det är viktigt att motståndaren kastar den första punch / spark, och att läraren ser honom / henne göra det. När läraren vet att de kastade första slaget, inte du, bara kan du göra din attack.

Tips

 • Har vittnen till din oskuld.
 • Steg 2 och 3 är avgörande, för om läraren vet motståndaren kastade första punch, kommer du vara motiverad som "försvara sig själv".
 • Kom ihåg att mobbaren (eller motståndare) ha en ursäkt också, som: "Men han slog mig först, du inte var ute när han gjorde det." Det är viktigt att du talar upp genast, eftersom läraren kommer förmodligen att tro den första personen att komma fram, och om du gör det, kommer läraren troligen respektera dig mer som är viktigt.
 • Kom ihåg att ha en ursäkt uppradade, ifall du har en "otillbörlig" lärare. Det kan vara en riktig ursäkt, liksom motståndaren var en översittare, eller göra upp en liknande, "jag inte röra honom missa."
 • Om motståndaren är starkare än dig, låt läraren se den första punch från honom / henne, och springa iväg, eller, låt motståndaren slå dig (AJ!), då du kommer att få all den sympati och hålla sig borta från trubbel.
 • Det är ett faktum, även om en lärare ser motståndaren kasta den första punch, kan han eller hon aldrig överväga båda sidor av historien. Det är bäst att backa undan från striden helt.

Varningar

 • Tänk på att skolan inte är den "riktiga världen", även hög schoolers över myndighetsåldern (för att inte nämna dem som minderårig) har mycket begränsade konstitutionella rättigheter på skolområdet (dvs. husrannsakan och beslag, åsiktsfrihet, etc.), som avgöras av Högsta domstolen. Med det sagt, vara mycket försiktig eftersom din avstängning och är mer sannolikt att godtas i domstol än välte, även i fall av juridiska självförsvar.
 • Ett ökande antal skolor har en "noll-tolerans" politik. I extrema fall, innebär detta att även om du inte slår tillbaka, både du (offret) och angriparen (mobbaren) lika kan bli tillfälligt och / eller utvisas, särskilt (men inte alltid nödvändigtvis) om du verbalt "provocerad" eller "kränkt" angriparen. Ett slag mot sin skolgård "heder" genom att gå bort är alltid bättre än utvisning.
 • Vissa skolor ringa polisen för de mest små slagsmål eller andra offentliga uppvisningar av ilska eller aggression (dvs. stans skåp, kasta saker, etc.).
 • Se upp för "nexus lagar" om du alternativt välja att kämpa mot skolområdet. I många stater, om det kan bevisas att konflikten och / eller avtal för att bekämpa sitt ursprung på skolområdet, kommer du att få i samma mängd problem med skolan, förutom eventuella problem med lagen. Off-campus slagsmål är också farligare fysiskt, av uppenbara skäl, och är mer benägna att bli grupp-mot-grupp bråk.