Wka

Hur man gör pengar som en tonåring flicka

Någonsin velat tjäna pengar snabbt? Du kan köpa vad du vill med dina pengar, så här är några sätt att håva in några stora pengar.

Steg

Hur man gör pengar som en tonåring flicka. Sälj hemlagad smycken, hålla ett hantverk rättvist, eller gör din egen varumärke makeup och sälja det.
Hur man gör pengar som en tonåring flicka. Sälj hemlagad smycken, hålla ett hantverk rättvist, eller gör din egen varumärke makeup och sälja det.
 1. 1
  Barnvaktsläge. Detta låter som en självklarhet, inte sant? Tja, ta en barnvakt klass på ditt lokala sjukhus eller fritidsgården. De är oftast endast en dag, och sedan får du ett intyg. Fler människor kommer att vilja anställa dig om du har utbildats för att hantera olika situationer, vilket leder till en högre lön.
 2. 2
  Gör varvet arbete. Gräsmattor på sommaren, skotta snö på vintern, lämnar rake på hösten, och plantera på våren. Avgift 5€ en timme att börja med, och arbeta dig prissättning högre med ca 0,50 cent när du blivit mer populärt med ditt arbete. Tänk: Om du jobbade 4 timmar, kommer du att göra 15€ 0,00. Gör det varje dag i en vecka? Du gör 105 0,00€.
 3. 3
  Sälj hemlagad smycken, hålla ett hantverk rättvist, eller gör din egen varumärke makeup och sälja det. Sälj allt 5€ 0,00-15€ 0,00, och du kunde laddas. De flesta av oss har massor av saker bara om runt vi inte använder, att någon annan kunde. Gör dina egna enkla läppglans och sälja det! (Blanda vaselin och en ganska färgad ögonskugga. Bam! You got läppglans).
 4. 4
  Tvätta bilar med så många vänner som du vill ha eller ens själv! Har bilarna i din uppfart dra in i garaget och be folk du känner att tvätta sina bilar. (Start 5€ 0,00 småbil, 10 0,00€ medelstora bil, 10 0,75€ stor bil. Om du skulle tvätta en av varje storlek, kan du göra 15€ 0,75 per dag. Sweet! Om du gjorde det mycket, efter bara en vecka, kommer du att ha gjort 110€ 0,25!)
 5. 5
  Tvätta och gå hundar med dina bästa vänner! Det kan bli blött och kladdigt, men så bär tröja och gamla jeans. Du kan också erbjuda PET-klocka för människor när de åker på semester, de flesta kommer att betala dig när du kommer tillbaka ändå. Beroende på hur länge de är borta för, kan du håva den i snabbt.
 6. 6
  Köp några mode mönster i din lokala tygsektion av en butik som Wal-Mart. Även om du inte syr inte mycket, övar med riktningar inuti. Suppleant tygerna med dina favoriter. Sälj dem prissatta som du kanske på en loppmarknad.
 7. 7
  Donera kläder! innan du går skolan shoppa nästa år, eller till och med i helgen, donera en påse med kläder. Beroende på kvalitet och mängd, kan du göra ca 30€ 0,00 till 190 0,00€!
 8. 8
  Möblera ditt sovrum. Om du planerar att sälja din gamla möbler, ta med den till en lokal pantbanken, eller en butik som kommer att ge dig en del vinst för era generösa donationer.
 9. 9
  Få alla dina vänner tillsammans och göra en kläder-swapping part. Du kan antingen ha en "modevisning" för de yngre barnen i grannskapet, eller så kan du sälja dem på en loppmarknad.
 10. 10
  Skaffa ett jobb. Om du är gammal nog, bara få ett jobb någonstans trevligt, lönar det rättvist. Kontrollera hos din lokala Maverick bensinstation. Vid något, om du arbetar där, får du fri gas! Men, kom ihåg, beroende på storleken på din stad, kan vissa bensinstationer lura in några läskiga människor!
 11. 11
  Ge makeovers, på en fri helg för flickor i ditt närområde, om du är bra på det! Du kommer inte tro hur mycket små flickor älskar det! Ladda bara 5 0,00€ för barn under 6, 5 0,00€ för barn 7-10, och 5€ 0,75 för äldre barn. Du får ut mindre om så önskas. För pojkarna, gör saker hårfärgningsmedel (vilja, tillfälligt spraya färga håret blått. De älskar det.) LYCKA TILL!!;] Wink

Tips

 • Inte tar ut för mycket till att börja med, kommer folk inte vill anställa dig!
 • Du tar så mycket som du känner att du behöver. Det är upp till dig. Tänk på det pris du ska ladda. Nu, räkna du göra så mycket varje dag i en vecka. Nu, figur en månad. Lägger upp snyggt, inte det?
 • Lägg upp flygblad bara i ditt närområde eller i brevlådor av människor du känner om du inte är tillåtet att göra på annat sätt.

Varningar

 • Var inte oförskämd till dina kunder, eller alltför krävande.
 • Om du inte har erfarenhet, eller ladda för mycket, kanske du inte hyras en hel del.
 • Inte överbokar inte själv.