Wka

Hur man slåss av flera motståndare

I motsats till vad som visas i filmerna, kämpar flera angripare är nästan alltid en förlorande förslag, och den skada du möter sannolikt är allvarligare än om bara inför en enda motståndare. Oddsen är väldigt mycket emot dig i en många-mot-ett scenario, och även duktiga fighters ofta besegras i dessa situationer. Dock bör du befinner dig i denna situation, kan stegen nedan hjälpa dig att minimera dina skador och fly.

Steg

Hur man slåss av flera motståndare. Stoppa eller förhindra kampen innan den startar.
Hur man slåss av flera motståndare. Stoppa eller förhindra kampen innan den startar.
 1. 1
  Stoppa eller förhindra kampen innan den startar. Konflikt börjar långt innan en kamp utvecklas. Positiv och offensiv interaktion med gruppen kan avräknas något våld. Gör ditt bästa för att inte göra något som kommer att orsaka den andra parten för att gå emot dig eller hålla ett agg.
 2. 2
  Kör. Såvida du inte är en skicklig fighter eller är i en situation där du inte kan fly, är din bästa insats för att springa iväg, fort. Bege dig till någonstans offentligt och kalla på hjälp. Löpning är också sannolikt att skilja dina anfallare, vilket gör det mer sannolikt att kunna konfrontera dem individuellt. Men när man kör, vara extra försiktig, eftersom de kan ställa en fälla för dig och så småningom omger dig.
 3. 3
  Använd ett vapen om du är skicklig med det. Rita ett vapen kan avsluta kampen innan det börjar, det är också ett sätt att utjämna saker när siffrorna inte är på din sida, eller om den andra sidan är också beväpnad. Om du inte är högutbildade, vet att ditt vapen kan hamna vänt mot dig, vilket leder till dödsfall eller allvarliga skador.
 4. 4
  Gå efter ledaren. Många grupper av angripare har någon som utfärdar order. Försök att dra den här personen i en en-mot-en kamp eller attackera honom först.
 5. 5
  Vara strategisk i hur du planerar din.
  • Försök att undvika att fastna i en triangel mellan flera angripare. Denna situation nästan säkert innebär att du kommer att förlora, och snabbt. Anledningen är att när du går till attack somebody, sedan en annan person lätt kan attackera dig när du inte misstänker dem, vilket lätt kan leda till att du blir fysiskt skadad och sätta ditt liv i fara.
  • Hålla dina motståndare i en rad (t.ex. genom att backa från dem) kan tillåta dig att attackera en person utan att utsättas för angrepp av andra.
  • Plan för att gå på offensiven aggressivt. Inte hota eller ge bort dina avsikter när du har åtagit sig att slåss.
  • Om du är inomhus, planerar att använda hallar, dörrar eller andra föremål till.
 6. 6
  Håll dig i rörelse. När du är planterade i en plats, är det lättare att omge dig.
 7. 7
  Attack först. Det är nästan omöjligt att försvara från flera vinklar, du måste vara den första att agera.
 8. 8
  Strike genomträngande slag. Du måste sänka dina motståndare 'numerisk fördel på något sätt nödvändigt. Rikta svaga punkter såsom tempel, ljumskar, knän och solar plexus. Även näsan kan vara användbart, kommer detta blinda och vilseleda för en kort tid. Och, om du vet hur man använder tryckpunkter, se till att du använder dem till din full nytta.
 9. 9
  Använd billiga skott. Det är ingen skam i att använda dina tänder, knän och eller spikar som helst. Pride kommer att kosta dig ditt liv.
 10. 10
  Undvik att bli flankerad till varje pris. När en eller flera motståndare har sina händer på dig, är du stora problem och kommer inte att kunna
 11. 11
  Fly så fort du kan. Detta är mindre sannolikt kommer att bli en kamp du kommer att vinna, och kommer troligen att bli en kamp du kommer att behöva fly. Om de är inte i närheten av utrymningsvägar, följ dessa stridsteknik.

Tips

 • Aldrig gå till marken. Du kommer att bli överväldigad och stampade till underkastelse inom några sekunder om du gör. Bo på fötterna och fortsätta att kämpa tillbaka till varje pris.
 • Gör buller. Du är inte så troligt att angripas om någon annan vet vad som händer.
 • Försök att lyssna på vad som händer bakom dig, liksom på sidorna och runt omkring dig.
 • Om du hamnar på golvet, är det troligt att de kommer att försöka att stampa eller sparka dig flera gånger. Det är svårt att sluta och mycket farligt, så försök att skydda huvudet genom att placera dina armar runt den i stag läge.
 • Om du går till marken, täcka huvudet och bålen och gör din väg till fötterna. Sedan fånga någons ben och ta ner dem.
 • Lär dig att.

Varningar

 • Allt ovanstående är mycket farligt och du bör undvika den här situationen om möjligt. Håll dig borta från problem områden framför allt på natten om du är själv.