Wka

Hur man slåss smutsigt och vinn

Behov av att försvara dig själv? Vill råd från en kille som brukade vara magra och inte så tuff? Jag brukade bli slagen. Sedan en dag, fick jag några råd och lärde sig hur man lägger på det. Min militära erfarenhet hjälpte också ut en hel del. Nu behöver folk bråka inte runt med mig.

Steg

Hur man slåss smutsigt och vinn. Gå inte ute efter slagsmål.
Hur man slåss smutsigt och vinn. Gå inte ute efter slagsmål.
 1. 1
  Gå inte ute efter slagsmål. Gör allt du kan för att undvika dem.
 2. 2
  Känn dina egna begränsningar. Om du inte kan gå trettio sekunder utan att stanna efter andan börja träna och få lite uthållighetsträning. Du måste kunna hålla en bra 3 minuter fast slåss / grappling / brottning.
 3. 3
  Slåss som ditt liv hänger på det. Ingen kämpar för att få den andra personen att lämna. Du kämpar för att skada människor. Vill du få ont eller gå hem säkert?
 4. 4
  Bo på fötterna. Om du inte är en bur fighter och du kan slåss på marken, undvika det. Vi kommer att beröra detta senare.
 5. 5
  Försvara ditt ansikte och kropp med armarna. Håll dina armbågar i och nävarna nära ögonhöjd bort från ansiktet för att blockera sidan attacker.
 6. 6
  Stå med fötterna lite bredare än axelbredd, starka foten framåt och något på utsidan, svag sida på baksidan och utsidan.
 7. 7
  Något böja på knäna.
 8. 8
  Något böja sig framåt.
 9. 9
  Om du har uttömt alla former av förhandlingar och kampen kommer definitivt att hända, flytta in. Kom nära ditt mål. Stå inte armlängds bredd isär från målet. Det är där stansen kommer att skada den mest. Komma nära. Prova det här, till exempel: gå upp till en vägg, lägg din knytnäve ca 2 inches bort och slå i väggen. Inte illa, inte döda dig rätt? Nu, ett steg tillbaka och slå i väggen så hårt du kan med en fullständig förlängning av din arm. Du gjorde inte det, gjorde du? Det skulle ha ont som fan.
 10. 10
  Grab / bita öronen. De kommer med en liten bit av våld. Den psykologiska effekten av att ha ett öra lurade stoppar flest slagsmål.
 11. 11
  Jab ögon. Om de inte kan se... väl, får du poängen.
 12. 12
  Punch halsen. Om du inte kan andas du inte kan slåss.
 13. 13
  Glöm inte dina knän och armbågar på nära håll. De kan vara svårare att kontrollera och ha kortare räckvidd, men de är starka, svårt för en motståndare att greppa, och de packa en hel del kraft.
 14. 14
  Hår är ganska värdelös. Inte dra på håret eftersom man, är du inte skyddar din kropp, alltså, dem att kunna slå dig ut, och två, kan de driva dig ner till marken på grund med armarna upp i luften och alla flyttar du inte är stabila. Dessutom, vem vill se en lam kamp där det finns hår drar?
 15. 15
  Skarvar. Inte de du röker, men de i kroppen. Om du kan bryta en extremitet vid fogen, kan du planera på en kamp är över just då och där.
 16. 16
  Fötter. En solid fot stampar på toppen av din motståndares fot kommer att resultera i omedelbar bryta ben och du kommer nästan säkert orsaka deras fot att svälla till punkt utan återvändo.
 17. 17
  Hands. Om du kan, ta en hand ta tag i det och vända det i en stor cirkel och vrida det 180 grader. Väl i den positionen du kan manipulera armen och bryta den lätt.
 18. 18
  Kragstickor. Din nyckelben har styrkan i denna flöjt spelare i musikkåren... Den är svag. Omkring 7 pounds av trycket kommer att knäppa ett nyckelben och hela armen kommer att sjunka som en last av potatis.
 19. 19
  Ljumsken. Det är en vanlig missuppfattning att ljumsken attacker är bara effektivt på män. På både män och kvinnor, kommer detta leda till svår smärta. Om det inte tar din motståndare ner, det kommer säkert att minska deras striderna effektivitet. Men akta dig för din motståndare ljumsken attackerar dig tillbaka.
 20. 20
  Ribs. Lite tuffare att bryta, men när de gör det... detta slutar verkligen en kamp.
 21. 21
  Arms. Försök att ta tag i en arm, när du har det, använd din främre arm eller palm för att kasta en slags inverterad punch. Försök att landa din blåsa på den svagare undersidan av armen, där dina vener och artärer är. Om du använder din handflata, hålla fingrarna pekade upp.
 22. 22
  Mouth. Många människor gillar att bita när de slåss. Bad samtal. Du kan fånga ett antal sjukdomar. Om du mot förmodan skulle få lite på fingrarna, kan du rippa bokstavligen nedre käken av av en angripare med din egen styrka. Tänk dig att dina fingrar bli biten från sidan, som täcker dina minsta fingrarna. Manipulera hela handen i angriparens mun (detta fungerar på hundar också) och skjut fingrarna ner i sängkläder av tungan. Som ensam kommer motivera en angripare att släppa taget. Låt dem inte. Gräv fingrarna under sina tänder i den lilla fickan tungan hudar i. Dra ner och åt sidan. Du kommer att märka att de glömde slåss och försöker desperat att få handen ur deras mun. Ofta kommer de att fokusera båda händerna på dra ditt ena handen. Använd din fria hand för att greppa en näve full av testikel eller ett öra. Om du kan ge kraftiga ryck i en nedåtgående och utanför rörelsen, stack ifrån sitt ansikte. Den nedre käken skulle kunna hantera tre av dem innan det unhinges.
 23. 23
  Halsen. Inte det bästa stället att anfalla, men det är en preferens bakifrån. Om du kan få tag på angriparens halsen, ta på för brinnande livet och sluta inte pressa tills de svimmar.
 24. 24
  Ryggraden. En mild slag mot basen av ryggen nära midjelinjen kommer tillfälligt inaktivera en angripare. En server slag till samma plats kommer att permanent oskadliggöra dem från den punkten ner på sin kropp.
 25. 25
  Näsa. Om du kan ta tag i näsan, gör det. Snap den åt sidan. Punch det rakt in i hjärnan. Oroa dig inte, du kommer inte döda någon. Det är en gammal Wive berättelse. Dessutom kommer en kraftig dragkraft av handflatan i en nedåtgående rörelse ha samma effekt.
 26. 26
  Om du är jordad, plocka upp en handfull jord, sand eller grus och mala det till din angriparens ögon. Agera snabbt, kommer du slåss inte bort dem för länge med bara en hand.
 27. 27
  Om du håller en dryck innan kampen inträffar och du vet att kampen är på väg att börja, ta en klunk och sedan spotta ut det i din motståndares ansikte för att köpa lite tid. Drycken du använder kommer att ha olika effekter på ögonen (dvs. om du spottar starksprit i ögonen, kommer du att ha mer tid än om du använde vanligt vatten). Om du använder tuggtobak, kan samma effekt uppnås genom att spotta tobak saft i din motståndares ögon.
 28. 28
  Kampen snabbt. Slåss som ditt liv hänger på det. Var medveten om din omgivning.
 29. 29
  Använd något logiskt som ett vapen. (Dvs. ett häftapparater, stenar, flaskor, aeresol deodoranter eller sprayer) kan verka harmlösa, men alla kan orsaka allvarlig skada om den används på rätt sätt.
 30. 30
  Ta aldrig ett slagsmål utanför eller någonstans. Detta ger motståndaren övre handen att suga-slå dig. Om kampen börjar där, slutar det där.
 31. 31
  Använd allt du kan få tag på, såsom flaskor, krossat glas, askkoppar.
 32. 32
  Om du får dem på marken, hålla dem på marken.
 33. 33
  Punch templen. Detta är en mycket effektiv teknik, vilket potentiellt kan leda till en hjärnskakning.
 34. 34
  Sparka knäna så hårt du kan - De är lätta att bryta.
 35. 35
  Alltid drabbas först, och slå hårt. Gör det räknas.
 36. 36
  Om du drabbas, sluta inte, din uthållighet kommer förstöra din angripare.
 37. 37
  Om du någonsin blivit slagen i näsan, vet du hur ont det gör - Det gör att man blöder och ögonen riva upp. Om din motståndare har ett blödande näsa, har du sedan tid att kasta slag.

Tips

 • Du kommer att känna en adrenalinkick som en konfrontation börjar. Detta är normalt. Förväxla inte det med en rädsla svar. Det är helt enkelt din kropp förbereder sig för åtgärder genom att släppa en kemikalie i blodet.
 • Om du råkade vara segraren av en kamp, ​​inte hänga runt. Lämna och ligga lågt. Det är svårt för en polis att arrestera någon, om de inte är där, och om ingen vet du.
 • Övning ger färdighet. Har en vän komma med dig. Skadar inte din vän, men.
 • Vid tillämpning av en hals choke säkerställa att det är mitt i underarmen som du drar in i deras luftstrupen, om de får sin haka i armvecket du får svårt att få KO.
 • Lär dig grundläggande brottning kastar från stå upp, kan du kasta 4-5 män i 7-8 sekunder, kommer de att stanna där nere, inte gå på marken, såvida du har bara 1-2 motståndare, är rear naked choke en dödande. KO är inte. Lär lever spark från vänster ben.
 • Gå och lär kickboxning, boxning, judo, karate eller tae kwon do. De hjälper en hel del tillsammans med de rörelser som nämns ovan.

Varningar

 • Med hjälp av denna information är för självförsvar endast och bör inte användas för att agera ut känslor av aggression. Dessa är några av de saker som jag känner mig bekväm delning. Resten av de saker jag vet är när det gäller att döda människor, inte slåss. Du, tillsammans med alla andra levande varelser på planeten har förmågan att döda... Använda huvudet och se till att våld är den sista utvägen för din säkerhet.