Wka

Hur man ser ut och känns perfekt

Ända vill vara som den där tjejen / killen på TV? Eller som en av de perfekta flickor i dessa böcker? Väl är här din guide! Läs hur man ska vara enkelt, perfekt!

Steg

Hur man ser ut och känns perfekt. Ha en skönhet rutin!
Hur man ser ut och känns perfekt. Ha en skönhet rutin!
 1. 1
  Ha god hygien! En eller bad kommer att göra, se till att du har en vardag.
 2. 2
  Ha en skönhet rutin! Både pojkar och flickor, kom ihåg att du behöver ett rengöringsmedel och en SPF fuktighetskräm som passar din hudtyp. Inte säker på vilken hudtyp du har? Gå in på en hemsida som "The Body Shop" och du kan ta en frågesport som får reda på vilken hudtyp du har det även kommer att ha några produkter som du kan använda! Kom ihåg att svara sanningsenligt om. Flickor, få en bra skönhet rutin. Dunka på lite rengöringsmedel och fuktkräm inte kommer att göra hela jobbet, inte lägga för mycket på eftersom det kan göra huden fet, glänsande och fläck benägen. Pojkar, när du börjar rakning bör du använda en SPF fuktighetskräm formulerad speciellt för post-rakad hud varje morgon. Det är så det inte kommer att irritera sår eller utslag något ytterligare. Om du har akne, använd ett milt rengöringsmedel varje morgon och kväll. Ingen ska någonsin använda vanlig tvål i ansiktet. Det är för torkning, vilket kommer faktiskt * orsaken * akne.
 3. 3
  Bära fina kläder! Detta är inte det viktigaste steget, bära fina kläder du känner dig bekväm i, ta reda på din kroppsform och vilka kläder passar det, ett tips om att massor av modeller används är: Hitta en kändis som är likadan kropp som dig, se vad passar inte dem och se vad de helt jobbar! Du kommer att sluta få säckar med komplimanger från alla!
 4. 4
  Vara frisk! Det är alltid viktigt att ha en bra kost och hålla sig frisk, och det hjälper också ditt utseende också! Se till att du får tillräckligt med sömn under natten, kommer minst 10 timmar göra, äta hälsosamt, kan du fortfarande äta skräpmat, men byta en hel del av det för något mycket friskare. Kom ihåg att träna tre gånger i veckan minst, även om det kan vara lätt för vissa människor, för andra är det inte!
 5. 5
  Var säker på dig själv! Varje morgon tittar i spegeln och säga "Jag är vacker, jag kan åstadkomma något!", Det är garanterat att ge dig förtroende! När du mår bra du alltid se bra ut, kom ihåg att le! Om någon säger att de inte gillar vad du bär eller att du är ful inte lyssna på dem, de är bara avundsjuk på hur fantastisk du ser ut! Killar älskar självförtroende! Så kom ihåg le mot dem när de går vidare och om du känner super säker, ens blinka!
 6. 6
  Var snäll! Att vara snäll är nyckeln till perfektion, kan någon vara all söt på utsidan, men på insidan kan de vara som eld, när man talar med någon, få ögonkontakt, lyssna och alltid svara när de frågar en fråga. Aldrig berätta för någon att hålla käften eller svära åt någon, kan det få dem att känna hemskt, kan det hindra dem från att gilla dig och de kan berätta för sina vänner och de kan sluta gilla dig, kom ihåg de minsta saker kan leda till stora förändringar!
 7. 7
  Har fina naglar! Nails måste alltid vara ren och jämn. Om du inte gillar att måla naglarna, sätta på en klarlack. Det gör dina naglar glänsa och se söt.

Varningar

 • Ingen är perfekt! Så förvänta dig inte att vara! Alla har sina egna brister, och deras dygder.