Wka

Hur man klär sig i knälånga kjolar

Så, låt dina föräldrar inte du bära byxor och du måste bära knälång kjol eller klänningar eller om du bara älskar knälånga kjolar. Misströsta inte! Nedan är några tips på bär knälånga kjolar.

Steg

Hur man klär sig i knälånga kjolar. Känna till grund för din garderob.
Hur man klär sig i knälånga kjolar. Känna till grund för din garderob.
 1. 1
  Känna till grund för din garderob. Alla säger "jeans är stapelvara i någon garderob", väl, inte i din! Din häftklammer skulle vara ett Denim pennkjol. Men, kanske du kan bära ett par jeans i en söt och avslappnad klädsel. Om dina föräldrar tycker att jeans är dåligt i allmänhet, prova att säga "Det är bara en typ av tyg, bär jag redan (Sätt tyget här) byxor under mina klänningar och kjolar!"
 2. 2
  Begränsa dig inte till en pennkjol! Bär full kjolar, kjolar ballong, A-line kjolar, eller något annat du vill! Bara för att du har vissa kläder normer betyder inte att du måste bära en rak lång svart UGLY kjol hela tiden! (Eller helst)
 3. 3
  Få några söta blusar och klänningar. Försök att komma ihåg vad din kjol ser ut när du går och handlar och köpa en söt topp att gå med det. Men oroa dig inte om du får en skjorta som hamnade inte riktigt gå med avsedd kjol, bära den med denim pennkjol! Det går med nästan allt! Så top-shop med lätthet. Få bebis-docka toppar, axelryckningar, jackor, t-shirts, etc!
  • För klänningar, bör du ha massor! Få dem att gå med jeans eller leggings eller själva! Få en klänning som är Compact i midjan, sedan rinner ner till knät. En baby-doll klänning med ett bälte (tillval). 3/4 ärm någon stil. Den typ som har (något som ser ut som) en kjol inbyggd, eller bara shoppa och plocka upp någon klänning du tycker är söt, formell eller informell.
 4. 4
  Bär tillbehör kan medföra någon outfit till liv, och göra den till din egen. Bära armband, halsband, ringar, halsdukar, mössor, halvvantar, eller något annat! Var djärv med dina tillbehör, och bära vad du vill!
 5. 5
  Välj söta skor. Skor kan också göra eller bryta en outfit. Välj alla dina skor baserat på tillfälle. Bär inte sneakers till ett bröllop, och inte bära klackar till en baseballmatch! Om din outfit är väldigt färgstark, bära dämpad färg skor. Om du outfit är något jord-toner, låt skorna vara pop av färg din outfit behov.
 6. 6
  Outfit idéer:
  • Denim pennkjol, baby-doll topp med en jacka över det, knähöga stövlar, chunky halsband.
  • En ledig klädsel som är Compact i midjan rinner sedan ner till knät med jeans under den, och (om det är kort eller ingen ärm) ett öppet stickat axelryckning på topp, balett lägenheter, hårspännen eller en hatt.
  • En fjäder ser ruggig klänning med en jeansjacka över det, en ljust färgad hatt, en chunky halsband, med sandaler eller balett lägenheter.
  • En hög midja mönstrade fullt kjol med en solid tight skjorta instoppad i, och en lång kofta över den, ett brett bälte, ett huvudband, chunky klackar.
 7. 7
  Titta på plussidan om man är tvungen att bära dem. Knälånga kjolar är mindre benägna att garderob fel. Till exempel om det är en riktigt blåsig dag din kjol inte kommer att blåsa upp så högt som en kort man (pennkjolar ha ännu mer av en fördel på det sättet eftersom de är närmare kroppen). En annan är längre kjolar blir modet på banorna. Du kommer inte att bli så kallt i en knälång kjol som en kort kjol i höst. Knälånga kjolar kan se mycket retro som de var populära på 1950-talet. En annan är att många tjejer inte gillar bär extremt korta kjolar, så som har mer plussidan, en kjol ur din komfortzon när det gäller att visa hud eller en kjol som är något överbord i din komfortzon?
 8. 8
  Var uppmärksam på personlig hygien. Tvätta ansiktet varje dag. tvätta håret varannan dag, trimma och fila naglarna, bära massor av läppbalsam, och återfukta ditt ansikte varje dag!
 9. 9
  Kom ihåg att du ser söt, söt, eller vacker i knälånga kjolar. Så låt det inte få ner dig! Var säker på vem du är och ingen kommer att bry sig!

Tips

 • Om folk frågar dig varför du bär knälånga kjolar istället för byxor och korta kjolar, bara säga "Jag gillar dem, inte att de ser söta på mig?" sedan fnissa. Om du berättar att du bara ha den för att dina föräldrar att du menar folk kan börja göra narr av dig, men om de tycker att det är ett personligt val, eller det är verkligen ett personligt val, då de inte har något att göra narr av!
 • Vara på modet och elegant!

Saker du behöver

 • knälånga penna denim kjolar (mycket viktigt)
 • kjolar av något mönster, färg eller stil
 • par tights, byxor och jeans
 • Massor av söta blusar, jackor, etc.
 • Massor av tillbehör i någon stil
 • Skor att gå med varje outfit
 • hårborstar, hud peeling, läppbalsam, nagelfil / färg, ansiktskräm, handkräm, parfym