Wka

Hur man kan locka din kärlek

Du gillar en pojke rätt? Men han inte visar intresse? Tja, följ dessa steg och du kanske inte hittar dig själv singel för länge!

Steg

Hur man kan locka din kärlek. Tänk på att killar inte gillar tjejer som bär gobs av make-up.
Hur man kan locka din kärlek. Tänk på att killar inte gillar tjejer som bär gobs av make-up.
 1. 1
  Tänk på att killar inte gillar tjejer som bär gobs av make-up. Försök att tona ner din skönhet rutin vid behov av sminka sig sparsamt, och visa att du bryr dig om ditt utseende genom att tvätta dina tänder, hår och borsta tänderna 2x en dag!
 2. 2
  Om han gör narr av dig eller skrattar när någon annan gör det, kan det vara ett tecken på att han inte är så in i dig, eller att han bara inte vill verka töntigt av sina vänner. Hursomhelst, den här killen är inte värt din tid, så försök inte att ge honom någon av er.
 3. 3
  Klä att imponera. Och nej, det betyder inte provocerande kläder med tjejerna hänger. Det innebär att bära rena, strukna kläder som visar din personliga stil!
 4. 4
  Killar gillar tjejer med ren, väldoftande hår. Så här är ett litet trick: sätta håret i en hästsvans medan du tar en dusch. Då skick och schampo till slutet av hästsvans och sedan när du nästan är klar med dusch, ta ut hästsvans.
 5. 5
  Gör inte narr av honom. Kalla honom en idiot inte flirta. Det är att vara dum. Om du menar, kan han känna sig sårad och sluta gilla dig.
 6. 6
  När du ser honom, inte dölja dina känslor för mycket. Aldrig rynka pannan. Låtsas vara ledsen och väntar på honom för att fråga vad som är fel har, och kommer alltid att vara, en misslyckad rättegång. Killar tror inte så. Han kommer nog bara att du är arg och inte vill prata med dig. Håll ett neutralt ansikte eller leende.
 7. 7
  Alltid vara tyst och snäll mot honom, inte flörtig och högljudd.
 8. 8
  Prata med honom! Se till att du känner honom som en vän. De bästa relationer börjar som vänskap. Du bör känna honom tillräckligt väl för att säga hej till honom när du ser honom. Ingenting vågat, hälften vunnet.
 9. 9
  Försök att få hans nummer, när du har följt råden ovan. Ibland är textning enklare än att prata med killar för några flickor. På så sätt kan du prata med honom efter skolan, och på helgerna utan att stora paus emellan.
 10. 10
  Vänligen ändra inte varenda sak om dig bara för att få någon att gilla dig. De vill dig för vem du verkligen är, inte vem du vill vara.

Tips

 • Kom ihåg: du är fantastisk! Om en kille inte gillar dig, det är hans problem. Tro inte att du måste bli någon annan för att få killen i dina drömmar. Om han är verkligen värt det, än han kommer att uppskatta din äkta personlighet!
 • Försök att prata om något som intresserar honom som om han har några husdjur eller yngre syskon!
 • Om din kompis gillar honom också, bör du nog gå till någon annan för att undvika att förlora henne!

Varningar

 • Gör inte upp historier att imponera på honom. Om du vill så småningom börja dejta, kunde han reda på att du ljög, och det skulle inte vara bra.
 • Men om en kille inte gillar dig (om det är uppenbart), inte driva det. Oddsen är, kommer du komma över som desperat, även irriterande, och det är inte ett sätt att uppvakta honom.