Wka

Hur får man en tjej att gilla dig i årskurs 7

Har du en crush på en söt tjej? Gillar du henne så mycket att du alltid tänker på henne? Oroa dig inte, det är ganska normalt för årskurs 7 killar, eftersom du verkligen börjar upptäcka din attraktion till det motsatta könet. Det kan verka som en omöjlig uppgift, men att få en 7: e klass tjej att gilla dig är faktiskt ganska enkelt!

Steg

Hur får man en tjej att gilla dig i årskurs 7. Var snäll mot henne.
Hur får man en tjej att gilla dig i årskurs 7. Var snäll mot henne.
 1. 1
  Lär känna henne. För att hon ska gilla dig, hon behöver för att känna sig bekväm runt dig. De flesta goda relationer startar i "vän-zonen", speciellt när du bara i årskurs 7. Prata med henne nonchalant och lära sig lite om henne. Låt henne lära sig lite om dig också.
 2. 2
  Vara mogna. Detta kan komma som en överraskning för vissa människor, men tjejerna är verkligen inte imponerad av dina kunskaper armhålan fisa, och de bryr sig inte om hur högt dina rapar är. De flesta killar har räknat ut med årskurs 7, men om du inte har, få en ledtråd!
 3. 3
  Ser bra ut. Det hjälper alltid att se bra ut. Dusch minst en gång varannan dag samt efter en sport. Bär rena kläder. Borsta dina tänder och hår. Bär deodorant. Det finns inget värre än att försöka imponera på en tjej när du luktar som en gym socka. Eftersom du är i årskurs 7, är klädd cologne över-gör det lite. I grund och botten bara se presentabel och luktar gott. Detta kommer att göra ett bra intryck på flickan.
 4. 4
  Prata med henne. Prata med henne så mycket som möjligt utan att verka besatt och inte vara en ranka. Bli inte alltför flörtig ännu heller. Bara nonchalant försöker starta en konversation med henne. Om hon inte riktigt in i det, inte hålla efter henne och försöker prata med henne. Inte förfölja henne. Du kommer att komma ut som desperat.
 5. 5
  Var snäll mot henne. Le mot henne och berömma henne. Om hon kommer till skolan med en ny frisyr, berätta för henne att du verkligen gillar det. Ge henne tillfälliga komplimanger såsom "dina skor är awesome". Detta är ett mycket subtilt sätt att flirta, och det kommer att få dig att verka som en riktigt söt kille så länge du låter som om du menar det.
 6. 6
  Hitta ett sätt att hålla kontakten med henne. Har hon en mobiltelefon? Fråga henne om hennes nummer. Har hon e-post? Fråga henne om hennes adress. Skype är också ett bra sätt (så att du kan faktiskt se hennes ansikte). Om hon frågar dig varför du vill ha det, få lite flörtig och säga att du vill prata med henne oftare. Gör inte detta ljud kusligt, men!
 7. 7
  Börja flirta lite. Gå inte all-ut och flirta med henne hela tiden. Agera din ålder. Säg hennes skämt, även om de är töntiga. Hon kommer förmodligen att skratta och tänka att du är rolig. Le mot henne. Om du är riktigt vågad, och du tror att hon kommer att gilla det, blinka åt henne. Var försiktig när du blinkar för att undvika att titta obehagligt.
 8. 8
  Var snäll mot sina vänner. Det låter hårt, men tjejerna vet att sätta sina vänner innan killar, så om du menar att hennes vänner, hon förmodligen inte kommer att gilla dig. Var snäll mot sina vänner, oavsett hur mycket du hatar dem. Chansen finns, om du är snäll mot dem, kommer de att vara snällare mot dig tillbaka. Om du verkligen inte kan vara trevligt för dem, tolerera dem. Var inte elak mot dem. Om du är snäll mot flickans vänner, kommer hon gillar dig mer. Men bli inte alltför trevligt eller hon ska tro att du gillar dem och inte henne. Detta kommer verkligen göra henne upprörd.
 9. 9
  Hjälp henne ut. Hjälp henne med hennes matte läxor, plocka upp några böcker som hon tappade, öppna dörren, eller något annat. Gå inte ut ur din komfortzon (eller hennes). Detta steg bör endast användas om du känner henne väl och hon känner sig bekväm omkring dig.
 10. 10
  Var social! Om skoldanser kommer upp, hoppa inte över dem! Fråga om hon kommer. Hon kommer troligen att gå (flickor älskar sociala saker som danser). Om hon går, bör du gå alltför. Medan du är där, be henne att dansa. Det kommer att visa henne att du är i henne. Långsamma danser är bäst.
 11. 11
  Ge henne något (tillval). Detta steg är valfritt eftersom det för vissa killar, är detta vägen ut ur din komfortzon, vilket är bra. Om det är i din komfortzon, på hennes födelsedag eller på Alla hjärtans dag, ge henne något. Det behöver inte vara stort, eller kosta dig en förmögenhet. Något som liknar ett par örhängen, eller ens bara en chokladkaka skulle fungera. Det är så enkelt, men det talar om för henne att du verkligen bryr dig om henne.
 12. 12
  Bryt kontakten barriären (tillval). Återigen, om detta är helt ur din komfortzon, gör det inte. Om det är i din komfortzon, ibland snuddar hennes axel eller hand, eller borsta din fot eller ben mot hennes. Om hon reagerar väl, det är ett gott tecken. Om inte, sluta göra det.
 13. 13
  Fråga henne hur hon känner för dig. Detta är förmodligen ur din eller hennes komfortzon.
 14. 14
  Fråga henne ut. Om du inte är tillåtet att hittills ännu, gå inte ut med henne bakom dina föräldrars ryggar. Om de upptäcker att du är i stora problem. Om du har rätt hittills, gå fram till henne när hon är ensam, och säger ungefär så här, "Hej [namn här], jag gillar dig, och jag undrar bara om du ville gå ut med mig?" Oroa dig inte om hon säger nej hon kommer att göra det snyggt.
 15. 15
  Fråga inte om hon gillar dig så plötsligt! Bara vara observant. Gör inte ögonen på en tjej om du vet att hon är tagen, eller om du är, men om du frågar en kompis om hon är singel, kommer denna vän omedelbart gå upp till din kärlek och rykten start. Du vill inte orsaka någon onödig dramatik. Håll det för dig själv. Inte berätta för någon!

Tips

 • Fråga inte ut henne framför alltför många människor eller något om du gör hon kommer att känna sig som om hon har att säga ja. Sen när hennes tid kommer hon ska bryta upp med dig och du förlorar din chans helt om du hoppas på någon långsiktig exklusiva grejer.
 • Du behöver inte fråga ut henne om du inte är redo bara sakta bygga upp banden mellan er två.
 • När ni henne inte agerar alltför desperat bara vara dig själv, om hon inte gillar dig tillbaka inte vara en idiot bara agera coolt att säga att det är bra och du kan bara gå iväg (men inte på ett aggressivt sätt)
 • Fråga inte ut henne över nätet chattar. (Facebook Twitter etc)
 • Var dig själv. Se till att hon gillar dig för dig..
 • Bara att själv inte vara någon du inte det kommer bara röra upp saker senare.
 • Försök inte för hårt, eller hon kan få meddelandet och fortsätta avvisa dig.
 • När hon talar lyssnar inte titta på hennes läppar eller hennes bröst hon ska tänka din pervy. Så när hon frågar dig något du har något bättre att säga så har du fina läppar etc.
 • Sitt bredvid henne nonchalant.
 • Fråga inte ut henne bara för popularitet. Gör det för att du verkligen känner för henne, liksom jag, känner jag för en flicka, om du verkligen älskar henne skulle du inte hittills henne för popularitet, det är bara fel.
 • Om du fortfarande inte är säker, få lite stöd från dina vänner. Inte få dem att göra allt för dig.
 • Om hon har en pojkvän, vara hennes vän men inte får i vän-zonen. Och när förhållandet tar slut kan du vara där för henne. Men detta betyder inte avsiktligt dela upp dem.
 • Om hon bryter upp med dig, och det är din första flickvän det är okej att gråta lite men inte för mycket.
 • Om du gillar henne på grund av hennes kropp, du slösar bara din tid.

Varningar

 • Gör ingenting brutto. Försök att vara mogen.
 • Inte annonsera själv. Ingenting gör att du ser mer dum så att super-kaxig, skryta, komplimanger själv, eller visa henne dina muskler. Hon kommer tro att du är en förlorare.
 • Var inte en idiot, men retar henne ibland (inte till den grad att det är medelvärdet) kan vara rolig. Om hon inte skratta eller inte är okej med det gör det inte. Tjejer är känsliga.
 • Gör inget sexuellt. Du är ett barn, för guds skull!