Wka

Hur man hittar en välkomnande college om du är HBT

College kan vara en utmanande, spännande och berikande upplevelse för alla. Välja vilken högskola du går i Europa, däremot, kan vara stressigt och du absolut inte vill sätta dig i en farlig eller ogästvänliga miljö, där du kan bli distraherad från dina studier. Det går dubbelt för människor som är HBT, särskilt med tanke på att HBT medborgerliga rättigheter är fortfarande ett kraftigt debatterat ämne i Europa, i den utsträckning som det anses av många vara en av de sista "socialt acceptabla" former av fördomar.

Förhoppningsvis denna artikel kommer att hjälpa dig att hitta ett bra ställe att gå till skolan där du kommer att behandlas lika och med respekt av dina kurskamrater.

Steg

Hur man hittar en välkomnande college om du är HBT. Ignorera college rankningslistor, inklusive och i synnerhet sådana som rör HBT acceptans.
Hur man hittar en välkomnande college om du är HBT. Ignorera college rankningslistor, inklusive och i synnerhet sådana som rör HBT acceptans.
 1. 1
  Ignorera college rankningslistor, inklusive och i synnerhet sådana som rör HBT acceptans. Det är oftast ett mysterium hur en viss organisation väljer ranking för högskolor på någon lista, och när du ska vara på jakt efter uppenbara röda flaggor, omvänt, många topprankade skolor betyget baseras på hur väl de behandlar sina HBT lärare och anställda, men inte nödvändigtvis på hur det är för elever som går där. Äktenskap förmåner och liknande är verkligen trevligt om du är en fast anställd doktor, men om att gå där som en undergrad, är det inte kommer att ha någon effekt. Student attityder på HBT-frågor är ofta inte mäts, och en skola kan få med att helt enkelt ha en HBT-grupp.
 2. 2
  Bortse från vad högskolor kan säga om att vara unikt isolerad från sin omgivning och vara mycket uppmärksam på det område din potentiella skolans val ligger i. Den lokala kulturen alltid påverkar och genomsyrar en högskola som ligger inom denna kultur.
  • Har staten du är ute efter att gå till skolan i ha samkönade äktenskap eller civila skydd för homosexuella människor? Är lokalen är det i synnerhet konservativa? Har lagstiftaren gå ut ur sitt sätt att rösta en anti-gay religiös mandat i sin konstitution? Är det inte en säker plats för gay-identifierade personer? Dessa är verkligen viktiga saker att tänka på, mer så eftersom skolorna tenderar att attrahera studenter från samma region.
  • Om din skola anses vara en ledande sydlig / mellanvästern intellektuell institution, kommer det förmodligen en hel del konservativt (ursäkta behovet generaliserande) Södra eller Mellanvästern studenter som kommer att vara dina kamrater och de människor du lever med ett tag. På toppen av det, är en del av anledningen att gå till ett college för anslutningarna har fastställts i ditt studieområde, och ofta dessa anslutningar är i samma geografiska område som din skola eller med människor i ett liknande tänkesätt, så gör Se till att inte hamna begränsa antalet platser du skulle känna bekväm att arbeta på, volontärarbete med etc.
 3. 3
  Ta inte broschyren ord för sitt uttalade HBT vänliga campus. Besök och försöka se om klimatet är rätt för dig. Deskriptorer människor använder för platser (t.ex. liberal, konservativ, öppen) är mycket subjektiva så du bör försöka se hur det känns för dig själv och tala med eleverna där. Tänk på att helst det kommer att bli en plats där du kan komma ut, hitta stödjande vänner, lära dig mer om dig själv, etc. Om det visar sig vara en fientlig miljö, kan dessa viktiga processer förkrympta.
 4. 4
  Inte på något sätt antar att eftersom studenterna på din skola är mer intelligent eller fulländad än genomsnittet att de kommer att acceptera hbt-personer eller vara välkomnande. Tyvärr har många människor antar felaktigt att vara intelligenta utesluter att vara anti-gay eller medelvärdet, men det finns många homofobiska människor där ute som är mycket intelligent. I allmänhet, enligt sociala psykologer, det är bara en dålig idé att ta en person eller grupp innehar en viss tro på grund av en mer allmän uppfattning. Att vara anti-HBT är till stor del en lärd sak och tycks trotsa logiken, ungefär som många religiösa övertygelser. Se till att campus i ditt val faktiskt kommer att vara ett accepterande plats.
 5. 5
  Kontrollera att det finns en HBT organisation på högskolan och se om du gillar människorna i den eller kan komma överens med dem. Först är det mycket viktigt att du har någon form av HBT-organisationen du kan gå till, men det andra, du vill vara säker på att det består av människor som du kan få tillsammans med. HBT-samhället i någon större gemenskap är vanligtvis små, och du vill inte hamna alienerade från dem.
 6. 6
  Se till att din potentiella skola har skydd för HBT studenter och / eller en policy mot diskriminering. College är svårt, men det bör inte vara diskriminerande och det är viktigt för platser att ta en aktiv roll för att förebygga diskriminering, särskilt eftersom samhället i stort är ganska ofta orättvist att minoriteter.
 7. 7
  Kontrollera om din skola har en religiös tillhörighet och kontrollera att religionens syn på hbt-personer. Några särskilt religiösa institutioner kommer även utvisa eleverna om de visade sig vara hbt, och det är nog en bra idé att undvika dessa miljöer i första hand.

Tips

 • Håll dina andra mål för college i åtanke också, särskilt de områden som du vill studera etc.
 • Oroa dig inte om du ändrar din major i college, det är en mycket vanlig sak.
 • Om du går någonstans och det visar sig vara en dålig passform eller om du inte umgås med människorna där, är att överföra alltid ett alternativ. En av fördelarna med att inte vara i gymnasiet är att du kan gå till en annan skola om saker går söderut.

Varningar

 • Du behöver inte övertyga alla omkring dig om din rätt att vara vem du är. Det är inte alltid värt den tid och ansträngning och du bör veta innerst inne att du har det bra redan. När det kommer till HBT-frågor, de flesta människor är otroligt envis.