Wka

Hur man har kul med dina vänner (tonårstjejer)

Någonsin haft en vän över och var super uttråkad? Var du i behov av några idéer? Nu, innan du bjuder dina vänner över att du har en lista med saker att göra så att du aldrig någonsin kommer att bli uttråkad igen! Detta kommer att hjälpa dig att räkna ut det!

Steg

Hur man har kul med dina vänner (tonårstjejer). Göra vissa matlagning.
Hur man har kul med dina vänner (tonårstjejer). Göra vissa matlagning.
 1. 1
  Göra vissa matlagning. Bjud flickorna över för eftermiddagen och laga mat! Ge alla ingredienser innan handen, eller om du vill göra det annorlunda gå till snabbköpet förväg med din gals och handla tillsammans för ingredienser. Innan dina vänner kommer till ditt hus anges alla kastruller och sådana som du behöver och stäng av ugnen till rätt temperatur, om det behövs, för receptet. När alla får det, spränga lite kul musik och tilldela alla att en viss uppgift som "Elizabeth tänker hugga", renar "Veronica" planteras, 'Maria' kokar ris, etc. Prata och ha en god tid!
 2. 2
  Bläddra i butikerna! Alla älskar shopping, rätt? Men inte alla har pengar hela tiden att göra det. Browsing är lika roligt. Greppa en grupp av 2-4 tjejer och gå till köpcentret eller annan stor butik i närheten. Gå in och ut i varje butik som du tycker är intressant. Försök att gå till en klädaffär och ta en outfit för att prova på. Om du gillar kläder, gå in i omklädningsrummen tillsammans och ta en bild av det. Fun, fun, fun! När ni alla är klar surfar, chef för den lokala diner att fånga vissa frites att doppa i din jordgubbe shakes, yum!
 3. 3
  Dansa hela natten! Bjud in 4-6 vänner över och gå ner till ett öppet rum och spränga lite musik! Allvarligt, är det så roligt att dansa och agera galen.
 4. 4
  Gör en slip 'n' slide och halka. Om vädret är varmt och fuktigt ute, vad bättre sätt att ha kul än att bli blöt? Bjud in dina vänner över för en vattnig dag. Gör en slip 'n' slide genom att sätta en plast presenning på en kulle. Se till att du fästa den på plats så att den inte blåser bort! Sedan få slangen och häll nonstop vatten på det medan dina flickor och du glida ner. Ha en trevlig kamp vatten ballong efteråt och torka med handdukar, saft, och, yum!, Brownies.
 5. 5
  Få flytta. Har en grupp på nio vänner huvudet till parken med dig för någon softball! Spela rättvist! Eller kan du ha relä tävlingar! Cykling är en annan bra aktivitet att göra med en grupp av 2 - 3 vänner. Eller hyr en dubbel-cykel och cykla med din bästis.
 6. 6
  Ta bilder av din dag och kväll. Bjud över tre vänner och ta massor av bilder av er tjejer tillsammans. Sedan göra en klippbok! Kul!
 7. 7
  Träna på att vara en modell. Klä upp i riktigt roliga kläder och göra varandras smink. Du kommer att se riktigt galen när det är gjort. Sätt då upp en lång filt och gå ner "röda mattan" och efteråt dricker champagne (mousserande cider) och planteras och dip.
 8. 8
  Gör "Karaoke". Ha karaoke kväll med din BFF. Sjung dina lungor ut och få dem videofilma det. Make up galna danssteg och bara agerar fånigt. Det är riktigt roligt, allvarligt.
 9. 9
  Har en natt av armband gör och bowling. Du behöver inte vara bra att ha kul på bowling. Ta med ett armband gör uppsättning och en grupp vänner till bowlinghallen och skål. Medan de andra är bowling alla andra gör vänskap armband och så vidare! Det är riktigt roligt.
 10. 10
  Vad du än gör, ha kul med det. Smile, skratta (trots allt, skrattar den bästa medicinen), och göra det bästa av allt.
 11. 11
  Gör din egen ansiktsscrub.
  1. Blanda havssalt och socker tillsammans med tillräckligt med olivolja för att göra en pasta tjock nog för dig att ösa det, men tunt nog för dig enkelt att spridas över ansiktet och halsen. Försiktigt fritt BLADLIK huden med saltet-socker-oljeblandning i upp till en minut. Skölj av med varmt vatten.
  2. Applicera en varm våt handduk över ansiktet och halsen för att öppna upp porerna. Låt in för upp till 30 sekunder, eller så länge som det är bekvämt.
  3. Mosa bananen eller avokado. Och jordgubbar fungerar riktigt bra också.
 12. 12
  Applicera denna mask på ansikte och hals, och låt satt i 15 minuter. Torka av och skölj sedan ansiktet med varmt vatten.
 13. Upprepa steg två, tillämpa en varm våt handduk över ansiktet och halsen.
Skapa en pasta med bakpulver, citronsaft och varmt vatten. Som i steg ett, bör det vara tillräckligt tjock för dig att ösa det, men tunt nog för dig enkelt att spridas över ansiktet och halsen. Försiktigt rengöra ansiktet i upp till en minut. Skölj med varmt vatten. stänga porerna genom stänk ansikte och hals med kallt vatten.
13
Ha lite kul genom att skvallra och skryta med dina vänner! Snacka om kläder och pojkar. Skryt om vad du hade på dig igår! Himlen är gränsen, men du vill gå högre!
14
Gör en klubb! Även om detta låter lite barnsligt, är natten ung och du har några roliga möjligheter! Om du och dina vänner krossning på en viss kändis eller ens den populära killen i skolan, exempel: Ben, Gör en klubb som (till exempel) Vi älskar Ben Club! Eller Taylor Lautner Fan Club!
15
Sätta en annan dime i jukeboxen baby! Spränga din stereo och sjunga ditt hjärta! Vispa blues med dina vänner och även prova Karaoke!
16
Ge din bror en makeover. Binda honom, få ut makeup och nagellack, och lägga till en annan tjej till festen!
17
"Blindfold makeup." Ögonbindel dig själv och sedan få några makeup set. Medan din ögonbindel tillämpa makeup på varandra och sedan när du är klar, öppna era ögonbindlar och se hur galen du ser ut!

Tips

Titta på en läskig film med popcorn och allt om dess dagtid förvandla alla belysningen för att göra det ännu mer skrämmande skratta en hel del! var inte rädd för att gå nötter! Share Roliga makeup tips har roligt! vara kreativ och göra din sleepover bäst! göra vad du vill! göra ett hus av isbitar vara dig själv och ha lite kul dike blues och visa dina riktiga färger! allt är möjligt! göra upp några hissar titta på tv

Varningar

lägger inte Epsom salt i munnen gör inte väva en lantbrukare hatt Bryt inte något viktigt! Inte experimentera inte med alkohol, droger eller något skadligt för dig och dina vänner. Gör inte narr av varandra på ett sårande sätt. Natten handlar om kul! dont lie ha kul berätta sanningen

Saker du behöver

Några vänner, digital kamera, och dig själv! ¼ c. Havssalt ¼ kopp vitt socker olivolja stereo fantasi vänner att dela denna roliga med! ½ banan eller 1 avokado eller ca 5 jordgubbar ¼ kopp bakpulver 1 tsk. Citronsaft varmt vatten