Wka

Hur man blir en alfa-hane

Han är mannen varje människa strävar efter att vara: kaptenen av industrin, en stjärna på den stora skärmen, vid rodret av fartyget, ledare för flocken. Han är Alpha Male. Män vill vara honom. Kvinnor vill vara med honom. Vill du ses som en alfa hane? Här är några tips på hur man ska vara som människa.

Steg

Hur man blir en alfa-hane. Använd humor till din fördel.
Hur man blir en alfa-hane. Använd humor till din fördel.
 1. 1
  Var självsäker. Detta kan inte överskattas. Om du tycker mycket om dig själv och tror utan tvekan på din egen förmåga, kommer både män och kvinnor svara dig. Förväxla inte förtroende med arrogans. Förtroendet visar tyst inre styrka, säkerhet och tillförlitlighet. Arrogans är bara låg självkänsla vände utåt, och uppfattning människor har ser är att av en ihålig, osäker människa, själva motsatsen till alfahannen.
 2. 2
  Antag din position. När du går in i ett rum som en alfa hane, vet du helt enkelt andra människor kommer att lyssna på och respektera vad du har att säga. Om du tvivlar på det, så kommer varannan person i rummet.
 3. 3
  Använd humor till din fördel. Som inte vara clownen i rummet, men att du ska kunna le med äkta glädje, att skratta åt dig själv, även till lekfullt skratta åt andra utan att verka sarkastisk eller elak. Tänk på att kommersiell för aftershave, där skådespelaren spelar en överdriven alfahanne säger, "Titta på din man-nu titta på mig. Tyvärr är han inte mig, men han kan lukta som han är mig!"
 4. 4
  Låt din kropp sköta snacket. Det sätt du bär dig själv talar volymer till de omkring dig, utan att du ens gör ett ljud. Din hållning, dina gester, din hållning-allt det skickar signaler till dem omkring dig om din plats i världen. Du vill att dessa signaler för att vara stark och självsäker, inte skyddande och små.
  • Öva är vad du vill vara. Leta efter situationer där det samlas folk, och gå in i rummet stolt. Om du inte känner det än, minns något du gjorde väl i det förflutna, och fyller dig med välförtjänt stolthet, låt den känslan bär dig in i rummet.
  • Lär dig konsten att kroppsspråk. Det finns mycket konkreta ledtrådar som ledare använder, och anhängare svara på.
   • Steepling visar ett stort förtroende. Gör torn genom att trycka på fingertopparna på båda händerna, med separerade palmer. Ju högre torn, desto mer förtroende här signaler-men gå inte för högt. Om fingertopparna röra din mun, du signalerar nu brist på förtroende. I en tvåvägskommunikation, tillhör den högre torn generellt till mannen som ansvarar för samtalet.
   • Händerna bakom ryggen. Eftersom detta är en attityd av exponering, visa mod, kraft och självförtroende. Genom att hålla händerna bakom ryggen, signalerar du din öppenhet att lyssna.
  • Ögonen har det. Titta folk i ögonen är mycket kraftfull och kan vara mycket svårt om man inte är van vid det.
  • Titta på den person du pratar med, från ena ögat till det andra, sedan ner på deras mun. Detta håller dina ögon rör sig, men ändå fokuserad på din samtalspartner.
   • Tummen upp! Om du lägger dina händer i fickan, tummen ut, som signalerar förtroende, och lite kaxighet.
 5. 5
  Var inte rädd för att fylla rummet med din närvaro. Stå med stark hållning, använd expansiva gester, och ser avslappnad och bekväm i din omgivning. Se Hur man ser lättillgänglig för fler tips om ser helt på användarvänlighet i alla situationer.
 6. 6
  Lyssna. Den alfa-hane, den sanna ledare, spenderar mer tid att lyssna än att tala. Lyssna aktivt och uppmärksamt, och folk kommer att reagera. Ju mer du lyssnar utan dom, kommer fler människor att öppna upp till dig, och kan även berätta saker som de aldrig berätta för någon. Detta eftersom de litar på dig medfött-en viktig egenskap hos alfahannen.
 7. 7
  Titta på andra. Ett viktigt sätt att lära sig att vara en alfa hane är att efterlikna andra alfahannar.
  • Titta hur de talar, hur de står och hur de agerar.
  • Prata med dem om du har möjlighet. Fråga dem nyckeln till sin egen känsla av förtroende-är det deras prestationer som naturligt har lett människor att följa dem, eller gjorde de arbetar för att bli den bästa hunden?
 8. 8
  Gå med i ett gym och komma i form. Håller sig i form kommer inte att göra dig en alfa hane som måste komma inifrån-men det kommer att hjälpa till med din hälsa och välbefinnande. Det sänder också en annan signal: mannen som tar väl hand om sig själv kan ta hand om andra också.
 9. 9
  Var ärlig. Vissa anser att alfahannar kommer ljuga och fuska för att få vad de vill, men detta gäller endast män som är allt annat än män alfa. Om du upptäcker att du måste lura någon att tro att du är värd sin tid och energi, det är faktiskt bevis på att du inte är. Se till att du tjänar allt du får genom att anta en policy om radikal ärlighet. Vara precis vem du är i alla lägen, alla andra kan ta dig eller lämna dig.
 10. 10
  Klä sig väl. Försök att se bättre ut än de killar runt dig så att du sticker ut. Till exempel bära mönster, krage skjortor, fina byxor och eventuellt en slips. Bär inte skjortor som annonserar ett varumärke eller ditt favoritband, du vill annonsera själv. Läs Hur man klär sig väl som en kille för fler förslag.
  • Dressing väl betyder inte klä ut dig, nödvändigtvis. Dina kläder ska passa dig bra, ska vara bekväma, och bör vara lämpligt för situationen. Remember-kläder är window dressing. Om du utstrålar självförtroende och styrka, och inger respekt genom din närvaro, kommer dina kläder vara sekundära.
 11. 11
  Lär dig att. Att veta hur man skapa en romantisk förbindelse är viktigt att bli sedd som en alfa-hane. Att vara självsäker, inte fulländad, och attraktiv inte nödvändigtvis betyda att du har vad som krävs för att interagera med en potentiell partner, men kommer att ge dig en enorm fördel.
  • Om du vill bevisa att du dejtar material till någon du "vänner" med, läsa på hur fly vän-zonen.
 12. 12
  Utveckla nya färdigheter. Genom att lära sig nya färdigheter och utveckla nya förmågor, håller du din kropp och själ skarp och i form. Det hjälper dig att utveckla en väl avrundad kompetens som kommer att göra dig go-to guy när folk har frågor. Bli en man inte bara om stil, men av ämnet genom att studera saker som intresserar dig, och bli förtrogen och praktiseras i varje idiom. Lär hur man boxas, bygga ett skjul, gå på dina händer, gör en roundhouse kick, eller vinna en gata kamp. Utveckla ditt sinne genom att lära om arkitektur, konst och musik.
 13. 13
  Framför allt, vara en ledare. Detta innebär inte bara att ta hand om en situation, men gör det bra. Börja i din omedelbara omgivning genom att vara en ledare på arbetsplatsen, att hjälpa ditt team utföra, eller ens hävda dig själv som din hunds flockledare. Träna på att vara den typ av ledare som folk kommer att vilja följa -och inte bara den första som frivilligt för jobbet.

Tips

 • Inte fixera inte på kvinnor. Om du investerar din tid i att förbättra dig själv, beundrare kommer svärm till dig som ett resultat.
 • Öva vara din egen ledare. Arbeta på din hållning hemma, även när ingen ser. Sitt rakt i din stol, agera med beslutsamhet, och läsa en bok om något som intresserar dig istället för att titta på tv.
 • Var fokuserad. Ingen är född till ledare, tjänar de respekt inneboende i positionen. Att bli en alfa hane tar tid-tid för att utveckla självförtroende, balans och kunskap. Har förtroende för att du kommer att nå ditt mål, och nå ditt mål kommer redan att vara i sikte!