Wka

Hur att övervinna svartsjuka av din bästa vän

Det är en frustrerande situation. Din bästa vän är så söt och får alla killar, och alltid har vad du vill, men kan inte få. Eller kanske din bästa kompis har flickan du vill och får stanna ute så senare, och även få ett jobb. Du vill att hata din bästa vän, men du älskar dem eftersom ni trivs riktigt bra och de är så fina. Om du letar efter för att övervinna den komplicerade känslan av svartsjuka av din bästa vän, är detta artikeln för dig.

Steg

Hur att övervinna svartsjuka av din bästa vän. Arbeta på din självkänsla.
Hur att övervinna svartsjuka av din bästa vän. Arbeta på din självkänsla.
 1. 1
  Arbeta på din självkänsla. Det är lättare att bli avundsjuk på människor runt omkring dig om du inte är nöjd med dig själv. Acceptera och arbeta på dina brister, älska och förbättra dina goda sidor. Inte automatiskt att du är ful eller otur. Träna din hjärna att tänka positiva tankar om dig själv och ditt liv. Om du är riktigt missnöjd med något om dig själv, gör något. Om du hatar hur du är riktigt dålig på sport, börja träna dig själv att vara mer samordnade och passform. Om du blir upprörd över det sätt du är för nervös för att göra offentliga tal, börja öva framför dina vänner och familj och ta upp en kurs, och du kanske tror att de försöker göra dig svartsjuk men de är inte!
 2. 2
  Träna om det är något specifikt du vill. Kanske är du bara avundsjuk för att din bästa kompis har exakt handväskan eller frisyr du alltid velat ha. Kanske är du avundsjuk för att din bästa kompis är i bästa fotbollslag eller har en cool bil. Om du hittar något som kan vara roten till din svartsjuka, göra något åt ​​det. Bestäm om du vill göra något-få samma / liknande handväska eller frisyr, arbeta på din fotboll färdigheter eller spara ihop till en bil - eller bara släppa taget och glömma det.
 3. 3
  Skriv ner en lista över de saker du har. Många människor ärligt inser inte hur mycket de har. Du kan vara olycklig och tror att du har ingenting eftersom din kärlek gillar din bästa vän i stället, och glömmer att vara tacksam över att din familj är mer kärleksfull än deras, du får ut senare, etc. Det kommer alltid att finnas något. Börja på grunderna. Du har tak över huvudet. Gå därifrån.
 4. 4
  Prata. Ibland bara prata med din bästa vän kan verkligen lösa problemet. Chatta med dem om hur du känner och hur du tror att det kan åstadkomma din vänskap. Du kan bli förvånad över att hitta dem att bekänna att de är avundsjuka på något som du har också.
 5. 5
  Ingenting fungerade. Om ingenting fungerade och du är fortfarande svartsjuk, bara tänka på vad du har gjort för att vara hans / hennes bästa vän. Om du kom alla detta sätt, genom alla de dåliga och bra tider, och du bara glömma allt när du får svartsjuk, tänk vad ni har gjort för att komma så här långt. Ingenting i världen är viktigare än att vara en bra bästa vän till någon som du älskar och bryr sig om. Ingenting bör hindra dig eftersom alla i världen är ganska ingen i världen är ful (och din bästa vän antagligen tycker att du är snyggare än hon). I vänskap SKÖNHET eller fulhet spelar ingen roll eftersom sanningen är att de älskar you.If din bästa vän hänger med någon du kanske hatar och försöker göra dig svartsjuk. Oroa dig inte gillar när de är tillsammans säga i skolan bara prova det bästa för att ignorera henne, eftersom denna rätt finns det inte en sann vän. Människor ska inte behöva gå igenom det. För istället gick jag igenom det och ingen vill gå igenom den smärta lita på mig. Jag vet att det kommer att göra ont, men kan vara den möttes av en anledning. Det har bara att hända under livet. Det är hur vi reda på vem som kommer att vara där för oss och som inte är och om du verkligen trodde att det var din bästa vän tänk igen eftersom om hon var varför skulle hon göra det i första hand.

Tips

 • Försök att utveckla en vana. Till exempel, varje gång du har en svartsjuk, negativa tankar om din bästa vän, göra fem armhävningar. Varje gång du tänker en positiv tanke, belöna dig själv med din favorit godis.
 • Kom ihåg att din bästa vän inte har allt. Det kan verka som om de har allt, men det kommer alltid att vara något du har att de inte gör det. Du måste bara tänka svårt att hitta den.
 • Fokusera på de saker som du har i stället för de saker som du gör inte.
 • Bara vara positiv. Leva livet. Njut av vad du har.
 • Kolla in relaterade länkar. De kan hjälpa dig på vägen för att övervinna din svartsjuka av din bästa vän.
 • När du inser något som de har men du inte, titta bort och tänka på nåt annat, eller prata med en annan vän för att få bort det ditt sinne.

Varningar

 • Detta kommer att ta tid, så ha tålamod och arbeta långsamt. Ställ små mål för dig själv, eller arbeta noggrant på varje steg innan du går vidare till nästa.
 • Aldrig få så arg du blir elak mot dem.
 • förstår att vad du har hon kanske inte, och vad hon har att du inte kan ha, så glad och nöjd med vad du have.Like ordspråket säger-gräset är alltid grönare på andra sidan.
 • kom ihåg att din bästa vän är din bästa vän inte din värsta fiende