Wka

Hur kan man vara en sloaney

Inte alla kommer från en rik, aristokratisk, gamla pengar familjen från Kensington och går i privatskola... men om du ser och agera som om du är en Sloane, kommer folk tro att du är! Detta riktar sig till flickor.

Steg

Hur kan man vara en sloaney. Lär dig fikonspråk.
Hur kan man vara en sloaney. Lär dig fikonspråk.
 1. 1
  Bli en fashionista. Mode är en stor del av att vara en Sloane - det är viktigt att bära tweed, pikétröjor, västar, Trackies eller skinny jeans instoppade i Ugg stövlar, loafers för män, och märken som Ralph Lauren, Jack Wills och Lacoste. Deras webbplatser kommer att ge dig några exempel på den typ av sloane mode som är runt. Det är dyrt för vad det är värt - men om du vill se ut som en Sloane, du kommer att behöva en del med några pengar. Om du är ute efter att bli som den traditionella Sloane Ranger, investera i en grön Babour vax jacka och ett par Hunters är ett absolut måste. Se upp för slutet av säsongen försäljning!
 2. 2
  Accessorize. Ingen Sloane ses utan hennes färgstarka pashmina ( http://www.mypashmina.co.uk do vackraste för under £ 30), pärlor och Louis Vuitton handväska. Well. Det behöver inte vara Louis Vuitton, men om du har råd med det, det är värt det. Se bara till att det inte är Josh ser. Svart är den bästa färgen eftersom repor är dolda, det går aldrig ur modet och går med varje outfit.
 3. 3
  Titta vacker. Alla Sloanes är attraktiva, eftersom de har råd att vara. Blont hår / blonda höjdpunkter är fantastiska, och den typiska stil är en sidbena med en svepande lugg, med massor av hår kastade över toppen för att skapa höjd och volym. En Sloane hår är aldrig tunn, och oftast är antingen slick rakt eller rufsigt och vågigt. Om du vill bära det upp en slarvig knut eller hästsvans är perfekt. När det gäller smink, aldrig falla i fällan att överdriva - Sloanes alltid ser ut som de bär knappast någon. Försök att gå för varma färger med pastellfärger förtecken, med rökiga ögon, men aldrig Vampy med tung eyeliner - göra det så naturligt som möjligt. Bär runt en söt påse för touchups under hela dagen.
 4. 4
  Lukta som en Sloane. Fruktig med musky undertoner är perfekt - prova Amor Amor från Cacharel eller Hypnose från Lancome. Gå runt Perfumerie gångarna och se vilket som fungerar bäst för dig - men aldrig gör det alltför överväldigande.
 5. 5
  Få prylar. En elegant svart iPod och en flip-telefon / slide telefon är definitivt i för tillfället. Bära omkring en misshandlade Nokia inte. Bär dem i handväskan och lyssna på dem på tåget... eller i din privata taxi!
 6. 6
  Lär dig fikonspråk. Ring dina vänner "darls" eller "babes", förkorta namn, ord, utrop! Titta på http://www.sloaneys.co.uk under "Sloanglish" länken för att hitta en komplett lista över Sloane språket.
 7. 7
  Få i leken. Sloanes älskar sin sport. Inte undra på att de är alla så tonad och vacker! Typiska sporter inkluderar tennis, segling, golf, ridning, polo, lacrosse och jakt. Försök att ta vissa idrotter upp, som om du blir inbjuden till en exklusiv golfrunda - du inte vill se obildad, gör du?
 8. 8
  Försök att bli vän med andra Sloanes. De kommer att visa dig rep, introducera dig till de hetaste parterna och vilda offentliga livet i skolan i södra England.

Tips

 • Försumma inte dina studier. Ser som de flesta Sloaneys går till prestigefyllda privata skolor de kommer att vara väl utbildade - inte alla av dem är blonda bimbos! Och det är viktigt att verka välutbildad och intelligent också om du ska vara vän med dem alla.
 • Var självsäker - alla Sloaneys är populära, rika, och uppenbarligen har ingenting att ha låg självkänsla om - kasta tillbaka dina axlar, håll huvudet högt och parad ned high street som en sann Sloaney, även om du bara bär Trackies och en gilet! På fester, prata med folk, mingla, ta direkt ögonkontakt och verkar intelligent. Ju fler Sloaneys du hobnob med, med bättre!
 • Låter inte overpretentious, men försök att skärpa upp din dialekt lite, så det låter mer överklass.
 • Försök att sippra klass vid varje tillfälle. Om någon försöker att skämma ut dig, hålla huvudet kallt, höja ett ögonbryn och visa upp dem. Låt inte dig själv bli arg för att ge till våld.
 • Var självsäker men inte skryta det är en stor sväng ut! och du får retad.
 • Bär färgglada pastellfärger, minimera mängden svart som du bär - Sloaneys är glada människor och de gillar att visa det!
 • Äta på dyra platser då och då, men dess ok att ses i McDonalds eller Burger King. Se till att du matbutik på Waitrose eller Marks and Spencer, aldrig Asda.

Varningar

 • Bär inte något som bedöms som "chavvy" - det är den exakta motsatsen till vad du vill vara! Exempel är, burberry, kepsar, enorma falska guld hooped örhängen, "bling bling", skrapade ryggen fett hår... etc.
 • Bli inte en snobb. Det är ett drag som ingen kommer att beundra.
 • Försök att inte blinka dina pengar eller har något att bevisa - om folk ser dig som försöker för hårt, kommer du aldrig att bli accepterad som en riktig Sloaney.
 • Inte förvandla inte över en natt. Förvärva olika kläder och stilar under en tidsperiod, så att folk inte tror att du är någon du inte.
 • Bär inte billiga knockoffs och passera dem som verkliga, eftersom det blir pinsamt som ingen annan om du får reda på!

Saker du behöver

 • Några pengar - spara ihop till detta, eftersom du kommer definitivt att behöva det!