Wka

Hur kan man vara en förnäm sjunde grader

Trött på att vara en pojkflicka? Trött på din mamma tjata dig att vara mer redo och Eller vill du bara vill bli mer ladylike? Att vara ladylike är en bra sak - du är något vuxna godkänner, och du verkar väldigt graciös och intelligent. Om du vill vara dam som, är detta artikeln för dig.

Om du har varit en pojkflicka ett tag och du vill ändra det väl du börjar kasta ut dina pojkaktiga kläder och ringa dina vänner och berätta att du behöver hjälp med att köpa flicka kläder och om de kommer att hjälpa dig och du känner dig bättre efteråt och känner mig som en kvinna igen. Och om du har en kort frisyr gå till frisörer med din mamma och få en ny frisyr och få det gjort längre du kommer att må mycket bättre och känner mig som en tjej och må bättre om dig själv...

Steg

Hur kan man vara en förnäm sjunde grader. Lär dig att tala väl.
Hur kan man vara en förnäm sjunde grader. Lär dig att tala väl.
 1. 1
  Lär dig att tala väl. Svära en hel eller prata riktigt högt i en accent folk kan knappt urskilja är absolut ointressant, och inte mycket dam gillar. Tala väl är helt en konst. Hitta en bra ton, så att folk kan höra dig utan att anstränga sina trumhinnor eller täcker deras öron. Ett medium tonen är bäst. Talar mycket tydligt och uttala dina ord.
 2. 2
  Stoppa svära. Det kan vara svårt att klippa ut, men svära är en av de värsta saker du kan göra om du försöker vara ladylike. Prova att göra en deal med dina vänner om att inte svära för en dag. Tänk bara om att bevisa för alla att du har viljan makt och att faktiskt styra och tänka på vad som kommer ur din mun. Om du är en person som svär laster, är detta inte en förnäm sak. Definitivt något att säga saker som "shoot" och "idiot". Försök att inte använda fula ord som "skit" De är inte okej. Försök att göra mycket lugna och civila återkomster, inte den vanliga gamla grejer. Det tar praktiken, men det är ett stort steg mot att bli ladylike.
 3. 3
  Klä sig väl. Du behöver inte bära rosa klänningar eller kjolar med volanger att vara dam som, kan du bli förvånad. Bara se till att alla dina kläder är rena, passar dig, och ändå passa. Riktigt smarta, väl utrustade byxor eller jeans, ren, fräsch skjortor, sånt. Bär inte byxor som visar dina underkläder-om du behöver, bära ett bälte. Och inte bära toppar som visar att en stor del av din mage eller är lågt skuren. Bara vara snygg men säkert.
 4. 4
  ren och fräsch. Trevlig outfits-jeans och skjortor som passar dig, kjolar och linnen, sånt, leggings är också trevligt. Par saker med ett par skor som passar och gå med outfit, och kanske en enkel, slät kedja och armband. Örhängen kan vara lite lång om du vill-men inget som är för våldsam.
 5. 5
  I grund och botten, bära saker som är ren, inte avslöja för mycket, passar och passar dig, och är inte alltför hård. Låter komplicerat men det är det inte. Du kan också prova att bära en riktigt ljus och ren topp över en långärmad vit topp. Om toppen du bär över det är mycket vacker och ger bort "baby doll" tema, får du den perfekta, ladylike look. Experimentera och leka.
 6. 6
  Se till att ditt hår är fint.. Tvätta håret ett par gånger i veckan, och använda en stark och doftande schampo.
 7. 7
  Inte kamma / borsta håret för mycket, och inte använda alltför många hårprodukter - De skadar ditt hår. Försök att inte krypa eller räta ut ditt hår om det är ett speciellt tillfälle. Ditt hår kan vara valfri längd, men det behöver inte vara mycket lång.
 8. 8
  Medium längd är ganska trevligt, och en bob är söt och snyggt. När det gäller frisyrer, kan du göra något. Side hästsvansar, flätor, bullar, allt annat. Se bara till att den stil inte kommer att komma ut under PE eller något, och att du inte behöver hålla justera den. Lägg en vit, rosa eller guld band för en trevlig effekt, och matchande hårspännen. De pannband med små rosetter på sidan är mycket dam som också, och söt.
 9. 9
  Vara graciös. Detta är ett svårt steg, men också en avgörande fråga. Att vara graciös betyder inte att du måste hata sport och gå på tip toe. Se bara till att du går med huvudet upp, rullade axlarna bakåt och ryggen rak. Gör inte skryt, eller svänga höfterna. Det ser överdrivna och konstig. Svinga inte armarna heller - hålla dem vid din sida.
 10. 10
  AS för sport, se bara till att du dricker mycket vatten för att hålla bort röda ansikten och svett, och prova dina svåraste.
 11. 11
  Du får inte stoppa ditt ansikte med mat - Tugga maten och inte göra några ljud eller svälja det. Ta inte stora tuggor heller - bara normala. Undvik att äta något som kan bli rörigt och klibbig. när du sitter i en stol-tryck ryggen mot den och trycker fötterna mot golvet. Undvik att vika armarna alltför-det avger en "Försvinn" vibe, och kan göra att du ser osäker på vem du är och var du står. Försök att inte sätta händerna i fickorna för mycket heller. Bara öva hålla dem vid sidorna. Det känns konstigt, men faktiskt ser helt normalt.
 12. 12
  Se till att dina tillhörigheter är snyggt. Märk dina saker och ta hand om dem för att se till att de inte går vilse eller skadas. Köp några trevliga pennor och pennor-en fin, finare penna eller en söt färgpenna. Se till att du alltid har tillräckligt av allt-ständigt ber att låna saker är inte mycket damen gillar.
 13. 13
  Alltid vara trevlig och generös. Att ha en självisk och otäck attityd mot andra kommer att dra dig långt borta ifrån lady ut. Ha alltid ett leende på läpparna, och vara beredd att låta folk låna saker från dig. Var snäll mot alla, även människor som du tycker är förlorarna, eftersom ingen är en förlorare och alla är en människa. Alla förtjänar en chans, så se till att du ger det till dem. Inte utesluter människor från spel, gåvor, eller hemligheter, hålla dina löften och inte skvaller. När någon skvallrar om någon annan, artigt berätta för dem du skvallra snarare menar och skulle föredra att inte. Var inte elak eller hot headed-alltid hålla huvudet kallt.
 14. 14
  Koncentrera sig i skolan. Det är viktigt att ses på så intelligent och angelägna i skolan. Prova hårt i varenda, ensam ämne och klass du tar, och alltid hand i läxor. Prata inte under klass-du har massor av tid för det senare. Passera inte noter heller-det blir väldigt pinsamt om du är fångad. Ställ frågor och delta i klassens diskussioner. Försök att engagera sig i skolan och dess verksamhet ", också. Läsa upp bakgrundsinformation om ett ämne du studerar är bra också, och kan faktiskt vara intressant. Hjälp andra om de kämpar, och inte suga upp till dina lärare. Bara försöka hårt, vara punktlig i allt och dela din kunskap.

Tips

 • Bli inte snobbig eller mallig, även om det verkar som en bra idé. Det är inte. Håll dig till dina vänner, vara trevlig, och, som tidigare nämnts, att ge alla en chans.
 • Gör ingenting för att få dig i trubbel. Försök att inte bryta alltför många allvarliga regler, och alltid tänka på konsekvenserna av dina handlingar innan du faktiskt utföra dem. Du vet aldrig-det kan bara rädda dig en un-lady-liknande förvar.

Varningar

 • Vissa människor kanske ogillar dig eller ringa dig mallig eller töntigt. Om du vet att du har gjort något fel eller otäckt, bara De försöker ta ner dig, så låt dem inte.