Wka

Hur kan man vara stoisk

Stoic är ett ord som ofta används för att beskriva high fashion modeller. Det används också som en tillförordnad direktivet för robotar, tecken frysta i tid, och delar ensemble. Det betecknar en person som visar lite att inga känslor. Om du vill lägga till det här i din egenskap repertoar eller som en del av din personlighet, läs vidare.

Steg

Hur kan man vara stoisk. Öva genom att titta på filmer som får dig att skratta, le, gråta, eller reagera på något annat sätt.
Hur kan man vara stoisk. Öva genom att titta på filmer som får dig att skratta, le, gråta, eller reagera på något annat sätt.
 1. 1
  Utveckla närvaro. Bara för att du inte reagerar på händelser eller personer betyder inte att du är stoisk. Du måste vara i ett konstant tillstånd av avslappning, eller annat du kommer att se mer "creepy" eller "själlösa" än stoisk.
 2. 2
  Öva genom att titta på filmer som får dig att skratta, le, gråta, eller reagera på något annat sätt. Koncentrera intensivt på ditt ansikte och kropp. Se till att du inte reagerar fysiskt på något sätt. Reagera i huvudet är bra, men det kan inte utsträckas till ditt ansikte eller kropp.
 3. 3
  Nu går om din dagliga rutin. När du interagerar med människor, reagerar så lite som möjligt. Om du märker själv reagerar naturligt, långsamt och jämnt tillbaka till din naturliga avslappnat tillstånd.
 4. 4
  Var kortfattad i tal och kort i rörelserna. Flytta aldrig om det inte är absolut nödvändigt. Gör inte rastlösa eller jitter.
 5. 5
  Avslöja inte allt. Människor är intresserade av mysterier för att de vill veta mer. En nyckel till att vara mystiska är att hålla en tyglar på din personliga information. Dela dina tankar endast med de människor som är närmast dig, den kommunicerar med alla andra att det finns mer för dig än de vet.
 6. 6
  Undvik volontärarbete information bara för att försöka hålla konversationen rullande. Istället alltid växla fokus tillbaka till den andra personen genom att ställa frågor till dem om sig själva och få dem att avslöja mer om deras liv och intressen. Visa ett stort intresse och lyssna glupskt.
 7. 7
  Om frågade öppna frågor som syftar till att få fram mer information om dig, vara artig och ge lite information - men inte för mycket. Behandla det väldigt mycket som din interaktion är allt om den andra personen och inte om dig. Om du är bra på detta, kommer din uppmärksamhet till dem smickra dem och det kommer inte bli förrän efter samtalet att de har insett att de inte lär sig så mycket om dig.
 8. 8
  Visa ett lugnt yttre. Oavsett annars rasar runt omkring dig i en värld av inbördes förhållande, undvika att visa över-emotionella reaktioner på händelser eller personer. Lugnet är kopplat fast till vätskande förtroende och ett lugn reaktion kommer att bekräfta att du är sansade, samt framkalla en aura av mystik, eftersom människor kommer att undra hur du kan hantera att vara så lugn om situationer där de är chockade, upprörda, eller panik. Detta kan ta lite övning för dig, men du kan börja med att öva djupandning, lära sig att reflektera innan reagera på nyhetshändelser och familj / vän rykten, och sedan långsamt inse att den lugna sätt som du reagerar faktiskt kan hjälpa dig att bättre hantera.
 9. 9
  När visar känslor som ilska, eller kärlek, vara sammansatt. Visa känslor med ögonen, snarare än din mun eller ansiktsuttryck eller handlingar. Skrik inte om du är arg över något, och inte hoppa till kysser någon om du tror att du är kär. En älskare skulle vänta båda sakerna, så gå inte för det uppenbara reaktionen. Träna dig på att vara lugn och reflekterande. Håll din röst lugn och avslappnad.
 10. 10
  Vara en lysande sammanfattare men inte så bra detailer. Aldrig ge bort för mycket när du pratar om personliga saker. Till exempel, om den person du är intresserad vill veta om ditt förflutna, vara mycket uppriktig men inte specifik. Aldrig berätta denna person extra detaljer, eller ge hela historien. Arbetet sammanfatta allt. Det blir lättare för dem att bearbeta utan att berätta för dem saker som de nu kanske vill veta.

Tips

 • Andas djupt. Syre hjälper dig att slappna av, vilket hjälper dig att vara stoisk.
 • Det är sant att modellerna är riktade för att vara stoisk, men ta på denna look inte i sig gör dig mer attraktiv. Modellerna är avsedda att flytta skyltdockor och den stoiska utseendet är en traditionell del av sin karaktär. Med detta sagt, en stoisk look kommer att ge en kant till mycket feminina flickor och en kraftfull look för män.
 • Inte självklart frossa i att vara mystisk, och inte försöka för hårt. Folk borde se detta som en del av dina grundläggande karaktär - vem du är på din kärna - snarare än en roll du försöker spela. Om du stöter på som det senare, kommer du inte ses som mystisk, bara omogen.
 • Anförtro någon du litar på. Ibland håller det hela buteljerat upp blir bara för mycket. Har någon i ditt liv som du litar djupt och i vilka du kan anförtro någonting. Utan en sådan butik, riskerar du att bli kallsinnig, paranoid, och okänslig.
 • Flytta och tala så lite som möjligt. Gör allt effektivt som om du är lat, men alltid hålla god hållning.
 • Låt ner ditt försvar fler runt dem du verkligen litar på.

Varningar

 • Undvik att vara obegriplig. Det kommer att göra människor skakar sina huvuden och överge dig som ett hopplöst fall, och eventuellt överväga dig lite oförskämt.
 • Att vara stoisk bör inte likställa att vara oförskämd och tanklös om andra människor. Inte flagrant ignorera folk eller borsta av sina frågor, medan det är bra att göra det klart att det finns vissa ämnen som du kommer inte att diskutera, undvika att vara oförskämd om det eller om att inte ge ut information som Google skulle kunna berätta.