Wka

Hur kan man vara en självsäker vacker svart tjej

Är du en ung, afrikansk-europeisk flicka som kan vara lite blyg och som vill kliva ut i skönhet och självförtroende? Här är några steg för att hjälpa dig.

Steg

Hur kan man vara en självsäker vacker svart tjej. Var inte rädd för att lugnt möta människor som skrämma dig, men utan att vara i en kämpande hållning.
Hur kan man vara en självsäker vacker svart tjej. Var inte rädd för att lugnt möta människor som skrämma dig, men utan att vara i en kämpande hållning.
 1. 1
  Var inte rädd för att lugnt möta människor som skrämma dig, men utan att vara i en kämpande hållning. Du behöver inte vara elak eller påträngande, men intala dig att du är och vackra. Till exempel, om det är någon som stjäl saker från dig och du berätta för dem att inte, och de fortfarande gör, fastställa lagen. Tala om för dem att "du dra gränsen".
 2. 2
  Var hygienisk. Ingen gillar en vän som har dålig andedräkt, har BO, och inte duscha för att rädda hennes liv. Duscha varje dag eller varannan dag (beroende på din torr hud), borsta tänderna två gånger om dagen, tandtråd tänderna innan läggdags, och tvätta ansiktet två gånger om dagen.
  • Använd deodorant. Kontrollera att du har antiperspirant att hålla från svettning. Bär alltid vanilj, citrus, eller dina andra favorit parfym i ditt fall.
  • Återfukta ansiktet och kroppen efter duschen och / eller tvätta ansiktet. För en frisk lyster, du behöver inte smink, bara tvätta ansiktet dagligen och hålla den återfuktad. Bär lotion, eftersom ingen tycker askgrå hud. Ha alltid en resa storlek flaska lotion i en påse med dig så att du inte ser grå.
 3. 3
  Motion.
  • Lär dig så mycket du kan om fitness. Det finns gott om resurser på nätet. Att vara frisk betyder mycket mer än att förlora kroppsfett: styrketräning för muskel utveckling bidrar till att öka den totala styrka och påskyndar ämnesomsättningen.
  • Gör aerobics och / eller använda lätta vikter hemma. Fråga din gymnastiklärare för råd.
 4. 4
  Ät och hålla sig frisk.
  • Lär dig så mycket du kan om näringslära. Att lära sig att göra hälsosamma val om mat och att få tillräcklig dagliga kost gör att du kan äta tillräckligt för att känna sig nöjd, frisk och energisk. Svältande själv aldrig är hälsosamt, inte heller äter små mängder av skräpmat i stället för hälsosamma måltider: bara för att en McDonalds hamburgare har ett litet antal kalorier och du inte upp i vikt av att äta det, betyder det inte din kropp är faktiskt friska från att äta det!
  • Läs om servering storlekar. Folk undrar ofta varför de är ohälsosamma även om de bara äter några måltider om dagen, men tjänstgör storlekar är ofta det stora problemet. Dricker du 20 oz. drycker på flaska? Märkte du att flaskan säger att det innehåller 2-1/2 portioner? Detta skulle inte vara en stor sak om det inte vore för det faktum att du förmodligen trodde du bara drack en portion läsk.
  • Ät mycket frukt och grönsaker. Försök att äta äpple skivor med jordnötssmör eller selleri med ranch eftersom det är lågt i socker.
  • Ät en frukost varje dag. Stig upp tidigt nog för att äta denna första stora måltiden på dagen som ger dig en bra start.
  • Ät fullkorn när det finns.
  • Drick 8 små glas vatten varje dag, tekopp storlek (endast fyra 0.5L flaskor, till exempel). Hålla kroppen frisk inifrån kommer att göra din kropp ser frisk på utsidan.
  • Undvik socker och salt mat och drycker i allmänhet, som läsk, färdigförpackade snacks som chips, middagar frys, och snabbmat. Snack om nötter, pretzels, yoghurt och frukt som russin, bananer, apelsiner och vindruvor.
  • Få tillräckligt med sömn på minst åtta timmar. Dina kroppen reparerar sig själv under sömnen, och när du inte får tillräckligt, kommer du att känna och ser utmattad, din hjärna behöver vila för att fungera.
 5. 5
  Få coolt hår. Gå naturligt med vackra lockar eller få en perm. Försök få aa perm sedan få en vinkel skuren med lugg. De är verkligen söt och funky. Få en för att matcha din stil och alltid lägga glans serum efter din styling. Naturligt hår är mycket flexibel: den kan bäras rak, lockigt, kinky, lös, flätat, låst, och bara om något annat sätt du kan tänka dig! Naturligt hår kan vara svårt att hantera i början, men det finns många resurser på nätet för att lära dig hur ditt hår måste vårdas. Många vackra svarta kvinnor hävdar att bry sig för deras naturliga hår har varit lättare än att bära det permanentat / avslappnad, är det billigare att ta hand om, och de tycker om att kunna gå mellan olika stilar så lätt.
 6. 6
  Bär trendiga söta kläder eller vad passar din stil. Men se till att du är blygsam. Vad du bär sänder ett budskap till alla om din självrespekt. Till exempel, ingen respekterar en flicka i en leopardmönstrad minikjol som är så tätt det ser målade på. Du, om du är en kristen, representera Kristus vart du än går. Spara dina pengar för en stund och bygga en mini garderob:
  • Tröja i färger som får dig att känna dig vacker. Vissa färger ser bättre ut med din hudfärg än andra. För vissa, blåaktiga färger och silver ser bättre medan det för andra rödaktiga färger och guld ser bättre ut.
 7. 7
  Gör dig känd genom komplimanger (Mycket snabbt förklara varför du säger det.) Och "smeyes", men inte buggning ögonen, ler lätt på bara om någon i din skola kroppen. Du kommer att vara skrämmande. Var trevlig mot alla, ja, till och med nördar. Man vet aldrig, är vänner som finns i varje social nivå. Då människor kommer att växa till gillar dig. Gå nonchalant i samtal och veta när man ska dra ut. När du är klar bara nonchalant säga med ett lätt leende "Det är roligt", "trevligt att prata med dig". Gör Wendy William referenser när du ser dina vänner i korridoren. "Liksom hur du gör!". De kommer att skratta.
  • Om du tänker för muskler, glöm inte att äta protein efter träning!
 8. 8
  Se till att du bär en handväska. Det behöver inte vara skrymmande och enorma. Exempelvis trendiga svarta läder väskor med små guld dubbar, mörk denim påsar luffare och allt trevligt.
 9. 9
  Se till att tala tydligt så att folk inte säger "ursäkta mig, kan du upprepa det?". Det fungerar faktiskt, men talar inte som en läkare. Det kommer att vara stötande.
 10. 10
  Bär en liten bok i väskan om du gillar att läsa, och gör det i din ner tid istället för att stirra på din iPhone. Nonchalant dra ut din bok och öppna den, så du kommer tyst att skicka meddelandet "Yeah, läste jag. Vad händer nu?".
 11. 11
  Om du vill bära svettningar, se till att de är rena.
 12. 12
  Kom ihåg att du behöver inte göra upp för att vara fantastiska, förtroende är det som gör dig vackrare, och ditt vittnesbörd.
 13. 13
  Kom ihåg att du är underbar. Oavsett vilken stil du väljer själv (trendig eller original), kommer någon ha något negativt att säga... så varför försöka behaga alla andra med ditt utseende? Var dig och oroa dig inte om vad andra ska tycka. Någon kommer vara smart nog att känna igen din skönhet oavsett ditt utseende, även om de inte berätta det för dig högt att du är underbar!
 14. 14
  Kom alltid ihåg att du är en Guds skapelse, och oavsett vad någon person säger om dig, om du gör Guds vilja och följa hjärtat som vill behaga honom, även om folk säger negativa saker om dig, kommer de alltid respektera dig. Detta gäller för dem som av någon race. Du är vacker. Allt du behöver är förtroende för att gå med det.:)

Tips

 • Slappna av ditt ansikte med typ av ljus, snabb, inte låst i grinar. Du ska se ut som en mördare / stalker,
 • Vet att du förtjänar att behandlas väl. Ta hand om dig själv och andra människor kommer att inse att du förtjänar att respekteras och behandlas som en drottning!
 • Kom ihåg att om du inte är frisk på insidan (mentalt och fysiskt), kommer du inte verkar frisk på utsidan. Ta hand om din kropp, sinne och själ!
 • Vet att du fortfarande växer och kroppen förändras. Så länge du tar hand om dig själv med god motion, äta, och vanor hygien, kommer du att bli bra.

Varningar

 • Människor kommer att kritisera ditt utseende. Om du tror att du behöver ändra, kom ihåg att fråga dig själv om förändringen fortfarande kommer att göra dig glad om alla de människor som kritiserar dig försvunnit från ditt liv. Om du inte tror att du skulle bli glad, kanske du inte bör försöka ändra. Till exempel, om dina vänner eller personen du dejtar berätta för dig att bära en viss typ av kläder, prata på ett visst sätt, eller bära en viss typ av makeup, skulle du verkligen vara nöjd med dig själv om de gick ut ur ditt liv Efter att du ändrat, eller är du bara göra det så att du kan känna att de tror att du är "tillräckligt bra"? Vara "tillräckligt bra" för dig själv först genom att vara unik, och om folket förtjänar dina känslor, kommer de att uppskatta dig för hur du vill vara.
 • Överdriv inte bli känd eller folk kommer tro att du är konstig.
 • Aldrig avslöja vem du vill innan du kan agera på det! Det kommer att sprida sig och alla chanser att den person tycka att du kan gå förlorad, om den personen tycker att du är för framåt.

Saker du behöver

 • Lotion
 • Antiperspirant eller deodorant
 • Sparade pengar
 • Handväska
 • Mobiltelefon (med ett fall)
 • Garderob