Wka

Hur kan man vara cool och populär i sexan

Vem drömmer inte om att vara så trevligt, populärt, till synes perfekt unge som alla avundas och vill umgås med? Här är hur man får ett försprång på den sociala stegen som du knappt börja högstadiet. Du är bara några steg bort från att uppgradera och / eller öka din sociala status.

Steg

Hur kan man vara cool och populär i sexan. Få coola kläder och skor som Jordan, Nike, skåpbilar, Sperrys eller pukor.
Hur kan man vara cool och populär i sexan. Få coola kläder och skor som Jordan, Nike, skåpbilar, Sperrys eller pukor.
 1. 1
  Få coola kläder och skor som Jordan, Nike, skåpbilar, Sperrys eller pukor. Kom ihåg, behöver kläder inte vara märkes att vara cool och ser bra ut på dig. Några bra butiker är Aeropostale, rättvisa, Delia s, Roxy, Forever 21, Hollister, Agaci, Rue 21, och mer. Kom ihåg att få kläder som är lämpliga för din ålder. Du kan också gå till varuhus som Dillards, Marshalls, eller Payless och more.Don 't kopiera någons stil av mode eftersom folk då kommer att tro att du är en wannabe eller en kuggfråga, en falsk typ av person. Det är okej om man blandar kläder tillsammans och göra trender trendig i en unik, du-typ-av-sätt att visa din stil på andra och använder bara den minsta bit av kopiering från någon annan, som skiktning jewelry.And ihåg det är inte så viktigt att vara populärt som det är att ha vänner. Så, inte ignorera dina vänner. Det är okej att vara du. Även om du har ett enhetligt se till att du inte får super stora baggy kläder. Om dina byxor är khaki och du har möjlighet att shorts byxor eller kjolar alltid plocka shorts eftersom du kan göra något i dem.
  • Skinny jeans är i stil. Men kom ihåg, super skinny jeans ser bra ut på vissa människor, men inte alla. Pojkar bör undvika skinny jeans om de inte vill ha att skater look eller något sånt speciellt utseende. Färgade jeans är också riktigt coolt.
  • Nödställda jeans är i, och du kan göra din egen! Få hjälp från ett äldre syskon eller kusin som kan hjälpa dig att inte slita hål rakt över, men blanda dem. Innan du börjar skära upp dina jeans du kan öva på tyg, experimentera med nötning och kapning. Lär dig att "Trappan" Jeans.
  • Tröjor! Aldrig bära tröjor endast om det med stil på din skola de kan vara töntig. Cardigans är i stil, som är lätta v-ringad tröja med en tank top för tjejer.
  • Boot cut jeans är söt med Uggs! Var noga med att få några eftersom de går bra med nästan allt.
  • Pikétröjor är fortfarande nerdy, så allt beror på hur du ser ut och hur du bär dem! Grafiska polos, som en polotröja med en drake eller racebil mönster, kan vara coolt om du bär dem rätt. Försök med skinny jeans och skor som Converse eller liknande.
  • En vanlig polo i en grundfärg är trevligt. Om du vill få en polo, dock få några från Ralph Lauren eller Lacoste. Ralph Lauren är känt för sina pikétröjor. Om du inte kan, men råd pikétröjor från dessa butiker, Abercrombie, Hollister, och Aeropostale har alltid bra. Piké kanske inte ser bra ut på tjejer som har bröst, och ofta bildar passande, visar var toppen av dina jeans kan ha en muffin toppen.
  • Hoodies är väsentliga. De går med nästan allt! Se till hoodie är en bra passform, men baggy och lös kan också se söt med skinnies. Flickor kan bära en hoodie och kjol combo, med en form passande hoodie.
  • Ljus eller ljusa kläder är i stil och är bäst.
  • Bär inte majorly avslöjande kläder. På en dans du kan bära en klänning som är annorlunda från din vanliga jeans och t-shirt, men en minikjol och fyra tums klackar kommer inte att få dig rätt sorts uppmärksamhet. Det kan också landa dig i rektorns kontor och få folk att sprida rykten om dig. Och du vill inte att det ska hända.
  • Få några nya skor. Några bra val är UGG Australia, Nike free-körningar, Converse (höga toppar är i stil) Sperry s, och Reeboks. Även Uggs kan tyckas modet, kan du inte bära dem på vintern. Vattnet kommer in och bara om förstör ull inuti. Hösten är på god tid att bära dem. När som helst när det inte finns någon snö, kommer Uggs vara fina (du kan inte idrotta i dem, men).
  • Accessorizing är viktigt, men överdriv inte. Bälten, långa halsband och halsdukar mode är cool. Örhängen är bra också, fälgar och dinglar är väldigt trendigt, men försök att inte gå för långt. En stor trend är mock Rayban tvåfärgade solglasögon, som kan köpas på Claires eller isbildning, och breda hattar brätte med skridsko varumärken eller idrottslag. Om du går till en skola som har uniformer, inte trycka gränsen eftersom du kan råka illa ut.
 2. 2
  Få några coola elektronik. Du behöver inte ha massor av prylar, men de är kul och bra att ha. Du kommer att behöva en flash-enhet för att ta hem skolarbetet och rygg. Om du har en iPod Touch finns det en app som låter dig text gratis eller prata för mycket billiga, så att du inte behöver köpa en helt ny telefon eller iPhone.
 3. 3
  Prova ditt bästa i skolan. Det är bra att vara smart! Skolan är inte en tävling, dock. Försök inte att vara bättre eller smartare än andra människor. Och gör ditt bästa betyder inte att du är en tönt, heller. Lägg lite möda på det (och ja, allt antar jag). Bara gör ditt bästa och försöka slå din sista poäng, inte någon annans. Många skolor har Honor resor in fältet om du möter en GPA. Sen arbete skadar inte bara din GPA, men vissa skolor kommer inte låta dig gå till danser om du har det.
 4. 4
  Använda smink-hålla det naturligt! Bara använda några läppbalsam eller glans (skimmer läppbalsam är söt), och lite mascara, ögonskugga (ljus som fungerar). Använda tjock eyeliner eller foundation gör att du ser fake. En ljusmängd på huden kan dölja finnar eller mörka ringar under ögonen. Vissa concealer har byggt i acne medicin. Du kan gå naturligt ibland, alltför. Se till att du be dina föräldrar innan du börjar använda makeup.
 5. 5
  Ta väl hand om din hud. Tvätta ansiktet en gång på morgonen och precis när din väg att gå till sängs på kvällen med ett rengöringsmedel som är perfekt för dig. Om du hamnar med en finne, inte krama det, eftersom detta kan leda till en liten buckla i huden som kallas en KOPPÄRR ​​som varar år efter finne är borta. Det finns ett speciellt verktyg för att ta bort finnar och pormaskar med en ögla i änden. Innan du gör detta, eller ens tvätta ansiktet du kan fylla diskhon med varmt vatten, lägg en handduk över huvudet och luta över diskhon. Ångan kommer att öppna porerna, hjälpa akne tvätta penetrera. Försök att sätta flytande täcka upp på, och efter det torkar sätta lite puder täcka upp på. Tvätta ansiktet mer än två gånger om dagen kommer att torka ut huden, vilket gör den fjällande och flagnande, och kommer att orsaka mer akne och sedan har du ett större problem.
 6. 6
  Drick mycket vatten. Om du kan, dricka 8 glas om dagen, men om du inte kan, det är okej. Oavsett om du luktar eller inte, du behöver för att få deodorant för kroppen lukt. Både män och kvinnor bör få stick deodorant, eftersom 30 pojkar sprutar Axe kan få människor att känna sig sjuka.
 7. 7
  Manikyr. Om du är en tjej, kan du börja få manikyr och pedikyr. Ge dig själv manikyr fungerar lika bra. Du kan gå till Target och få 5€ nagellack och billiga spik uppsättningar klistermärke. Du bör inte använda akryler eftersom de uppenbarligen inte dina naturliga naglar. Skönhet skolor kan ha utbildade studenter gör manikyr för 5€ istället för 15€. Även du kan gå vidare till youtube och lära sig att göra någon design
 8. 8
  Vara rena. Borsta tänderna två gånger om dagen, använda munvatten, och tvätta håret så många gånger i veckan som det behöver. Gå inte galen på stylingprodukter. Leta efter en hår styling creme som kommer i ett badkar, inte en stor sprutflaska om du är en pojke. Om du är en tjej allt du behöver är hårnålar, kammar för din hårtyp, gummiband, band huvud, och en lätt hårspray. Om du vill ha en annan hårtyp du kan köpa uträtning eller locktänger. Oljig hår är inte exakt attraktiv. Kontrollera om du har tandställning får tydliga band! Men med tydliga band se till att du inte äter nåt som kan färga dem.
 9. 9
  Hair. Layered hår är i stil, och rakt hår som well.If du bestämmer dig för att locka håret (vilket är i stil liksom) och sedan be om hjälp om du är ny på curling håret kanske din mamma kan hjälpa dig. Några flickor kommer att lägga en strimma rolig färg i håret. Side smällar är bra också.
 10. 10
  Boka väskor / ryggsäckar. Tote väskor är snygga, men om du har en lång väg att gå, är en ryggsäck som går på ryggen det bästa valet. Om du cyklar eller går till skolan behöver du en ryggsäck med två väl stoppad shoulders.In Förutom en starkare struktur, de flesta ryggsäckar kommer med hållare vattenflaska och ytterfickor, en sak de flesta messenger väskor inte har. kipling ryggsäckar är i.
 11. 11
  Vistas organiserad. Få färgade bindemedel med avdelare för dina klasser. Eller få anteckningsböcker och dekorera dem med klistermärken och klotter med mappar för varje ämne. Sedan, hålla en penna påse och en personlig påse där du kan hålla dina necessaries som inte involverar skolan (läppbalsam, borste, spegel, etc).
 12. 12
  Om du kan, ta med egen lunch till skolan. Du väljer hur mycket och typer av mat du sätter i det, och eftersom maten kommer från ditt hus redan, jag är mer sannolikt att vara något du gillar.
 13. 13
  Var självsäker. Stå högt, le, och vara vänlig. Försök inte att vara en fast upp personen och inte försöka vara så trevligt att de blir rädda för dig. Men kom ihåg att du inte behöver vara cool du också kan bara vara dig själv.
 14. 14
  Om du är en tjej, inte visar kärlek till en kille du gillar genom att vara elak mot andra killar, eller kommer han att bli rädd och inte vill bjuda ut dig. Dessutom spelar inte svårt att få. Det visar en pojke av trots tv-program att det ser ut som det visar honom.
 15. 15
  Inte förstöra ditt rykte. Om du har dåliga vanor, försöka bli av med dem. Om de `re riktigt grov och din fångas göra det i skolan, kan människor få fel uppfattning om vem du egentligen är.
 16. 16
  Media: Example.ogg == hemligheter populära människor ==
  • Var inte elak mot folk. Oavsett hur illa du vill, gör det inte.
  • Konkurrerar inte med andra flickor på skolan
  • Smile! Och göra det trevligt Försöka inte så svårt att le eller det kommer bara se läskigt.
  • Lyssna på vad folk säger, och svara för att låta dem veta att du var uppmärksamma.
  • Gör den person du pratar med att känna sig viktiga.
  • Gör konversationen om andra människor, inte bara dig själv.
  • Inte skryta inte.
  • Var nöjd med vem du är.
  • Aldrig vara falska, eller låtsas vara vän med någon som du inte gillar.
  • Vara sympatisk och empatisk.
  • Komplimang någon på deras hår, kläder, skor, ryggsäck, etc.
  • Var respektfull mot alla, inklusive lärare, dina vänner och andra barn.
  • Var glad och utåtriktad.
  • Var naturlig.
  • Du kanske har hört det förut, och det är sant, var dig själv!
  • Var inte rädd för att prata. När du känner dig ensam och vill du inte har några vänner eller kanske du har vänner, men de är bara inte med dig på den tiden, bara säga hej till någon. Efter en stund att göra detta och starta konversationer med människor, har du en massa vänner.
  • Försök att prata med några populära människor och kanske bjuda in dem till en fest eller bara umgås. Försök att inte se desperat att bli populär medan du gör detta.
  • Oavsett hur mycket du vill, inte svära. "
  • Lämna inte dina vänner bakom bara för att vara populär
  • Behandla alla lika.
  • Behandla andra så som du vill bli behandlad
  • Försök inte att få på människors dåliga sida
  • Försök att göra en hel del bra, pålitliga vänner.
  • Inte avslöja för mycket om dig själv. Håll folk undrar.
  • Inte Dike inte dina gamla vänner om de inte är populära. Även om du vill umgås med de andra populära människor, har du fortfarande att ha lite tid med dina gamla knoppar.
  • Var trevlig och göra massor av coola vänner!

Tips

 • Se till att ditt första intryck för alla är en stor en.
 • Försök att försvara dig själv när du är i fara av mobbare, du behöver inte inte vara defensiv om du är fantastisk.
 • Försök att prata i grupp. Inte bara stå där och lyssna-göra raka motsatsen, men se till att du inte pratar för mycket. Bli en del av den grupp som du är i.
 • Denna artikel är tänkt att vara till hjälp. Vi menar inte att du ändrar dig. Att vara bekväm med vem du är är det viktigaste.
 • Var snäll mot alla, och begår massor av slumpmässiga handlingar av vänlighet. Ha en bra attityd mot andra.
 • Utesluter inte människor. Inklusive alla är mogen och visar att du är en bra person.
 • Om någon säger något, och något dyker i ditt sinne, var inte rädd för att säga det, såvida det egentligen betyder och kunde skada dem eller någon annan.
 • Umgås med massor av olika grupper, men se till att du umgås med rätt vänner. Säg nej till alkohol, droger, gäng, kriminalitet, och allt annat du känner dig obekväm med.
 • Försök och få nya vänner, och umgås med massor av olika grupper. Aldrig skryta om din sociala status, kommer du låter mallig, och sånt är verkligen inte värt att skryta om ändå.
 • Var dig själv!
 • Om andra (människor) börjar att skryta, kan du gå bort, eller så kan du säga, gör du någonsin tröttnar på att prata om dig själv. Inte skadar människors känslor, bara vara trevligt, leende, och försöker att passa in, men sticka ut ur grupper folken.
 • Du behöver inte ha märkeskläder, eller ens Abercrombie & Fitch, Abercrombie Kids, Hollister, Europeiska Eagle, etc. bära vad du vill bära. Det handlar inte om de kläder du bär eller vem du går ut med. Det är den person som du är inne och hur du agerar mot andra människor.

Varningar

 • Om någon är elak mot dig och säger att du är ful eller fet eller för mager, ignorera det, är orsaken skolan bara en del av ditt liv, och då du kommer att vara avstängd till en bra karriär och en egen familj.
 • Låt dig inte pressad att göra något du verkligen inte vill göra.
 • Du är bara i årskurs 6, kom ihåg det! Detta kan vara ditt liv nu, men när du kommer till 8: e klass eller ens gymnasiet, du kommer att önska att ditt liv var så enkelt och lätt som det är nu så, inte betona livet för mycket, njuta av det.
 • Drick inte eller tar droger. Din kropp kommer att tacka dig för det.
 • Högstadiet är en tid då kotterier börjar växa fram. Även om de inte borde, kommer folk döma dig efter ditt utseende. Bara ignorera dem. De är inte värda din tid.
 • När du köper kläder och elektronik, köpa saker gjorda för din ålder. Många barn försöker nu att förlöpa bär kläder från Hollister och europeiska Eagle och få mobiltelefoner som Blackberry och iPhone, men dessa poster är gjorda för tonåringar till unga vuxna och även vanliga vuxna. Stressa inte din ålder, klä sig och agera på lämpligt sätt.
 • Tro inte att du är allt "som" när du fick vänner och börja vara högt och vara elak och att få så många "pojkvänner". Lita på mig, skulle ni ser så dum och en total poser till andra, särskilt de som är äldre än du.
 • Om du ska ha en pojkvän / flickvän, se till att din bekväm omkring honom / henne. Vara vänner först, därefter pojkvän och flickvän.
 • Verkar inte desperat att bara för att vara populär. Och om "Cool Kids" är elak och dikning eller vad till dig, de är inte värda din tid. Att vara sig själv är det bästa sättet att bli populär, kommer det komma bara naturligt, men om du försöker vara cool förtroende mig du inte kommer att bli så coolt.
 • Be din förälder (s) / vårdnadshavare (s) / pålitlig vuxen (s) alla frågor du har.