Wka

Hur kan man undvika att komma över som behövande

Så du tror att du är behövande? Möjligen någon har sagt till dig eller är du bara reflektera... väl, bli tröstade i vetskapen att du är inte den första och inte alls den senaste...

Steg

Hur kan man undvika att komma över som behövande. Bedöma om du verkligen är behövande eller helt enkelt blåser en aning ur proportion.
Hur kan man undvika att komma över som behövande. Bedöma om du verkligen är behövande eller helt enkelt blåser en aning ur proportion.
 1. 1
  Bedöma om du verkligen är behövande eller helt enkelt blåser en aning ur proportion. Om någon har kanske nämnt det för dig trots, i ett argument eller förhöjd situation, då är det mycket troligt att det inte är sant. Men om kanske tre eller fyra personer har nämnt det, av vilka några var dina vänner, då är det mycket möjligt att de har rätt... Om så är fallet, är det inte dåligt.
  • Många människor har olika uppfattningar om vad som egentligen utgör "nöd", och det är här du bör först komma till rätta med. Det finns uppenbara gränser, om du ringer denna person kontinuerligt och du känner behov av att inte bara vet vad de gör, men vad de tänker, så är du mer än sannolikt sikta och personen på mottagarsidan ISN ' t sannolikt att tacka dig för det. Men om du är orolig att de inte har kontaktat dig i en vecka och bestämmer sig för att ge dem ett samtal, är detta inte på något sätt behövande.
 2. 2
  Förstå att det finns många saker som leder till armod inom en person, men de mest betydande och eller gemensamt skulle vara osäkerhet. Människor som inte är säker eller bekväm med sig själv tenderar att tvivla sina relationer med människor är dem och sig själva inom sociala situationer. Om du är orolig att du är behövande, ta några minuter att ta ett steg tillbaka och utvärdera dig själv och situationen. Rota runt.. hitta en penna och papper och sedan skriva en lista över alla de saker du inte gillar med dig själv. Sedan plockar de fem saker på denna lista. (Bortse från allt som inte gör det i topp fem, har du sagt bara dig själv att de inte var så viktigt med att inte lägga dem till de fem) Nu.. Om någon av de fem innehåller något av följande, utseende, personlighet eller ditt förflutna.. bortse från dem. Allt som kom under dessa titlar gör dig unik som person. Oavsett hur ful du tycker denna sak är, är det sannolikt andra människor som verkligen bryr sig om dig kommer att reagera positivt med antingen stödja dig, hjälpa dig, förlåta dig eller de kan även aldrig märker.
 3. 3
  Tror att när du är säker i dig själv, kommer du att bli en mer attraktiv person. Folk kommer att vilja vara i ditt företag och lap upp dina positiva vibbar, särskilt om du lägger ett strålande leende och lite humor. Du kommer inte behöva göra den som jagar inom relationer med vänner eller älskare, om de vill kontakta dig eller dela saker med dig, de kommer.
 4. 4
  Det enda sättet att "inte stöta behövande" är att se till att du är säker i dig själv. Det andra är det inte bli besatt eller över-brinner ett särskilt tema, vänskap eller relation. Om du är i behov av hjälp, kommer de människor som älskar dig alltid att finnas där för att fånga dig. Det finns ett uns av "pojken som ropade varg" måste erkännas, om du alltid gnälla och be om hjälp folk kommer så småningom att växa trött... Men om du försöker att hjälpa dig själv och bli mer bekväm med dig själv, folk är mer benägna att hjälpa dig och kommer utan tvekan att kliva in när du är i stort behov av hjälp.

Tips

 • Älska dig själv, du är individuell och har formats och skapats av din omgivning, erfarenheter och människor i ditt liv.. aldrig att ångra eller ogillar detta och inte förlita sig på en annan person att hjälpa dig ansluta prickar och inse detta inom dig själv. Om du förlitar dig på någon annan hittar det extremt svårt om att komfort tas bort. Var din egen person.
 • Den uppenbara, inte kalla folk hela tiden, oroa dig inte vad folk tänker eller gör. Oftare än inte människors tankar och handlingar hända så snabbt att de inte kan tänka mycket på något som du kanske blåsa ut ur proportion.
 • Låt människor komma till dig. Om folk vill kontakta dig, kommer de. Upptagen dig med andra saker i ditt liv, jobb, studier, hobbies... Om du sätter ett mål inom något av dessa ämnen och sedan nå det, kommer det att öka ditt självförtroende.
 • Var självsäker

Varningar

 • Om du gör något behövande sedan ångra det, var det oftast för att du visste att det var en dålig idé i första hand... Om detta händer, inte gräva hålet djupare. Bara lämna det som, stänga av telefonen, släpp samtalsämne och tillåter en paus. Chansen är stor att det kommer att blåsa över. Bättre det än att gräva hålet djupare i ett försök att rädda situationen.
 • Tänk själv.. titta på situationen och tror att om du skulle känna dig bekväm om någon nära dig agerade på detta sätt.
 • Undvik att bli över självsäker.
 • Undvik inte att kontakta någon om du har argumenterat, sära på dåliga villkor är aldrig bra.