Wka

Hur handskas man med en vän som du förlorat

Sanningen är, att alla förlorar vänner. Se, om du brukade vara riktigt goda vänner, men sedan de blev populära, eller menar på dig, sedan verkligen.. de var inte ens din vän i första hand.

Steg

Hur handskas man med en vän som du förlorat. Försök att bli bättre vänner med honom eller henne igen, det fungerar inte alltid, men det är alltid värt ett försök.
Hur handskas man med en vän som du förlorat. Försök att bli bättre vänner med honom eller henne igen, det fungerar inte alltid, men det är alltid värt ett försök.
 1. 1
  Försök att bli bättre vänner med honom eller henne igen, det fungerar inte alltid, men det är alltid värt ett försök. Ta upp samtal med dem. Berömma dem, vara ärlig med dem, berätta för dem vad de vill höra, inte vara oförskämd eller motbjudande.
 2. 2
  Ta reda på omfattningen av "separation." Om din vän fungerar precis som gamla tider när de är omkring dig ensam, då det betyder bara att de ska visa upp sina "nya" populära vänner.
 3. 3
  Låt dem veta att du känner att de har förändrats, men inte betona det för mycket. Skicka er vän meddelandet, sedan släppa det. Om de verkligen vill vara din vän igen, då kommer de att bli.
 4. 4
  Påminn dem om "de goda tiderna" du har tillbringat tillsammans. Evoke alla sina minnen, ta upp roliga incidenter och i princip, bara chatta med dem. Fånga upp på vad du kan ha missat.
 5. 5
  Dessutom, se till att du inte är den som har förändrats. Om du är, tror jag att du har några allvarliga ursäkt att göra.
 6. 6
  Gör en ny vän. Om din gamla kompis är elak, varför slösa din tid på att försöka bli vän med någon som hatar dig?

Tips

 • Se till att få ut budskapet att de har förändrats, men inte gör att det enda ämne som du pratar om.
 • Aldrig försöka alltför hårt.
 • Försök inte att starta ett slagsmål. Deras vänner är oftast på deras sida, och de kommer att vinna.
 • Merparten av tiden är det uppenbart om de glida ifrån dig, kan du för det mesta tala med dem antingen ignorerar dig, inte bjuder in dig till sociala saker, eller bara runt elak.
 • Motstå frestelsen att springa tillbaka till dem och be om ursäkt. Om det var en ohälsosam relation, är det bäst att gå vidare.
 • Kom bara ihåg att det är deras förlust. Och om de ignorerar dig än du vet att flickan / pojken är inte en bästa vän.

Varningar

 • Dina gamla vänner agerar oftast som en idiot mot dig, och om du är elak mot dem tillbaka, oftast en hel del fler människor hatar dig på grund av vad du gjort

Relaterade wiki-hows