Wka

Hur att bränna broar med människor symboliskt

Vet du människor som brukade vara din vän, men nu har du ingen aning om var deras huvud är på? Om så, är det förmodligen dags att bränna broar med dem, både symboliskt och i verkliga livet. Genom att följa dessa enkla steg kommer du att sända ett tydligt budskap till någon, låta dem veta att de är faktiskt döda dig, för evigt.

Steg

Hur att bränna broar med människor symboliskt. Identifiera personer som inte längre är din vän.
Hur att bränna broar med människor symboliskt. Identifiera personer som inte längre är din vän.
 1. 1
  Identifiera personer som inte längre är din vän. Detta kan inkludera människor som används för att dela många gemensamma intressen med dig (tala om livserfarenheter, skriva, måla, etc.), men nu är de mer in i olika saker (arbetande, andra vänner, hugga ner träd, barn osv)
 2. 2
  Bygg en bro som symboliserar de goda dagarna av din vänskap. Om du har känner dem under en lång tid bron skulle vara ganska stort. Använd saker som lim, pinnar Popsicle, grenar, vad är händig. Generellt mer brandfarligt komponenterna är desto bättre.
 3. 3
  Anpassa bron speciellt för den person du vill klippa banden med. Var noga med att inkludera personliga saker som foton av sina husdjur eller nära och kära (bröllop bilder fungerar bra).
 4. 4
  Montera en eldstaden. Detta kan vara av vilken storlek men bör vara minst dubbelt så stor som den bro du tänker bränna. Gropen bör representera ilska du nu har mot denna person och vänskap som har gått ner rören. De bättre vänner du var med den här personen den större och mer rasar elden ska vara. *** Se varningarna nedan, kan branden vara farlig ***
 5. 5
  När elden är tänd, avbryta bron du har gjort ett par meter ovanför den.
 6. 6
  Omedelbart ringa upp personen du har konstruerat bron för, och låt dem veta att klockan tickar. Förklara för dem vad du har gjort och låt dem veta varför. Gå in i detalj om varför de inte längre är din vän, använd specifik dokumentation när det är möjligt. Detta är en viktig del av läkningsprocessen. Fortsätt att lägga trä-och / eller olja på elden så lågorna stiga mot hängbron. Om personen inte är där för att svara i telefonen se till att lämna ett detaljerat meddelande.
 7. 7
  När bron är uppslukade i lågor genast hänga upp på personen om du talar med dem. De är nu döda dig och du kommer aldrig att tala till dem igen.
 8. 8
  Känn dig fri att be en bön om du vill, eller trosbekännelse.
 9. 9
  Slutligen släpper glada skratt som du har förenklat ditt liv genom att trimma fettet av en oönskad vän.

Tips

 • Kom ihåg, tills bron vrids till aska, är det aldrig för sent. Om personen råkar dyka upp till bron brinnande ceremonin, ge dem en chans att be om ursäkt och förklara sig. Men eftersom lågorna av ilska klättra högre och högre, gärna bemöta deras argument. Påpeka nitros de kan ha missat, och de många gånger de har tappat bollen. Det är också OK att ständigt be dem "Var är ditt huvud på?", Men inte lyssna när de ger ett svar.
 • Om du inte kan komma i kontakt med din soon-to-be ex-vän, se till att videofilma ceremonin bro bränning. Maila dem på bandet så att de vet var de står.
 • Avsluta en vänskap här sättet är ett 1-enkelriktad gata, finns det ingen återvändo. Var säker på att du gör rätt beslut genom att konsultera andra vänner om vad du planerar. Var noga med att prata bakom personens rygg en hel del under de dagarna före bridge-bränning.

Varningar

 • Brand kan vara farligt, alltid ha en brandsläckare till hands och säkra eventuella lokala tillstånd som krävs för att lagligt bygga en vänskap-ändelse brand.

Saker du behöver

 • En person som du aldrig vill associera med igen.
 • Popsicle pinnar
 • Lim (helst brandfarlig)
 • Personliga minnen att dekorera bro
 • En brand grop
 • trä
 • olja