Wka

Hur förstå teen pojkar

Vill du vara mer än vänner med den pojken men förstår inte honom alls? Eller vill du bara inte förstå din pojkvän? Dessa tips bör hjälpa dig att förstå honom bättre.

Steg

Hur förstå teen pojkar. Förstå att många pojkar inte visa så mycket känslor som flickor.
Hur förstå teen pojkar. Förstå att många pojkar inte visa så mycket känslor som flickor.
 1. 1
  Förstå att många pojkar inte visa så mycket känslor som flickor. Bara för att du vill vara känslomässigt öppna med honom betyder inte att han vill återgälda tjänsten. Därför kan han vara lite obehagligt om du börjar prata om känslor. Men eftersom alla är olika, kan du stöta på pojkar som är känslig och emotionell.
 2. 2
  Förvänta dig inte att han ska skära av all kontakt med andra tjejer, om och när du är dating. I så fall kan uttrycka själviskhet och avundsjuka, vilket kan vara mycket oattraktiva.
 3. 3
  Var inte rädd för att berätta för honom vad du känner. Till exempel, om han vill se en film som du inte är intresserad, berätta för honom! Om han är alltför överväldigande, berätta för honom att ge dig lite ensam tid.
 4. 4
  Tro det eller ej, men en pojke kan ha "väninnor" som han inte finner attraktiva, men talar till en hel del. Undvik att vara orimligt och konfrontera situationen nonchalant och vänlig. Om han inte är intresserad av henne, kommer han att berätta att hon är bara en kompis. Var noga med att respektera det uttalandet och undvika skepsis - detta kan skapa falska illojalitet.
 5. 5
  Vara mycket acceptera honom. Om han går in i en rant om sport, lyssna på honom. Om han har en dålig dag, trösta honom.
 6. 6
  Inte alla teen pojkar är likadana. Bara för att en tidigare pojkvän agerat på ett sätt, betyder inte alla killar agera på det sättet. Var noga med att lyssna på det han säger, och försöka förstå var han kommer ifrån.
 7. 7
  Kom ihåg att killar agera annorlunda kring sina vänner än vad de skulle om det var bara att vara två av er. Killar tenderar att få ro när runt sina kolleger killkompisar, men de är oftast mer tillgiven runt sina flickvänner eller andra honor.
 8. 8
  Vet att teen pojkar ofta naturligt funderar sexuella ämnen. Pojkar i tonåren är hormonell från puberteten som de blir olämpligt prurient. Låt dig inte pressad att ha sex tills du är helt säker. Denna fråga kan undvikas genom att sätta dina gränser ordentligt.
 9. 9
  Håll kommunikationen öppen. Fråga om sina hobbies och andra intressen. Han kanske eller kanske inte vill att du ska delta i vissa aktiviteter. Men om du verkligen har intressen och / eller färdigheter i sin verksamhet, se till att uttrycka dina tankar om dessa frågor och erbjuder sig att delta.

Tips

 • Ha kul. Utanför klassrummet, göra saker med dina väninnor, liksom pojkar, som är roliga. Du kommer att ha gott om tid senare för att vara seriös.
 • Vet att alla killar är inte samma sak.
 • Inte känner sig blyg för att närma sig killar, det är det enda sättet du kan känna dem bättre.
 • Lär känna pojkarna genom att ingå aktiviteter som involverar pojkar såväl som flickor.

Varningar

 • Använd din intuition. Om något inte känns rätt om en pojke, hamnar inte i en situation med honom utanför allmänhetens ögon.
 • Tro inte att du måste vara vänner med varje pojke som visar intresse för dig.