Wka

Hur får man honom in i vän-zonen

Du träffar en kille och han är helt underbar. Riktigt riktigt bra. Men du har en pojkvän eller du är vanligt bara inte intresserade av honom romantiskt. Problemet är att han vill vara mer än vänner. Detta är en hur-till för kunniga kvinnor som vill vara vänner utan att såra någon.

Steg

Hur får man honom in i vän-zonen. Kom ihåg att han är din vän.
Hur får man honom in i vän-zonen. Kom ihåg att han är din vän.
 1. 1
  Kom ihåg att han är din vän. Han kommer alltid bara vara din vän: Det viktigaste här är att vara omedveten. När han börjar släppa tips om hur bra ni två skulle vara tillsammans, bara rycka bort det med ett skratt. Eller hur mycket han gillar en "tjej", men hon verkar inte märka, bara nickar förstående och säger "det suger" eller "det är synd, du förtjänar verkligen bättre." Sedan byta ämne. Snabbt.
 2. 2
  Få honom att se värdet av din vänskap: Prata om din pojkvän, ömka med honom över ditt liv dramer, göra klart att du är helt bekväm med honom eftersom, till dig, är han könlös. Han kommer att börja inse att du värdesätter honom som en förtrogen och han kommer att bli ännu mer ovilliga att förstöra saker genom onödan bekänna sina känslor.
 3. 3
  Låt honom se den negativa sidan av dig: Du kan vara benägen att skvallra, hatar barn, riktigt rörigt eller du svär alldeles för mycket. När killar blir förälskad eller "liknande" de sätter flickan på en piedestal. För honom är allt om dig perfekt. Du måste förstöra denna piedestal och snabbt. Detta kan betyda riktigt pinsamma saker som att låta honom se dig utan smink (om du alltid bära det) eller berätta en obekväm sanning som "Jag kan inte vänta med att flytta bort efter skola / högskola / detta jobb finish och resor. Jag skulle hatar att bli fastbunden! " Ganska mycket att göra motsatsen till vad du skulle göra eller säga till en kille du har en crush på.
 4. 4
  Avvisa inbjudan att gå ut på middag eller något liknade en dag med bara ni två. Bara säga att du är för upptagen eller du kanske känner verkligen sjuka eller du har redan gjort planer. Om han är riktigt långlivade, kanske du måste vara grym för att vara snäll. Berätta för honom att du går på en dag.
 5. 5
  Möte för kaffe efter klass eller arbete är bra, men gör det inte alltför ofta. Regelbundna utflykter som shopping eller lagsporter är bra - det är sånt du gör med dina kompisar.
 6. 6
  Föregå med gott exempel: Var en god vän till honom, men inte gå för långt. Om han är upprörd eller arg eller sårad är du välkommen att trösta honom. Men undvik kramas eller någonting alltför känslomässigt fäst.
 7. 7
  Om han startade hela den här röran genom att förklara sina känslor, vara vänlig men bestämd. Säg till honom den fruktade "Jag är ledsen, men jag bara gillar dig som en vän." Låt honom slicka sina sår sedan öva stegen 2-6 konsekvent. Om han är fortfarande ihållande, då är det dags att sluta träffa honom en stund.

Tips

 • Det finns absolut ingen anledning att vara en bitch. Anledningen till att du går till dessa längder är för att han är en trevlig kille som förtjänar att få sina känslor och stolthet bevaras.
 • Prova att googla "komma ut ur vän zonen" och du kommer att se ton av artiklar som råder en kille hur man ångra allt det hårda arbete du har lagt i. Läs ett par av dessa och lära sig att känna igen tecken dvs han plötsligt börjar spendera mindre tid med dig, börjar att förbättra sig själv, kollar andra tjejer framför dig, gör ursäkter för att röra dig etc etc. Det är han försöker få ut av vän-zonen. Bara le detatchedly och låt honom hålla på det. Det viktigaste här är upprepning av de centrala begreppen - att du gillar honom som en vän, och det finns inget han kan göra för att ändra på det. Så småningom kommer han att få meddelandet och gå vidare, förhoppningsvis hitta en trevlig tjej du kan gå på dubbla datum med!
 • Påminn, upprepa, förnya: Pojkar är dumma. De behöver bli påmind om saker. Då och då påminna honom om att han är bara din vän. Säg enkla saker som "du är en så god vän" eller "Jag är glad att jag har en kompis som du!"

Varningar

 • När anförtro sig honom, försök att inte bli alltför personlig. Detta bygger alldeles för mycket lita på att han kunde misstolka.
 • Om du har en pojkvän, undvik berättar för honom negativa saker. Detta kommer att ge honom hoppas att din relation skulle vara slut och han kommer att fördubbla sina ansträngningar för att vinna dig.
 • Var super försiktig att dina ansträngningar inte verkar vara "spelar svårfångad." Detta kommer att väcka hans intresse ännu mer. Det viktiga är att vara mer tillgänglig än du skulle till ett romantiskt intresse. Ett bra sätt att undvika detta är steg 3. Du skulle aldrig låta ett romantiskt intresse se dina negativa sidan, skulle du? Tja, inte förrän du har snärjde honom naturligtvis!