Wka

Hur man överlever en bryta upp (flickor)

Oavsett om det är din första pojkvän, kommer den här artikeln hjälper dig att överleva en bryta upp med grace och värdighet. Alla bryter upp någon gång. Nu är det dags att hitta sätt på hur att läka och komma över det. De flesta människor behöver bara veta hur man ska hantera det på ett sätt som inte gör att du ser ut som du är dum. Här är några följande åtgärder du kan vidta för att komma över att vissa kille och lämnar med huvudet högt.

Steg

Hur man överlever en bryta upp (flickor). Gråt inte framför honom - Du vill inte se ut som en korg fall och få honom att tro att han gör rätt beslut.
Hur man överlever en bryta upp (flickor). Gråt inte framför honom - Du vill inte se ut som en korg fall och få honom att tro att han gör rätt beslut.
 1. 1
  Gråt inte framför honom - Du vill inte se ut som en korg fall och få honom att tro att han gör rätt beslut. Krama honom adjö, önska honom lycka till med livet, och lämna med stolthet. Om du har bra självförtroende, vet du att det är hans förlust.
 2. 2
  Hoppa in i bilen och släppte ut ett bra skrik när du minst två kvarter från hans hus. Blast arg, högljudd musik, och släppa ut det.
 3. 3
  Kör till din bästa kompis för en axel att gråta på. De kommer att kunna få dig att skratta och säga alla de rätta sakerna för att få dig att må bättre, till exempel: Du är för söt, söt, trevlig, populär, och smart för honom.
 4. 4
  Cry. Har en lång, bra gråta.
 5. 5
  Box upp alla de saker som han gav dig, eller att påminna dig om honom. Lägg dem i en låda för en tid när du är mindre känslomässig och vill se tillbaka på dem. Inte agerar hastigt och kasta ut eller bränner saker, kanske du vill ha dem i framtiden.
 6. 6
  Skriv ut alla mejl han skickade dig, samla upp alla brev han skrev du. Sedan, ta bort e-postmeddelanden och ge papperskopior till en vän att hålla på ett säkert ställe. Detta kommer att hindra dig från att gå tillbaka och bekymrar dig över e-post, men de kommer fortfarande att vara där om du vill ha dem i framtiden.
 7. 7
  Klipp bort all kontakt med honom i minst en månad, detta kommer att hjälpa läkningsprocessen eftersom du inte kommer att prata med honom hela tiden.
 8. 8
  Om du ser honom regelbundet på jobbet eller i skolan, alltid se bra ut. Ser inte ut som du försöker, men alltid se bra ut så att han ångrar sitt beslut.
 9. 9
  När han kommer tillbaka runt, (eftersom du är för stor för en tjej för honom att inte komma tillbaka), få honom att arbeta för er uppmärksamhet. Även om du kan fortfarande gillar honom, få honom att tro att han har att vinna dig tillbaka, och att du har andra möjligheter där ute som väntar på dig.
 10. 10
  Resten är upp till dig!

Tips

 • Ring inte honom! Aldrig, under några omständigheter. Detta gör att du ser desperat att få honom tillbaka. Du vill inte DETTA!
 • Flickor är hormonella. Vi tenderar att göra en stor sak av saker vi inte. I många fall är det inte så illa, är allt du behöver lite tid. Försök att prata med människor som du kan lita på. Dölj inte i garderoben och vänta på att allt ska vara över!
 • Håll dig upptagen. Om du ständigt gör något, kommer du att ha mindre tid att tänka på honom. Detta kommer också att göra att du ser mer tilltalande för honom eftersom du är upptagen. Killar vill alltid vad de inte kan ha.
 • Koppla av. Om han verkligen är kärleken i ditt liv, kommer saker och ting fungerar till det bästa i slutändan.
 • Inte alltid leende. Ständigt leende att förfalska din lycka kan vara obehagligt, och inte lura dem.
 • Du kan alltid stanna vänner med din ex-pojkvän även om det verkar osannolikt, så att inte betona om att aldrig se honom igen.

Varningar

 • Tid är det enda säkra sättet att komma över någon.
 • Du kommer att hitta någon snart! Tiden läker alla sår. Tid är det enda sättet att verkligen komma över någon.
 • Vad du än gör, ta inte hämnd. Han kanske tror att du är omogen och kommer aldrig att prata med dig igen. Och du vill inte det, nu gör du?
 • Ingen sa kärlek var lätt, och ingen sade kärleken skulle vara så här svårt, men försök att förbli starkt!
 • Denna plan är inte idiotsäkert, du kan fortfarande vara förkrossad.
 • Varning, kan killar krossa ditt hjärta!
 • Du kan fortfarande vara vänner med honom!

Saker du behöver

 • Musik (lyssna på din favorit band / artist alltid hjälper. INGA kärlekssånger!)
 • Vävnader
 • Filt
 • Favoritfilm