Wka

Hur inte betona över ett uppbrott

Här är några sätt att komma över en bryta upp snabbt innan något händer.

Steg

Hur inte betona över ett uppbrott. Gå ut med dina vänner.
Hur inte betona över ett uppbrott. Gå ut med dina vänner.
 1. 1
  Gå ut med dina vänner. * Remember vänner gör dig alltid att skratta. Om du vill komma över det, måste du vara med dina vänner så att de kan hjälpa dig att glömma det och få dig att må bättre.
 2. 2
  Skriv ut dina känslor på ett papper. (Det hjälper alltid.)
 3. 3
  Bli inte hans / hennes kompis om du inte är riktigt och helt över honom / henne!
 4. 4
  Radera alla små anteckningar och meddelanden han gav dig eller vänster på din telefon. Radera hans telefonnummer. Det finns ingen mening med att ha det längre om du vill göra en riktig, färdig, clean break.
 5. 5
  Få ut allt. "Cry, skrika och tycker synd om sig själv". Vältra sig i självömkan. Dock kommer en dag när du vältrar du säger plötsligt, "Hej jag inte känner vältrar längre idag. Mår jag bättre." Och nästa dag kommer du att må bättre och varje dag efter att du kommer att må ännu bättre. Snart händer något fantastiskt, du återupptäcka ditt leende och faktiskt skratta åt vem du var då. Plötsligt är du tacksam för vad erfarenheten lärt dig.
 6. 6
  Hitta några visdomsord och leva efter dem. En stor bit var postat här på Breaking Up är svårt att göra ombord för ett tag sedan. Jag höll det, och jag läser den varje morgon när jag sitter vid mitt skrivbord. Den första raden är, "Lova dig själv att vara så stark att ingenting kan störa dig." För mig har det fungerat! Läsa en enkel liten bit någon skrivit har gjort en så stor inverkan på hur jag ser på det hela. Det blir bättre, och inom ett par veckor, går det gör ont borta.
 7. 7
  Tänk positivt. Om du tror att du är slagen, är du. Om du tror att du inte vågar, gör du inte. Framgång börjar med din egen vilja. Det är alla i din sinnesstämning. Livets strider inte alltid vinns av dem som är starkare eller snabbare. Förr eller senare den som vinner är den person som tror att han kan!
 8. 8
  Aldrig skämmas över dina känslor. I början av ett break-up, kanske du vill visa folk att du är bra. Detta kan få dig att gå ut och handla som om du rör på full gång. Du kan även börja dejta genast. Om förhållandet betydde mycket för dig då du kommer att behöva tid för att sörja förlusten av det. Aldrig antar att du behöver be om ursäkt för att må dåligt om din nya väg i livet. Som ett förhållande tar slut, måste du sörja. Ta dig tid att komma förbi de känslor av ilska, sorg och förlust. När du kan acceptera där du är och att förhållandet är i det förflutna, då kanske du är redo för en ny relation.
 9. 9
  Starta en ny hobby eller tidsfördriv. Detta låter dig koncentrera dig på något nytt och intressant och får du ut av det cirkulära tankeprocess du kan eller inte kan utvecklas, tänka på ditt ex för mycket.
 10. 10
  Dansa det ut! Slå upp din favorit musik och dans som ingen ser. Oavsett om du gillar tuggummipop eller screamo, ska du släppa ut lite stress!

Tips

 • -Du ska göra vad gör dig lycklig.

Varningar

 • Inte ta till alkohol någonsin det bara kommer att multiplicera dina problem och få dig sparken från ditt jobb, skada din hälsa, du kastas i fängelse och skada relationer med vänner och familj. Om det blir till den punkt där du känner att du behöver alkohol för att klara så har du ett allvarligt problem, och du bör omedelbart söka professionell hjälp.
 • Detta kanske inte fungerar för dig, men glömmer honom eller henne. Det finns många fler väntar på dig.