Wka

Hur får man en gratis massage

Det är sant! Du behöver inte betala genom näsan för en bra massage. Medan få det gratis är inte riktigt lika bekvämt som att rulla in i en salong, popping dina kläder på stolen och om igen i 60 minuter, de massiva besparingar i att hitta gratis massage alternativ gör verkligen hitta sådana möjligheter givande. Här är några förslag som kan hjälpa dig att spara pengar genom att hitta gratis massage.

Steg

Hur får man en gratis massage. Var super trevligt att din älskade.
Hur får man en gratis massage. Var super trevligt att din älskade.
 1. 1
  Barter. "Du gnida min rygg och jag ska gnida din", eller så ordspråket nästan går. Istället för att betala 40€ plus per timme för en professionell massage, bara hitta en partner för att utbyta massage med. Du kan inte bara ringa upp ett gäng vänner och se om någon är intresserad, eftersom du inte kan få någon avkastning efterlyser ett tag. Inte att massage är konstigt men kulturen i vårt samhälle bara inte lätt låter för sådana saker. Närma en god vän och se om han / hon skulle vara intresserad.
  • Det skulle heller inte skada att ringa en licensierad massageterapeut och, om de har tid, prata med dem om byteshandel. Nej, de kommer inte acceptera en massage i gengäld, men vad har du att erbjuda? Konstverk, barnpassning, storstädning, landskapsarkitektur, etc. En bra massage terapeut är också en riktigt fantastisk person, och kommer att vara glada att få möjlighet att byteshandel med dig.
 2. 2
  Var super trevligt att din älskade. Här bör du inte behöva byteshandel men detta är definitivt ett fall där ömsesidig kärlek kan tjäna er alla en fri massage. Sätt att främja en inre kultur hushåll massage inkluderar:
  • Köp eller låna böcker på att ge massage. Lära sig att fullända din massage teknik på varandra är både underhållande och lustfyllt.
  • Köpa alla massage godsaker som gör massage-at-home så roligt, inklusive härliga massageoljor, doftljus eller eterisk olja brännare och oljor, mjuka fluffiga handdukar och badrockar, bekväm säng eller madrass att ligga på, etc.
  • Medan massera din älskade gör det från ditt hjärta
  • Var noga med att dämpa belysningen.
 3. 3
  Sök runt. Om du inte kan hitta en vän eller en älskare som är intresserade av handel med massage, kan du vända dig till Internet, eftersom det inte finns några resurser för att hjälpa dig hitta en eller flera betrodda massage partners.
  • Kolla in http://groups.yahoo.com och SCHealthWellness.com som en bra start eftersom de är både gratis. De har ofta ett par annonser eller grupper med anknytning till massage utbyte och är alltid lokal till en viss stad. Bara prova att söka på nyckelordet "massage utbyte + ort / stad" från sina webbplatser.
  • Försök också webbplatser som http://www.findamassagepartner.com och http://www.massage-exchange.co.uk.
  • Se "Tips" nedan för varningar om att hitta folk för massage via online resurser.
 4. 4
  För andra små lokala grupper kan du göra samma sökning från Google och se vad som händer inom de första sidorna i sökresultaten. Bry dig inte ser längre än de tre första sidorna av resultat, så även om du hittar några fler grupper, skulle inte många andra har, så det kommer inte finnas många potentiella partners för att byta med ändå.
 5. 5
  Prova en massage skola. Vissa massage skolor erbjuder gratis eller nedsatt massage till allmänheten så att eleverna kan få erfarenhet. Massage skolor får endast erbjuda möten med jämna mellanrum och ibland bokas snabbt. Förutom professionella fristående massage skolor, kan din lokala community college eller sjukhuset har ett program massage utbildning. Hitta dig själv en massage elev och ge din kropp upp som en utbildning "försökskanin"!
  • Kom ihåg att eleverna i centra massage utbildning fortfarande lär, så ge dem lite feedback, både positiv och negativ. Och kom ihåg att tippning är positivt.
 6. 6
  Med tanke på alla fakta, är det värt att kontrollera alla dessa alternativ för att få de mest tänkbara partnering alternativ. Den tid och de utgifter som kan betala sig tillbaka många gånger om när du har hittat en eller flera långa partners sikt massage.

Tips

 • Din bästa alternativet är att försöka byteshandel med en licensierad och ansedd massageterapeut. Vilka kunskaper har du som andra kan använda? Även om du inte tror att du har något, kan god gammaldags armbåge fett att gå ganska långt. Det bästa sättet att komma in genom dörren är att boka tid och punga ut pengar för första massage. Det sätter du upp som en klient och visar också att du på allvar söker efter en massage och inte något annat.
 • Den stora frågan med alla dessa alternativ är att göra alla andra användare verkligen vill ha massage eller är de ute efter något mer vuxen? Alla platser har de som söker "vuxna massage", precis som dejtingsajter har de som letar efter middag och en film och de som vill hoppa både och gå direkt till en billig Motell. Dessa massage utbytesgrupperna har bredast möjliga spektrum av användare som söker det bredaste utbudet av "massage. Bara se till att tydligt förmedla vad du vill innan mötet och sedan träffas en gång på en offentlig plats för att se till att du är bekväm med varandra. Var försiktig, inte rädd.
  • Be om referenser eller referenser. Om nätet, finns det vittnesmål från andra som har haft dem som en massage partner?
  • Ta med en kompis för att hålla det hela säkert.
  • Kolla in lokaler för massage om du inte använder din egen, om det känns obehagligt, inte stanna där. Och det finns heller ingen skada i en rygg, nacke, fot, osv massage på en parkbänk eller gräsbevuxna område där många andra är på väg.

Varningar

 • Om du är under 18, är den här artikeln inte är tillämplig. Inte söker massage partners utanför din egen grupp av kända vänner.
 • Det fina är att den som söker de mer vuxna alternativ egentligen bara gör upp en liten andel av alla användare, och det är oftast inte så svårt att lista ut dem. De större webbplatser har olika alternativ för att hjälpa till med detta, inklusive återkoppling, missbruk rapportering och en strikt icke-sexuellt utnyttjande politik.