Wka

Hur man berättar en kvinnlig bästa vän du har utvecklat känslor för henne

Det har hänt att de flesta människor, du börjar utveckla känslor för en kvinnlig vän (eller bästa vän) som du har känt ett tag, och du vet inte hur man ska säga till henne. Tja, här är några förslag.

Steg

Hur man berättar en kvinnlig bästa vän du har utvecklat känslor för henne. Utveckla en djup och kärleksfull vänskap med flickan en stund (i vissa fall ett år eller två skulle vara nog bäst).
Hur man berättar en kvinnlig bästa vän du har utvecklat känslor för henne. Utveckla en djup och kärleksfull vänskap med flickan en stund (i vissa fall ett år eller två skulle vara nog bäst).
 1. 1
  Utveckla en djup och kärleksfull vänskap med flickan en stund (i vissa fall ett år eller två skulle vara nog bäst).
 2. 2
  Ta varje tillfälle du kan för att umgås med den här tjejen. Shoppa, ta ut henne på en film, även till en släktträff.
 3. 3
  Rör henne ofta. Börja försiktigt och arbeta dig uppåt. Börja med att skaka hand. Gör sedan en rutin för stansning nävar varje gång du ser henne. Ge en inte alltför nära kram. Vid ett speciellt tillfälle att ge en riktig kram. Sen peta henne lekfullt varje gång på ett tag. Detta kan hjälpa henne utveckla känslor för dig. Det kommer säkert att stärka din vänskap.
 4. 4
  Ta alltid med henne runt familjen, de kommer att göra henne att känna sig speciell plus att de kommer att tycka att hon är din flickvän - inte bekräfta att hon verkligen är din tjej, men förnekar inte det heller, bara hålla tyst och låta saker ha sin gång.
 5. 5
  Få lite tid ensam med henne för att prata.
 6. 6
  Låt henne veta hur dina känslor för henne har förändrats och hur du känner att du två ska vara tillsammans. Förhoppningsvis kommer hon att be dig att visa henne hur mycket du älskar henne. Du kyssa henne (tro mig hon blir imponerad).
 7. 7
  Fråga henne hur hon känner för dig och att fatta ett beslut.
 8. 8
  Om hon säger nej, ge inte upp, kan det ta bara mer tid. Hon bara inte kan vara ready.If du fortfarande ta hand om henne, stanna vänner. Definitivt inte agerar upprörd eller få henne att må dåligt. Du har planterat ett frö i hennes sinne, och hon kanske inser senare att hon känner på samma sätt.
 9. 9
  Inte bo i "vän-zonen" för länge, eller hon kommer att känna sig obekväma om situationen.

Tips

 • Kontrollera att du berätta för henne personligen.
 • Undvik att vara klängig och behövande. Om hon verkar irriterad att hon kan känna att du använder henne för att öka din självkänsla. Så varje gång ett tag hänga med dina kompisar eller själv.
 • Ta din tid, behöver du inte för bråttom. Flytta inte alltför långsamt, heller. Men du kommer verkligen behöva komma ut ur vän zonen eller du ska vara fast där för evigt. Om det inte är du, då hon kommer definitivt att få någon annan som väntar.
 • Var inte rädd för att uttrycka din feminina sida. Kvinnor tenderar att gilla män som är bekväm i sitt eget skinn.
 • Var inte blyga, vara jakande men inte alltför aggressiv.

Varningar

 • Kysser inte henne för tidigt. Vänta tills du vet att hon är redo för det.
 • Var sanningsenlig och uppriktig mot henne.
 • Om det inte fungerar är chanserna goda din vänskap kommer antingen att förstöras eller mycket mindre nära, ibland är det bra att inse vad du har är värt att hålla
 • Var inte nervös, flickor vill prata med killar som är övertygade.