Wka

Hur du gör din pojkvän kyssa dig

Har du startat ett förhållande med den där killen, men du är inte riktigt säker på hur man ska få det du har letat efter? Om du är för blyg för att ta initiativet, det finns några sätt att väcka din herre intresse till den punkt där du får din kyss.

Steg

Hur du gör din pojkvän kyssa dig. Borsta tänderna och tungan långt innan du får tillsammans.
Hur du gör din pojkvän kyssa dig. Borsta tänderna och tungan långt innan du får tillsammans.
 1. 1
  Borsta tänderna och tungan långt innan du får tillsammans. Det kan heller inte ont alls att använda tandtråd ordentligt. Det finns inget värre än att kyssa någon med dålig andedräkt, eller någon som fortfarande har resterna fastnat mellan och över sina tänder. Om du har allergier, se till att ta din medicin under några dagar innan din dejt.
 2. 2
  Bryt "touch barriären". Tänk på att killar brukar hata att göra det. Merparten av tiden, bör du göra det åt dem. Tryck på armbågen, hålla handen eller försiktigt sätta en hand på hans knä. Slita ner denna barriär kommer att hjälpa er båda komma förbi några av de hang-ups som du kan ha om fysisk kontakt.
  • Om du har brutit "Touch Barrier" på en dag, var inte rädd för, speciellt om du är på en film eller sitta ner i en park. Om han verkligen gillar dig, kommer han krama tillbaka, om han inte inte svettas!
 3. 3
  När du börjar flytta ditt ansikte mot hans och blick på hans läppar och ögon ofta. Om du gör det när du gosa honom noga, det är en sväng på för de flesta killar och de får idén.
 4. 4
  Vara mentalt förberedd som det ögonblick närmar sig. De flesta första kyssar händer mot slutet av en dag. Visualisera i ditt sinne vad du vill ska hända.
 5. 5
  Se honom i ögonen och ler försiktigt. Le med ögonen. Lugnt blick från hans ögon till sina läppar ett par gånger.
 6. 6
  Ta några steg framåt och röra armbågen. Vid denna tid bör han luta sig framåt.
 7. 7
  Stirrar in i hans ögon djupt och flytta huvudet mot honom långsamt. Du kan också bita dig i läppen.
 8. 8
  När han börjar att blunda, START för att stänga din och luta sig framåt en aning. Han kommer att vara mer än gärna göra jobbet.
 9. 9
  Undvik rusar och berätta för alla om han gör dig. Vissa killar är blyg och kommer inte att uppskatta dig dela något som är personligt mellan er två med alla dina vänner. Du ska aldrig kyssa och berätta, speciellt om du inte vill att alla ska veta!
 10. 10
  Ibland killar känner sig inte säker nog att ta första steget. Det är då flickor måste intensifiera det.
 11. 11
  Om allt annat misslyckas, bara säg att du vill kyssa. Inte alltid tror att killarna har att göra flytten. Vissa killar gillar faktiskt att ha tjejer gör några av de första stegen!
 12. 12
  När du krama honom adjö, titta in i hans ögon nära hans ansikte, och han bör luta in.
 13. 13
  Du kan också vara förförisk och sexig, genom att krama honom och viskar försiktigt nära hans öra "kyssa mig," eller "Jag vill kyssa dig!"
 14. 14
  Du kanske inte vill bara gå in för kyssen, kanske några pojkar tycker inte att du är "fullt på" Så istället, bara hålla händerna eller luta på hans axel när du tittar på en film. I slutändan kanske han känner att det är rätt tid att kyssa dig. Om du inte har haft händer ännu, det är OK. Bara tyst hålla hans hand och låta tillfället glida längs!
 15. 15
  Även när du kramar honom, kan du ge honom en kyss på kinden så som förmodligen kommer att signalera till honom att du vill kyssa.
 16. 16
  Bara gå in för att döda efter en lång mjuk kram. Titta på honom i ögonen och han vet.
 17. 17
  Om du är för blyg för att kyssa honom, och han är för blyg för att kyssa dig, sedan gå någonstans där ingen annan är. Lita på mig. Detta kommer att göra dig både att känna dig mer självsäker. Håll dig nära honom också. Om du inte är att nära honom eller du håller något mellan er två, kommer han tror att du inte vill kyssa. Börja prata och titta in i hans ögon. Om han tittar på din, är han i vad du säger, så pausa i slutet. Om han fortfarande tittar på dig, betyder det att han vill kyssa dig. Det är då man går in för kyssen.
 18. 18
  Ett annat alternativ är - När du lutar in för kyssen på kinden, kan du blunda om ögonblicket känns rätt.

Tips

 • Andas genom näsan. Om du andas genom munnen är det märkbart och är en tur ut, kommer det kittlar också deras hals.
 • Kyssa honom med ögonen stängda. Det gör det hela bättre!
 • Om han är redo och han vill kyssa dig, var inte rädd. Go for it!
 • Kysser inte honom framför hans vänner om han är blyg. Detta skulle genera honom.
 • Om du eller pojken är nervös ta din tid genom att bara hålla händer, små myser osv i tid hittar du den första kyssen är naturligt och alla gör det.
 • Om du har tur nog att få kyssen, följer det där det kan gå. Om hans kyss är mjuk, svara med en soft touch av ditt eget.
 • Bär inte något alltför fint som gör att du ser alltför ivrig. Du ska nog bara gå med vad du normalt slitage, men se till att det fortfarande ser bra ut.
 • För att inte känna sig obekväma efter kyssen, alltid titta djupt in i hans ögon och ge honom ett stort leende.
 • Om han är känd som en fantastisk kyssas inte svettas eftersom chansen att du kommer lära dig en hel del från att kyssa honom och han kommer att njuta av att bara ha dig där!
 • Tvinga honom inte! Pojkar gillar inte att tvingas att kyssa.
 • Se till att han är redo för, eller det kommer att bli mycket besvärlig.
 • Om allt går bra i början, försöka borsta händerna genom håret. Detta är roligt och flörtig, och kommer att visa honom att du njuter av det.
 • Om han kommer över till ditt hus och du har syskon, se till att de inte bryr dig, då detta kan leda till att han inte vill kyssa dig.
 • Om inte är fantastiskt, det är bra. Det är sällan. Om du hamnar kysser honom nu, är chansen att du kommer att göra det några fler gånger. Du får massor av praktiken!
 • Genom att visa ett stort leende i slutet och gav honom en kram, han vet att han har gjort bra och att du är väldigt glad över det hela, som kommer att göra honom gladare också!
 • Kom ihåg, ser ditt bästa är också en sväng på. Bär din bästa parfym eftersom parfym är en av de viktigaste sätten att en kille kommer minnas dig (inte för mycket parfym dock, och se till att han inte är allergisk mot parfym). Var försiktig. Om du klär dig för avsikt att sätta igång honom, kanske något dåligt hända. Moderering.
 • Var rättframma och modiga, flickor. Om han är för blyg, du måste kliva upp och kyssa honom själv.
 • Se till att du inte tugga tuggummi eller myntverk eftersom detta kan öka din saliv! Ingen gillar en slarvig kyss! Istället försöker andetag spraya precis innan du ser honom.
 • Titta inte nervös, kommer att göra honom bara nervös.
 • Ta risker, vara beredd att prova saker som du inte hade försökt innan. Men bara gå så långt som du är bekväm med.
 • Massor av snarstuckna feely! Gör din partner känner sig attraktiv. De kan vara nervös och självmedveten - alla är. Kran halsen framåt, var inte rädd att komma nära. Inget famlande! Lämna kön ur det. Det finns en tid och en plats för det. Detta är inte det.
 • När du kramar honom adjö, ge honom en puss på kinden.
 • Om du inte får kyssen första gången du försöker för det, inte svettas. Vissa killar är mer blyg än andra när det kommer till fysisk kontakt.
 • Vissa killar skräms om att göra den första drag eftersom det är alltför lätt att bli stämplad aggressiv, eller en pervers. Om han sårar dig, han vet att han inte kan ångra sitt försök att kyssa dig, och om flickan berättar för sina vänner att han vet att han kommer att märkas ut och inte har mycket av en chans i framtiden. Det är en enorm belastning för en pojke att bära, men det händer.
 • Om kyssen inte går bra första gången oroa dig inte bara vila huvudet på hans axel och flytta huvudet mot hans hals sedan försiktigt kyssa hans hals ungefär 3 gånger långsamt och försiktigt! Detta kan vara en turn-on för de flesta killar, han kommer automatiskt söka och kyssa dig.
 • Kom ihåg att detta inte kan vara en stor sak för din partner. Kanske de har gjort det här förut (beror på din ålder oftast) så om du agerar lekfull och flörtig, desto bättre. Agera som om det inte är en stor affär, vilket det förmodligen är om du klickade på den första kyssen ikonen.
 • När man tittar in i hans ögon börjar luta mot honom och lade handen på hans ben eller insidan av hans lår och du börjar luta sig framåt rör handen upp benet (men inte alltför långt} låta honom veta att du inte är nervös men glad att kyssa honom.
 • Om du tänker för en kyss godnatt kvar vid dörren för en stund. Bryt att "kontakten barriär" igen. Till exempel, borsta håret ur ögonen om det är tillräckligt lång. Titta honom i ögonen och le som du står nära honom, med axlarna kvadrat till sitt.
 • Var inte alltför påträngande.
 • Efter kyssen, ge lite lycka suck, med en itty-bitty högfrekvent moan. Han kommer att tro att det är så söt och det kommer att skapa en mer avslappnad atmosfär.
 • Om du är upfront om kyssar, sedan bara fråga honom vad han skulle göra om du kysste honom.
 • Ta första steget! Du kommer att tacka dig själv senare.
 • När kysser luta huvudet lite åt den motsatta sidan av din partner och flytta ditt huvud närmare tills dina läppar vidrör, blunda och flytta tungan inne i munnen och ringa tungan, kom ihåg att andas genom näsan och bara njuta av det.
 • Rulla ut tungan, stick inte ut. Och du behöver inte hålla den i munnen, dra den tillbaka i varje gång på ett tag. Gör det som en rytm. Öppna och stänga munnen till rytmen. Ändra vinkel på halsen från vänster till höger. Förutse vad de ska göra härnäst, och du ska lyckas!
 • Du kan alltid bara säga "kyss mig" riktigt snabbt och tyst, och upprepa det högre och långsammare när och om han frågar vad du sa.
 • Kyssa honom / henne på axeln, halsen och käken. Det är väldigt sexigt. Också, oroa dig inte om huruvida han / hon vill att du eller inte.
 • Titta inte in i hans / hennes ögon, eftersom det skulle vara besvärligt för vissa människor och det kan vara en stänga.
 • Titta inte in i hans / hennes ögon, eftersom det skulle vara skrämmande.

Varningar

 • Ta den tid du behöver. Du vill inte att han ska känna rusade eller som att du bara försöker få kyssen överstökat.
 • Var noga med att lägga händerna någonstans. Du kanske vill prova att sätta dem i fickorna. Om det är din första kyss, inte gå någonstans på honom som är för sexig! Bara inte sätta händerna i sidorna. Det kan kännas obehagligt. Lägg armarna runt honom eller leka med sina händer.
 • Inte stoppa tungan i munnen, kanske han vill bara en liten kyss. Den första kyssen är inte tid för tungan kyssas. Håll tungan i munnen.
 • Försök att inte ge för mycket feedback på kyssen som om du analyserar hans varje steg.
 • Gör inte det en big deal, att det verkar som om du har gjort det här förut.