Wka

Hur bli av narkotikahandlare i ditt närområde

Finns det knarklangare hänger i ditt grannskap? Lär dig att befria närheten av ditt problem, men vara beredd att ta hjälp av andra.

Steg

Hur bli av narkotikahandlare i ditt närområde. Ring den lokala polisen och polisstat.
Hur bli av narkotikahandlare i ditt närområde. Ring den lokala polisen och polisstat.
 1. 1
  Ring den lokala polisen och polisstat. Statliga polisen är heltidsanställda. Be för ökad närvaro. Detta är det mest förnuftiga och antalet en sak du bör göra. För fullständig säkerhet, ringa anonymt från en telefonautomat. Kontrollera dock att se om din integritet. Ge ditt namn till polisen kan krävas och kommer att låta dem veta att du är seriös.
 2. 2
  Prata med dina grannar och andra fastighetsägare i området om problemet. De kan ha värdefull information att förmedla till polisen.
 3. 3
  Fastigheten är en hyra? Gå till Skatteverket bedömning distriktet för att hitta ägaren. Låt dem veta vad som händer på deras egendom. Förhoppningsvis kommer du att hitta en allierad.
 4. 4
  Starta en "grannsamverkan" i ditt område. Chansen finns, du är inte den enda som berörs av detta problem. Polisen kan ge dig NW tecken, och kommer ofta arbeta aktivt med dig för att lösa problemet. De kan inte hjälpa dig om något man kallar dem.
 5. 5
  Var noga alla är belysta. Om inte, ring och få dem fast.

Tips

 • Barn kräver alternativ till droger, så arbeta med din kommun för att säkerställa kvalitet alternativ till gatulivet.
 • Ring polisen med en bra beskrivning av återförsäljarna. dvs race, ca höjd, kroppstyp, kläder, plats, och var om möjligt drogerna är. Även om läkemedlen inte är på den återförsäljare som du kan sätta en buckla i sin försäljning. Polisen kan ta stash och få det förstört.
 • En grannsamverkan gör mer än bara allierad mot knarklangare: all livskvalitet brott minskar när grannarna är vaksamma och inte äventyrar deras hållning. Även ett månatligt möte med middag eller pizza hjälper till att skapa en obligation.
 • Ta bilder av aktörer (i smyg förstås), lämnade drogparaphernaliaen bakom, registreringsskyltar på bilar om du kan. Hard Evidence hjälper polisen göra sitt jobb.

Varningar

 • Var försiktig! Vissa narkotikahandlare är farliga människor! Veta när man ska hålla tyst. Du vill inte få dig själv eller din familj ont.
 • Ta notis om din omgivning. Personer med droger på dem är osannolikt att orsaka en scen i ett offentligt område, så konfrontera dem i områden med människor runt.
 • Hotar inte återförsäljarna. Detta kommer att medföra öppen fientlighet i din relation. Var försiktig med att konfrontera dem obetänksamt, Medan många kan vara förnuftiga människor, det är den klar möjlighet detta kommer att bli en mycket farlig agerande. Om du väljer att ta denna risk, vara stark men rimlig och vänlig som möjligt. Hotar inte att ringa polisen, och försöka relatera till dem utan att verka nedlåtande.