Wka

Hur vet man vilka färger passar dig

Det finns bara så många färger där ute, men hur vet du vilka som ser bra ut på dig? Jo, det är faktiskt mycket enklare än du kanske tror, ​​denna artikel kommer snart att ha dig ute enkelt underbar varje dag i färger som vackert förgyller din hårfärg och hudton.

Steg

Hur vet man vilka färger passar dig. Utvärdera vad du redan äger.
Hur vet man vilka färger passar dig. Utvärdera vad du redan äger.
 1. 1
  Utvärdera vad du redan äger. Gå igenom din garderob och plocka ut din favorit toppar, eller de delar som brukar få dig några komplimanger. Fråga dig själv vad det handlar om dessa kläder som du gillar så mycket (eller vad det är som andra människor tycker så mycket). Också, ta del av vilka färger din favorit toppar är. Det kan vara dessa färger som hamnar ser bäst på dig.
 2. 2
  Gå till din favorit butik (gå med en kompis eller förälder skulle vara bäst, men att gå själv är okej, alltför), plocka ut en topp i alla regnbågens färger, och prova dem. De färger som är "dina färger" kommer att vara de som ger ut håret och / eller ögon och att förgylla din hudton.
 3. 3
  När du hittar de färger som ser bäst på dig, försök att köpa kläder i olika nyanser av den färgen också (i. E. Köpa kläder i vinrött och scharlakan, om du ser fantastisk i rött). Inte bara hålla på skjortor, antingen, en djärv färgad kjol kommer att se fantastisk med en vit eller svart skjorta och nakna pumpar.
 4. 4
  Promenad med och njuta av komplimanger!
 5. 5
  Minns varje färg laga inte för dig, men de svarta och vita sviter varje hudton och dessa färger är mycket glamorösa!

Tips

 • Om du har svart / mörkbrunt hår (någon färg ögon), då du tenderar att se bäst i djup purpur och rika rosa, liksom ljusa röda och ljusa blues.
 • Om du är en brunett (några färgar ögon), då du tenderar att se bäst i apelsiner, lila och gult.
 • Om du är en blond med bruna eller gröna ögon, då du tenderar att se bäst i gröna, röda och bruna och svarta nyanser.
 • Om du är afrikanska europeiska (eller har en mörk hudton), då du tenderar att se bäst i djupa nyanser av guld, grönt, lila och rosa.
 • Om du är en blond med blå ögon, då du tenderar att se bäst i maroons, blues och greener.
 • Om du är en röd-head (några färgar ögon), då du tenderar att se bäst i brunt, grönt och turkoser.
 • Kom ihåg att människor med en viss hårfärg kan ha en mängd olika hudtoner, så leta runt efter en färg som passar dig.

Varningar

 • Alla har en annan uppfattning, så att inte få dina förhoppningar upp på att få bra kommentarer. Om en person inte gillar det, betyder det inte att du inte ser bra ut.