Wka

Hur att öka din utstrålning med färg och stil

Har du någonsin undrat hur kändisar lyckas verkar så strålande? Eller hur de utstrålar en obeskrivlig extra som gör dem magnetiska? Här är sex enkla sätt att hjälpa dig att odla dina egna karismatiska stil och presentation genom att följa enkla men tidlösa mode tips.

Steg

Hur att öka din utstrålning med färg och stil. Intervju vänner, familj eller kollegor som kommer att ge dig en ärlig åsikt eller anlita en bild konsult för att avgöra vilka färger och stilar bäst passar dig och är i harmoni med din naturliga funktioner som din hudton, ögon-och hårfärg.
Hur att öka din utstrålning med färg och stil. Intervju vänner, familj eller kollegor som kommer att ge dig en ärlig åsikt eller anlita en bild konsult för att avgöra vilka färger och stilar bäst passar dig och är i harmoni med din naturliga funktioner som din hudton, ögon-och hårfärg.
 1. 1
  Intervju vänner, familj eller kollegor som kommer att ge dig en ärlig åsikt eller anlita en bild konsult för att avgöra vilka färger och stilar bäst passar dig och är i harmoni med din naturliga funktioner som din hudton, ögon-och hårfärg.
 2. 2
  Jämför färgerna-Ett sätt att testa om dina färger är harmonisk är att titta i en spegel i dagsljus medan du håller en bit av kläder / tyg bredvid ögonen eller direkt under hakan. Meddelande som sticker ut mer - färgen eller dina funktioner. Färger som är "rätt" sätta fokus på dig och inte plagget. Till exempel om du har havet blå ögon, klädd i samma eller gratis blå färg kommer att göra dina ögon sticker ut och folk kan kommentera om hur bra du ser ut. En färg som är "fel" ofta gör att du ser tråkig, avlopp din energi, kan vara motbjudande för dig eller kanske ens kasta en liten skugga på ditt ansikte. Om du bär färger som inte är bra för dig, kan folk påpeka att du ser trött eller sjuk även om du mår bra.
 3. 3
  Undersök hur trycken är. De bör stå i proportion till din karaktäristisk storlek baseras på kroppens naturliga geometri. Till exempel om du har små till medelstora funktioner, bör du bära små till medelstora mönster och smycken.
 4. 4
  Se upp för mönster och former - Formen på ditt ansikte och dina funktioner bör bestämma formerna för dina tillbehör och mönster tryckta. Om du har ett ovalt ansikte, kan du bära ovala örhängen, ringning, bältesspännen och glasögon. De flesta av oss är en mängd olika former så att vi kan kombinera dem. Till exempel kan du ha ovala ögon, en tår näsa och en fyrkantig haka. Återigen, är det bra att titta i en spegel eller ett nytaget foto av dig själv för att objektivt avgöra vilka former du naturligt besitter.
 5. 5
  Layer dina kläder. Skiktning kan göra dig mer förberedd för sociala situationer. Till exempel kommer du sällan att föraktas för att vara något overdressed. När du bär lager, kan du alltid ta bort en kavaj, slips, halsduk eller smycken för att framstå som mindre formella.
 6. 6
  Vara kulturellt lämpliga - I dagens globala miljö som vi alltid måste vara medvetna om vad som är etniskt lämplig. Speciellt om du ska resa till ett nytt område, är det klokt att göra en sökning på Internet, fråga din resebyrå eller någon som bor på den plats du ska besöka för råd om lokal etikett och korrekt klädsel.

Tips

 • Om färg testning verkar främmande, oroa dig inte. Med övning kommer du att börja uppleva den subtila hur färger kan påverka ditt humör och omedelbart få dig att se och känna dig mer attraktiv.
 • Före ett viktigt möte ställa frågor i förväg om kläder riktlinjer. Om du gör en försäljning presentation eller tala inför publik, klänning 'ett snitt över "vad din publik förväntas bära. Till exempel om klädkoden är ledig, gå smart eller business casual.
 • En personlig klädstil kan lätt skilja dig från andra. Faktum är ett positivt intryck kan genereras även om du inte känner dig särskilt charmiga. Så länge du har en känsla för vem du är och bära vad speglar ditt modersmål färg och medfödda fysiska design som du kommer att förmedla en bekväm förtroende och naturlig utstrålning.

Varningar

 • Du kan alltid kavla upp ärmarna för att synas mer avslappnad. Men om är manligt och visar upp till ett möte med korta ärmar och ingen jacka och alla andra män klädda i krage skjortor med långa ärmar, kommer du att vara i underläge innan du ens öppnar munnen.
 • Obs ~ Om du ändrar ditt hår, ögon eller hudfärg eller erfarenhet åldrande, några av de färger och stilar som ser bra ut på dig kan förändras. Du kommer att behöva justera din garderob därefter.