Wka

Hur vet jag om en kille gömmer sina känslor och i hemlighet vill ha dig tillbaka efter ett slagsmål

Om du har haft en kamp med antingen en pojkvän, en av dina bästa killkompisar, eller bara en vanlig kille kompis i allmänhet, dessa är de steg du behöver ta för att kunna veta om han fortfarande vill vara vänner (eller bf den beror på din relation tillsammans), fortfarande vill att du ska hänga på honom, och har fortfarande en speciell plats för dig i hans hjärta.

Steg

Hur vet jag om en kille gömmer sina känslor och i hemlighet vill ha dig tillbaka efter ett slagsmål. Se om han ignorerar dig.
Hur vet jag om en kille gömmer sina känslor och i hemlighet vill ha dig tillbaka efter ett slagsmål. Se om han ignorerar dig.
 1. 1
  Se om han ignorerar dig. Om han gör det, betyder det helt enkelt att han inte vet vad jag ska säga till dig eftersom han inte vill att du ska veta att han vill ha dig tillbaka. Han vill bara att du ska hänga på honom.
 2. 2
  När han får i kontakt med dig, han säger att du är irriterande eller "prata inte med mig" eller "stop texting mig". Om han gör, då han gräver dig och gömmer sina känslor. Om du inte har antingen textade honom för mycket eller (om du var i personen) du kunde ha ringt hans namn för mycket och han blev irriterad på den. I så fall ska du bara lämna honom ensam om han redan blivit trött på dig. Låt honom svalna och han vill ha dig tillbaka igen och känna skuld / ledsen för att vara elak mot dig, lita på mig på detta! Snälla!
 3. 3
  När han ser din uppmärksamhet på andra pojkar, uppmärksam på hans reaktion. Om han ser dig med andra pojkar, han verkar svartsjuk eller han inte bryr sig? Gör han något för att försöka få din uppmärksamhet? Eller han ignorerar det?
 4. 4
  Om han ser dig med bara människor som umgås med dig i allmänhet, är vad hans åsikt? Är det: Chock: O, Ilska <: |, eller är det Guilt eftersom han älskar dig och vill ha dig tillbaka? Se hans reaktion på det.
 5. 5
  Har undviker han dig. Om så är fallet, kan han inte vara på humör för att prata, eller funderar på ett sätt att "hemlighet" får du tillbaka utan att veta och undvika skulle kunna vara ett av de sätt han gör det för att få dig att gå och besatt av honom.
 6. 6
  Pratar han illa om dig till andra människor. Om så är fallet, kan han vara avundsjuk på de människor som du ger uppmärksamhet och säger dåliga saker / fakta om dig för att stänga av dem och så att de inte ens vill umgås med dig längre.
 7. 7
  När du inte ger honom uppmärksamhet, bryr han. Detta är det viktigaste steget du måste följa. Detta är det viktigaste du behöver för att kolla in. Hur är han när du inte uppmärksamma honom alls? Även om det för bara en dag eller några dagar kanske veckor eller månader, se hur han är med dig.
 8. 8
  & Från och med nu kommer du att se om han fortfarande vill fortsätta ha dig i sitt liv.
 9. 9
  Kom alltid ihåg detta: "I slutändan, sanningen kommer alltid ut oavsett vad som händer".
 10. 10
  Kom ihåg detta säger, att: "Ju mer du hatar någon, desto mer du älskar någon..." Sant faktum. Man säger om och om och om...
 11. 11
  ~ Lycka & jag önskar er ~:!! P

Tips

 • Håll dig glad och positiv och oavsett vad, låt inte den här killen ta dig ner!
 • Om han inte vill ha dig i sitt liv då han är uppenbarligen helt omedvetna om hur fantastisk du är! Chin up.
 • Om han är elak och säger dumma saker inte tar det till hjärtat han är nog osäker eller nervös för att visa sina sanna känslor!

Varningar

 • Här är en något jag hittade på internet: Om någon frågar dig för en annan chans, kanske det inte alltid bero på att de älskar dig. Var försiktig eftersom det kan innebära att de inte gjort dig illa ännu.