Wka

Så här avslutar din rädsla för kärlek

Kärlek är en mycket komplicerad sak. Det är en av de vanligaste känslor i världen. Ett ord kan inte riktigt uttrycka innebörden av kärlek, så det är bara naturligt att en rädsla för kärlek kan utvecklas i någon, dig, din syster, även personen bredvid dig Kanske är du rädd för att bli älskad, eller är du rädd för att falla i kärlek. Hur som helst, och oavsett dina tidigare erfarenheter som kan ha orsakat denna rädsla, kan du förvandla din rädsla till kärlek.

Steg

Så här avslutar din rädsla för kärlek. Räkna ut vad du egentligen är rädd för.
Så här avslutar din rädsla för kärlek. Räkna ut vad du egentligen är rädd för.
 1. 1
  Räkna ut vad du egentligen är rädd för. Det finns en god chans att du inte är rädd för att älska sig själv, snarare något mer specifikt. Till exempel kanske du tror att du är rädd för att bli älskad, när det i verkligheten, du är rädd att lära känna en person som är intresserad av dig. Eller, kanske du tror att du är rädd för att falla i kärlek, när du är faktiskt rädd för att förlora kontrollen i ditt liv.
 2. 2
  Identifiera en anledning till din rädsla. När du vet vad du är rädd för, räkna ut om det är något som fick dig att frukta den. I de flesta fall kan en rädsla orsakas av tidigare erfarenheter. Kanske du lärde känna någon för ett par år sedan och du insåg att de inte var vem du ursprungligen trodde att de var. Eller, kanske du brukade vara kär i någon och alla dina andra intressen och hobbys lidit på grund av det.
 3. 3
  Räkna ut vad du lärt av erfarenheten, i stället för att skylla dig själv om och om igen. Om den personen var inte vem du trodde de var, så nu vet du att du inte bör anta att du känner någon, när man knappt känner dem. Eller, om personen du var kär i var till förfång för alla dina andra intressen, då vet du nu att du ska hitta någon som stöder dina intressen och hobbies och är en positiv inverkan på ditt liv.
 4. 4
  Arbetet med att erövra din rädsla, att hålla vad du har lärt dig i åtanke. Det kommer inte att ske över en natt. I själva verket bör du försöka att inte få den att försvinna på en gång, eller du kommer att överväldiga dig. Face your fear så mycket som möjligt under en lång tid tills det inte längre är en rädsla för dig längre.
 5. 5
  Inse att det är okej om du misslyckas på kärlek. Alla misslyckas på kärlek vid någon tidpunkt eller en annan så du är inte ensam.
 6. 6
  Ha tålamod. Tiden läker alla sår. Så bara att kunna ge det tid.

Tips

 • Var dig själv! Folk kommer att märka om du försöker vara någon annan. Det bästa du kan vara är dig själv. Om de inte gillar dig för vem du är, då de inte är värt det.
 • Inte idoliserar inte denna person. De har brister också.
 • Oroa dig inte om huruvida du är vacker eller ful. Alla är vackra på sitt eget speciella sätt. Låt inte någon säga något annat, och tro det.
 • Har förtroende för dig själv! Och glöm inte att älska dig själv!
 • Beträffande den gemensamma bekymmer, "Är han / hon den rätta för mig?", Eller, "Ska jag be honom / henne?," Kom ihåg att du förmodligen aldrig kommer att bli 100% säker. Ibland måste man bara ta en chans och lära av det om det inte fungerar. Men om det gör det, kommer du att bli mycket glad att du tog en chans och gjorde det hända.
 • Var riktigt och inte klä eller agera på ett sätt som inte är sann mot dig själv.
 • Inte över-tro - använd ditt hjärta!
 • Lycka till!

Varningar

 • Du kommer att ha många goda erfarenheter och dåliga erfarenheter när det gäller kärlek. Du kan känna lust att bara ge upp. Du ska aldrig helt ge upp. Välj istället en annan väg.
 • Ingen vill vara ensam! Så om du tänker på det, skulle du prova hellre din hand på kärlek eller bara ge upp och vara ensam hela ditt liv? Alla är en ganska hygglig människa och slag.
 • Det finns någon för alla där ute. Ibland är det bästa du kan göra för att ge det tid och någon ny kommer att komma tillsammans. Tiden läker alla sår. Allt du behöver göra är att ge det tid.
 • Ibland människor inte kan hitta kärleken på grund av deras höga förväntningar på en potentiell relation. Ibland är det bara bäst att nöja sig med mindre så länge som den person du kollat ​​är en anständig person i alla avseenden.
 • Var inte ledsen om du aldrig har haft en pojkvän / flickvän innan. Det finns andra människor som aldrig haft ett förhållande innan så du är inte ensam.