Wka

Hur vet jag om ditt ex är kär i någon annan

Är du störd av möjligheten att ditt ex har blivit kär i någon annan? Det är ganska enkelt egentligen - om ditt ex har, är det dags att gå vidare. Om du dör av nyfikenhet, ja, det är något annat igen, enkelt hanteras genom att be...

Steg

Hur vet jag om ditt ex är kär i någon annan. Fråga ditt ex hur de gör.
Hur vet jag om ditt ex är kär i någon annan. Fråga ditt ex hur de gör.
 1. 1
  Fråga ditt ex hur de gör. Tecken på att de är förälskade är oftast ganska uppenbart - de ser någon annan, de tillbringar mycket tid med den personen och de är glada, skrattar mycket. De kan bära en ring, eller speciella smycke. Om du fortfarande ta hand om ditt ex, antas det att du fortfarande har en civil förening med dem (om du inte gör det, då kanske du har större frågor som gränsar till stalking). Hellre än förmodan vad ditt ex är upp till dock, du är bättre att vara djärv och öppen med dem. Fråga dem direkt om de ser någon annan och vad denna nya personen betyder för dem. Förklara att du behöver veta att de är nöjda så att du kan äntligen släppa taget. Önska dem lycka till, ge dem all din goodwill och - menar det.
 2. 2
  Handskas med det. Om du upptäcker att ditt ex har blivit kär i någon annan, vara storsint och pragmatisk. Ni två är inte längre tillsammans och det är dina känslor som vill något slags återgång till hur det var, inte ditt ex. Klart din ex inte ta bort samma bagage från slutet av din relation tillsammans. Ditt ex nya relation är en tydlig tankeställare för dig att släppa taget om en gång för alla nu.
 3. 3
  Lär av den kärlek du en gång hade. Varje person som kommer in i våra liv som har betydelse för en eller annan anledning. Ingen kan hållas på att mot sin vilja, vi är alla fria agenter och kärleken kommer utan strängar. Om detta är en sak du lär dig från ditt ex nya kärlek, då detta är en stor läxa. När kärleken kommer igen för dig - och det kommer, förutsatt att du stannar öppen och redo att gå vidare - du kommer att ha lärt sig värdefull läxa att försöka klamra sig fast vid en annan människa för din egen självuppskattning. Kärlek är mellan jämlikar och det ges fritt. Om du är oroande om kommande och gående av ett ex, är det tydligt att du fortfarande har en lång väg att förverkliga den här lektionen.
 4. 4
  Fråga dig själv vad du gör i ditt liv för att göra saker bättre för dig själv. Detta är ett viktigt steg i att gå bortom ditt ex. Ska du flytta på i din utbildning, karriär, mål och personliga fritidsintressen? Vill du leva ett meningsfullt liv i din egen rätt? Om du inte kan besvara dessa frågor i den positiva, är det dags att flytta fokus från att oroa dig din mans liv att oroa dig för din egen och göra positiva saker för att få den tillbaka i god form. Och en person med syfte och själv-säkerhet är mycket mer attraktiv för andra än den som mopes om saknade någon långt borta.

Tips

 • Gör ett slutförande ceremoni. Alla dessa påminnelser om ditt ex fortfarande runt huset - tid att få dem ur ditt liv. När du lär dig ditt ex är kär i någon annan, samla alla dessa objekt upp och ta dem tillbaka till ditt ex. Om du inte kan göra detta, ta dem till den lokala sparsamhet butik. Bara gör det och göras med det. Dina minnen är nog av en påminnelse.

Varningar

 • Vill inte sprida rykten eller försöka ta reda på vad ditt ex är upp till genom andra parter. Om du vill veta, vara djärv nog att fråga direkt. Men också vara förnuftiga nog att inse att du gör det här bara för att hjälpa dig gå vidare, inte att skapa en anledning att vältra sig i "vad som kunde ha varit".
 • Ibland reda ditt ex har gått vidare och hitta någon ny kan få dig att känna slits sönder, om detta inträffar så måste du göra allt du kan för att genom att hålla dig sysselsatt göra konstruktiva saker.