Wka

Hur du får ditt ex tillbaka om hon lämnade dig för ett ex

Om din flickvän dumpar dig för hennes ex kille och du älskar henne, är detta något för dig. Följ dessa steg för att få henne tillbaka.

Steg

Hur du får ditt ex tillbaka om hon lämnade dig för ett ex. Förebyggande är bättre än att bota.
Hur du får ditt ex tillbaka om hon lämnade dig för ett ex. Förebyggande är bättre än att bota.
 1. 1
  (Short Version): Det bästa är att flytta till andra tjejer. Om efter att framgångsrikt spel flera andra attraktiva tjejer du ändå vill bli tillsammans igen, då du redan har gjort en av de bästa sakerna du kan göra. Ironiskt nog, genom att flytta den till andra tjejer och är mycket nonchalanta om tanken på att få tillbaka med ditt ex, visa henne att du är en säker, icke-behövande alfa hane som är mycket kapabel att hitta andra kvinnor. Ytterligare mer, ställa dig själv som priset. Om du har kört in henne och hon har sett att du inte hoppar på pistolen för att få tillbaka tillsammans och i själva verket du har varit framgångsrik med andra tjejer, då har du gjort allt du kan och det är upp till henne att antyda på att få ihop igen. Om frågan om uppbrottet var mer i linje med ekonomi, eller religiösa konflikter, och sedan överväga om det ens är vettigt att komma tillbaka tillsammans.
 2. 2
  Förebyggande är bättre än att bota: Försök att förstå varför hon lämnade dig i första hand och lära av det så om du får tillbaka henne att hon inte kommer att lämna igen. Vanliga orsaker: för behövande / klängig, förändrat dig som du handlat mot henne som du lärde känna henne bättre, dålig i sängen, var otrogen mot henne, konsekvent dålig kommunikation, tråkig relation, återvändsgränd relation, hon är psykiskt sjuk / förvirrad ( <- Om det verkligen är det du kan göra bättre, gå vidare) Om värsta fall du mår bättre om en upplösning om du är den som bryter den.. Om du gör dock erkänna detta: krypa tillbaka till henne i nästa vecka eller två är helt enkelt inte ett alternativ. Bor med ditt beslut.
 3. 3
  Håll din kontakt med ditt ex vänlig, avslappnad och lättsam. Om varje gång de ser dig eller hör om dig, är allt de ser roliga, glad person de först föll för, det är bara en tidsfråga innan ditt ex börjar initiera fler kontakter (särskilt om de vet att du är singel). Om det är tänkt att vara, kommer förhållandet att falla tillbaka på plats.
 4. 4
  Se till att du luktar gott och har bra hygien. Bär cologne och / eller rakvatten.
 5. 5
  Klä trevligt och agera självsäker varje dag. Förtroendet visar henne att du är bra.
 6. 6
  Omge dig med vänner och vara social så hon ser att du rör dig på. Plus, vara svårt att få tag på.
 7. 7
  När du pratar med henne, vara i en avslappnad, stark, positiv sinnesstämning. Om du känner hämndlysten eller arg hon kommer att känna det och skjutas upp. Samtidigt verkar inte som om du ber henne att komma tillbaka. Detta är den ultimata turn off.
 8. 8
  Ögonkontakt är nyckeln. Ibland kan du inte säga något, de kan se det i dina ögon. Känslorna känns genom utbyte av ögonkontakt tillgång känslor på ett sätt som ord kan inte för en kvinna. Om du älskar henne visa det i dina ögon.
 9. 9
  Börja dejta andra tjejer ASAP. Om du studsa tillbaka direkt och dejtar en massa vackra flickor och visar henne att du har alternativ att hon kommer att bli svartsjuk. Dating några tjejer på denna punkt är bättre än ingen, men den mer fysiskt attraktiv hon är mer skrämmande att ditt ex och desto mer sannolikt är det att du glömma ditt ex. VARNING: Om du sover med en annan tjej och ditt ex får reda på, kommer hon i hemlighet imponerad om flickan är het, men en av två saker kommer att hända: Hon kommer att rusa för att komma tillbaka tillsammans med dig, eller hon kommer bara att försöka bryta kontakten med dig helt och glömma dig (göra en bedömning om vad ditt ex gör.) Om du vet att hon vet sedan komma i kontakt direkt och när det kommer upp låta henne veta diskret att du inte har glömt henne helt och du inte sova med flickan bara för att pissa. Nu är det upp till henne. Då igen, på denna punkt du kanske inte riktigt bryr sig om ditt ex, i vilket fall, löste problemet.
 10. 10
  Försök att köra in henne. Försök inte för hårt, men om du ser henne runt chatta upp henne med hjälp av tips från ovanstående punkter. Detta kan vara svårt att göra beroende på hur sammankopplade din vänkrets är och hur många saker du kan göra i gemensamt. Du kan behöva direkt kontakt med henne och låt henne veta att du vill komma i kontakt om oddsen för att du ser varandra annars är låga.
 11. 11
  Skjut inte saker för fort. Om hon gjorde slut med dig att hon kände att hon hade en bra anledning och det kommer att ta henne ett tag att svälja sin stolthet. (Den tid beror på flickan.) Watch för hennes tips och agera därefter.
 12. 12
  KISS-när de får chansen, gör det länge och sensuellt. Vara i nuet och låta henne känna passion du har för henne. Leta efter de möjligheter och skapa dem subtilt själv. Om du känner att hon är speglar din positiva, sexuella vibbar gör flytten. En kyss har mycket makt för att påminna henne om de känslor hon hade för dig. Om möjligt ta saker till sovrummet direkt efter och klippa henne som en orkan. Använd tiden under och efter sex för att berätta att du bryr dig om henne och uppmuntra henne att uttrycka hur hon känner för dig.

Tips

 • Försöker komma tillbaka till den person som du var innan uppbrottet. I relationer vi tenderar att förändras och bli människor som inte är attraktiva för våra partners.
 • Inte helt ändra din personlighet / livsstil för att försöka få henne tillbaka. I själva verket, i ditt sinne de livsstilsförändringar du gör måste vara för att du ville göra dem själv eftersom de gör att du mår bra och att du tycker om dem, inte bara för att du vill ha henne. Om du dejtar tjejer bara för att imponera på din fd ditt tankesätt är helt fel. Du är dating andra tjejer eftersom du är man och du gillar att romantiskt samband med kvinnor.
 • Uttryck din ilska och bitterhet om uppbrottet med någon och komma förbi dem. Känna känslor helt och sedan låta dem gå, erkänner att detta är bara en del av ditt liv.
 • Kommer ut ur en relation är ofta en bra tid att granska ditt liv och göra positiva förändringar. Du kan nu ägna mer tid att förbättra dig själv och fullfölja hobbies, så vad gör du moping?
 • Om du vill bli tillsammans igen, låt inte samma problem som förstörde din relation dyker upp igen. Ha en bra, långt samtal om hur ni båda kommer att göra det rätt den här gången.

Varningar

 • Inte under några omständigheter tigga. Om hon kommer att gå bort låt henne inte ta dina kulor med henne.
 • Var medveten om att hennes nuvarande pojkvän inte kan ta till vänligen att du försöker driva henne igen och du kan i slutändan får i ett gräl för att göra så.
 • Vara un-hotad av hennes nya partner. Om du klagar på honom hela tiden och tala om honom när du ser henne att hon kommer att vilja vara med honom mer. Om hon tar upp honom, nonchalant byta ämne. Oddsen är hon gör ett försök att göra dig svartsjuk, så låt inte det fasa dig. Helst inte fasa dig eftersom du inte är hotade och du egentligen inte bryr sig att prata om honom så att du bara byta ämne.
 • Inte under några omständigheter misshandel henne / göra något olagligt ur trots / ilska. Det kommer inte att göra att du mår bättre och kommer troligen att ha mycket dåliga konsekvenser i framtiden. Om du vill känna bättre spel andra tjejer eller se tips avsnitt.