Wka

Hur att locka flickor utan irriterande

Hur kan man vara attraktiv för flickor och kvinnor utan att vara irriterande och försöker alltför hårt. Hur att förföra dem, och få dem att gilla dig.

Steg

Hur att locka flickor utan irriterande. Definiera din räckvidd.
Hur att locka flickor utan irriterande. Definiera din räckvidd.
 1. 1
  Definiera din räckvidd. Det kan finnas två fall - du fokuserar på en viss tjej eller om du inte har något specifikt mål. Du vill bara få något av alla de attraktiva och vackra flickor du ser.
 2. 2
  Välj rätt målgrupp. Plocka inte någon som är utanför din liga. Om du är nybörjare, gå efter en "rookie".
 3. 3
  Försök att läsa henne genom dina ögon. Akta, aldrig fastna stirrade på henne, inte med henne, inte av någon annan. Komma stirrade på offentligt av någon är en mest irriterande sak för en tjej. Det orsakar motvilja till stirrande individen. Läs henne i hemlighet, försöka lista ut hennes vanor, sympatier och antipatier och hennes inställning genom att observera hennes kroppsspråk.
 4. 4
  Bestäm om omedelbara åtgärder är nödvändiga. Om du kan få en chans att träffa henne nästa gång, kan du använda detta möte bara för att observera. Om du inte är säker på att du någonsin kommer att se henne igen, försöka ta reda på något om henne. Hennes namn, eller viktigast-platsen där hon besöker regelbundet, skulle göra. Det kan vara en högskola, en arbetsplats eller något. Om du inte kan göra det, om du inte kan se någon framtida möte, då är det dags att ta chansen.
 5. 5
  Ta chansen. Så, efter att de omständigheter, har ni beslutat att ta chansen, eftersom detta är ett nu eller aldrig fallet. Det viktigaste i det här fallet för dig skulle vara de data du samlat efter att observera henne. Vilka var de uttalanden som fick henne att skratta, eller fick henne att tänka på allvar. På grundval av denna studie, måste du räkna ut det bästa sättet att närma sig henne, vilket är gonna ni hamnar på rätt plats. Tänk dig i ditt sinne, att du närmar dig henne, hur ni började prata och hennes eventuella reaktioner (baserat på din färsk studie). Träna på bästa sätt. Gå vidare. Var kaxig och göra det.
 6. 6
  Förbered dig. Vid eventuella framtida möten, ser ut som hennes liga. Efter de iakttagelser du gjorde i labbet, (det första mötet) är det dags för läxor. Studera hennes vän cirkel, studera hennes dressing känsla, och analysera dig själv. Räkna ut poäng som kan få dig att se ut som en utlänning till henne. Räkna ut fler poäng och eliminera dem. Brudgummen själv och känn dig som om du kan vara den pärla av hennes league-du är drömmen vän inkarnerad. Ha ha ha, försök inte alltför hårt. Precis, ser ut som hennes liga. Jag kallar också denna praxis ett kamouflage, som ett lejon försöker gömma sig i långa gräs innan de anföll.
 7. 7
  Gå inte direkt till ditt mål. Låt dina vågor når dit först. Bli vän med hennes vänner, kanske vänner av hennes vänner, och blir deras favorit. Du behöver inte försöka för hårt för detta. Dina studier, observationer och läxor kommer att hjälpa dig att uppnå detta, eftersom du vet exakt vad dessa människor tycker, vad dessa människor uppfattar rätt, är det fel, och vem deras favorit filmstjärna.
 8. 8
  Be cool. Låt aldrig någon av dina nya vänner vet om ditt intresse för ditt mål, då detta kan förstöra hela planen. För dem, är du bara en cool kille, en fin, ny och cool kille att umgås med, coola nog att de kunde prata positivt om dig i din frånvaro.
 9. 9
  Förstora din nya vän cirkel. Nu är det dags att utöka din "nya vän" cirkeln och uppsluka ditt mål i det, kom ihåg, är ditt mål bara en ny vän till dig, är hon inget speciellt.
 10. 10
  Bedöma situationen. Nu är det dags för personlig interaktion. Du kommer att märka att du är i en mycket bättre position jämfört med en där du gjorde första observationer om henne. En karisma följer dig, du är hennes vän tekniskt, och hon har hört alla positiva om dig från hennes vänner. Och nu har du en mer legitim och mer rimlig social tillgång till henne.
 11. 11
  Lär känna henne. När du är oskiljaktigt blandas in sin vän cirkel, och du deltar i varje betydelsefull händelse i gruppen, de bästa möjligheterna för att slå presentera sig. Möjlighet kan presentera sig för dig när som helst, men i allmänhet fungerar så här: när du närmar dig henne vara självsäker, cool, ser lite slarvig, och viktigast, att vara dig själv. Ser inte ut som du försöker för hårt, som om du agerar, eller du inte är normala. Behandla henne som dina andra vänner, den enda skillnaden är, att hon måste märka att du och hon har mycket gemensamt, såsom: gillar och ogillar, motiv och ambitioner (som ni redan hade undersökt). Träffa henne igen och igen, och varje gång, lämnar samma intryck på henne. Hon ska börja känna att hon tycker ditt företag mest, och så gör du (detta är vad hon ska känna). Aldrig försumma dina andra vänner, behandla dem alla väl, eftersom det kan finnas en möjlighet att ditt mål kunde rådfråga någon av hennes vänner om dig, och på den tiden, måste samråda stödja dig.
 12. 12
  Gör det fast. När du börjar inse att flickan nu lutar mot dig, detta är när du måste betala extra omsorg. Hon kommer att förvänta sig mer saker från dig än hon förväntar sig bara en vän, och du måste ta hand om det. När du känner att banden mellan dig är nu stark och solid, är det när du har uppnått vad du önskade.

Tips

 • Det bästa sättet att bli allas favorit är att:
  • Prata artigt.
  • Var väl lugn.
  • Uppför försiktigt
 • Alltid vara välklädd och välvårdad, ser inte ut som en förlorare eller en utlänning.
 • Du kommer att behöva en hel del tålamod och visdom i denna strävan, så du bör träna dem under din normala dag.
 • Det är som en långsam kemisk reaktion. Om du vet något är tänkt att hända, men det är inte, titta på det.
 • Dessa är några grundläggande saker som är lätta att träna och är mycket effektivt socialt.
 • Du måste naturligtvis koncentrera sig och ägna dig åt detta, men du behöver inte vara besatt av det. Du kan alltid ställa en viss tid av din dag för att arbeta på det.

Varningar

  1. Om någon gång under denna strävan du känner för det tar ut sin rätt och du känner dig frustrerad eller det är inte intressant för dig alls, avbryta jakten.
  2. Om du någonsin känner hon inte tar något intresse för dig alls, eller som om hon är vägen ut ur din liga, avbryta programmet (Därför, i detta fall du hade gjort felaktiga observationer i första hand).
  3. Om du känner att du inte kan göra rätt observationer eller avläsningar, börja med människor närmast dig, börja med dig själv, studera dig själv, då dina släktingar, dina vänner om vem du redan vet, och räkna ut de möjliga psykologiska relationer.
  4. Om du inte får önskat resultat, ta det lugnt, det var ditt första försök, kan du göra bättre nästa gång.
  5. Alltid vara snabba och snabbt vidta åtgärder. Fatta beslut och tränar slutsatser medan du aktivt följer denna strävan kan hjälpa dig på andra sätt och andra platser.
  6. Alltid sträva efter sunda och harmoniska relationer. Annars din framgång är omöjligt, eftersom flickorna har en stark sjätte sinne, särskilt om någon enskild s avsikter beträffande dem.
  7. Varför vara ensam, när det finns så många goda människor utanför. Gå ut och prova. Good Luck.