Wka

Hur se vacker som en kraftigt överviktig tjej

Du kan se vacker oavsett hur fet du är.... Bara läsa på och upptäcka hur vacker du kan vara genom att följa dessa enkla tips...

Steg

Hur se vacker som en kraftigt överviktig tjej. Acceptera dig själv.
Hur se vacker som en kraftigt överviktig tjej. Acceptera dig själv.
 1. 1
  Acceptera dig själv. Bara acceptera det faktum att du är överviktig och försöka se vad du kan göra för att göra dig själv bättre.
 2. 2
  Inse att du inte behöver vara tunn för att se söt. Oavsett hur stor du alltid komma ihåg att du är unik och speciell.
 3. 3
  Titta i spegeln och berömma dig själv. Detta gör att du känner dig säker. Skönhet betyder inte alltid bara fysiska attraktionskraft. Kom ihåg att yttre skönhet kan försvinna en dag men inre skönhet kan aldrig skiljas från dig.
 4. 4
  Fokusera på dina bästa egenskaper. Har du fått blanka ljusa ögon? Mjuk silkeslen hår? Vackert formade händer? Fina läppar? Få dem att se mer attraktiv!
 5. 5
  Bibehålla frisk hud. Ta en dusch / bad regelbundet för att vara frisk och hålla huden i gott skick. Om du har akne, gå för en behandling. Frisk hud är alltid lockande. Du kan prova att använda ansikte pack om du önskar.
 6. 6
  Style håret. Tvätta håret när det behövs. Experimentera med olika frisyrer. Prova olika saker som hästsvansar, flätor, bullar osv. Du kan även färga håret för en ny look.
 7. 7
  Applicera makeup. Välj makeup som passar din hudtyp. Försök att få en naturlig look med din make up.
 8. 8
  Bär söta smycken. Bara inte hålla sig till ett par saker. Känn dig fri att experimentera. Prova örhängen, halsband, kedjor, ringar, armband osv.
 9. 9
  Välj dina underkläder klokt. Tro det eller ej bära rätt underkläder gör att du ser kurvigare genom att täcka dessa utbuktningar ger kurvigare figur.
 10. 10
  Välj kläder som gör att du ser smalare. Se relaterade Googles.
 11. 11
  Bli av med oönskat hår. Vaxa överläppen och hår under armarna. Detta ger en ren och fräsch look.
 12. 12
  Fixa dina ögonbryn. Låt inte dina funktioner gömma sig under dessa ojämna ögonbryn. Om du gör detta för första gången, få dem gjort professionellt.
 13. 13
  Gör dina naglar. Håll alltid dina naglar rena. Gå för en manikyr och pedicure.Paint dina naglar i dina favoritfärger. Prydligt välskötta naglar drar omedelbar uppmärksamhet.
 14. 14
  Applicera parfym, kommer du att lukta bra hela dagen lång och bär din doft överallt. Välj en doft som passar dig. Om du inte gillar parfym, är deodorant annat val för lukta nice.
 15. 15
  Öva att gå graciöst upprätthålla god hållning med en air av självförtroende. Du kommer att se vacker.
 16. 16
  Älska dig själv med spa dagar om du har råd med dem, få en massage, eller bara koppla av i ett doftande bad. Kom ihåg, du förtjänar dessa saker oavsett vad du väger. Det är också en sådan sak som stress fett, så avstressande är inte bara hälsosamt övergripande men kan hjälpa dig att förlora några pounds.
 17. 17
  Tänk på moder jord. Tänk på traditionella bilder av gudinnor och Moder Natur. Bär blommiga smycken och kläder och färger jorden. Spela New Age musik med en massa naturljud, dekorera ditt rum med blommor och växter.
 18. 18
  Glöm inte att le!

Tips

 • Om du bestämmer dig för att gå ner i vikt, se till att du går till väga på rätt sätt, äta sunt, motionera regelbundet, och inte bli besatt av vågen.
 • Titta på de klassiska målningar av vackra tunga kvinnor av Peter Paul Rubens och Pierre Auguste Renoir. Märker sina kläder eller draperi, frisyrer och smycken, men framför allt deras självsäkra attityd. Dessa konstnärer var inte ensamma om att se tunga kvinnor som sexig!
 • Den svart magi. Bär svarta kläder. Svart gör att du ser smal. Men för mycket svart kan leda till att du ser "goth" eller "emo".
 • Korsetter kan få dig att se smalare, vilket kan upp-och-ner ränder.
 • Prova nail art bara för en förändring.

Varningar

 • Överdriv inte smink eller smycken.
 • Var bara dig själv. Ändra inte vem du egentligen är. Kom ihåg att du är vacker precis som du är.
 • Om du är sjukligt feta när det är som orsakar hälsoproblem, är det alltid en bra idé att försöka komma i form och äta sundare. Du kan sträcka ut eller ta en lång promenad runt kvarteret innan du äter middag eller tittar på tv. Eller i stället för en andra portion efterrätt, kan du ha ett äpple. Enkla saker kan göra en stor skillnad. Men ändrar inte vem du är, till exempel om du är naturligt stora benfri, kommer du inte att bli en liten waif-liknande fe, oavsett hur mycket vikt du väljer att förlora. Försök inte att gå ner i vikt för att se söt. Gå ner i vikt eftersom du vill bli friskare och glad, innebär att förlora det på ett hälsosamt sätt.

Saker du behöver

 • Förtroende och positivt sinne
 • Vissa smycken (tillval)
 • Make up (tillval)
 • Kläder som passar dig
 • Parfym eller deodorant