Wka

Hur reagerar immaturely när någon förolämpar dig

Är du trött på när folk har förargat dig, och då du inte vet vad jag ska säga och folk skratta åt dig? Väl med den här guiden kan du lära dig att få folk skrattar åt den person som förolämpade dig, eller ge dem en smak av sin egen medicin.

Steg

Hur reagerar immaturely när någon förolämpar dig. Skicka deras förolämpning tillbaka på dem.
Hur reagerar immaturely när någon förolämpar dig. Skicka deras förolämpning tillbaka på dem.
 1. 1
  Lyssna inte. Detta verkligen kan fungera ibland. Till exempel: Person: Du är en förlorare! Du (din vän): Hör du något?
 2. 2
  Skicka deras förolämpning tillbaka på dem. Till exempel: Person: "Du är en förlorare." Du: "Om jag är en förlorare, då skulle jag hatar att veta vad du är!" Men hämnas ofta resulterar i ett argument som ingen vinner och gör dig mindre personen. Och det är oftast vad de vill ska hända.
 3. 3
  Använd en linje som nästan aldrig misslyckas: "Du wanna bet" Om de säger ja, gå upp till någon och fråga dem om de tror att du är vad personen sa att du är eller gör. Till exempel: Person: "Du är så glad!" Du: "Vill du satsa?" Person: "Yeah, OK!" Du: (gå upp till någon och säga): "Tror du att jag är homosexuell?" Och sedan kan du ta det därifrån. Akta - den andra personen kan komma överens och du kommer att hamna till åtlöje.
 4. 4
  Säg, "det tar en till vet." Och ler självbelåtet.
 5. 5
  Låtsas att de är en bris. När de talar säger "Finns det en vind på här?" och "Där är det igen!" och "Det kommer från höger över det (punkt till person), som är så konstigt!" Om du är på en buss med inga öppna fönster säger "Det finns inga öppna fönster - där är att vinden kommer från?".
 6. 6
  Om du är nära dina vänner, och bara en kille gör narr av dig, bara börja berätta för honom varje fel som han har. Detta är definitivt användbart när med en grupp vänner som kommer att backa upp dig.
 7. 7
  Om du är lika kraftfull som den killen, och har folk som du vet kommer att backa upp dig, fråga honom om han vill ta det utanför. Han kommer förmodligen backa eller inte visas alls.
 8. 8
  Om du är känd för att vara stark, kan du kliva in mot dem och säga "back off", eller "vill du verkligen irritera mig?" Om de tror att de är starkare än dig, kanske detta inte att fungera, men om inte... Gå för det, gör du ingenting förutom att påminna dem om att du är stark och kommer inte att acceptera mobbning.
 9. 9
  Få honom / henne att förstå att han är värre. Till exempel, om han / hon säger "du är en förlorare", berätta för honom / henne "Du säger det!", Eller "Berättade av dig, det är en komplimang!"

Tips

 • Ha en punchline, för när du har skickat sin förolämpning tillbaka på dem, "Ooooh brinna!" alltid fungerar
 • Agera "coolt" stå där med typ av höjda ögonbryn och en liten men vinnande leende, sorterar av att säga "Jag är bättre än du." Och om du står mot en vägg, luta sig mot det.
 • Ibland, om du gör det för ofta kommer du att se ut som en förlorare, en slags hälsning, kanske, stansning luften, snurrar runt eller kopiera slags salut en känd person gör. Till exempel gör jag antingen DX tecken eller Mick Foleys salut om din i brottning.

Varningar

 • Om du inte kan ta konsekvenserna, aldrig säga det till någon som har mer auktoritet än du, som en lärare eller förälder.
 • Aldrig skratta åt dina egna förolämpningar, det förstör, eller "dödar", dem
 • Säg aldrig riktigt sårande dem till dina vänner, eller alltför ofta, om de inte vet att du inte menar dem eller det gör dem att skratta. Du vill inte gå att förlora en vän här, eller har massor av människor hatar dig. Lita på mig, massor av folk hatar mig och jag förlorade en riktigt god vän på grund av detta.