Wka

Hur att locka män i offentlig

Det är lätt att locka män i allmänhet, är vet allt du har att göra hemligheter om hur man står ut från resten.

Steg

Hur att locka män i offentlig. Börja med rätt iscensättningen.
Hur att locka män i offentlig. Börja med rätt iscensättningen.
 1. 1
  Börja med rätt iscensättningen

I en offentlig plats kan du träffa någon. Försök att plocka platser där du tror att den typ av människor du skulle vilja träffa skulle tillbringa sin tid. En bar kan vara ett trevligt ställe att träffa någon, men du är mer benägna att träffa någon med alkoholproblem om du träffar någon där.

 1. 1
  Tror det finns ingen "vila", det finns bara jag. Oroa dig inte om vad andra kvinnor gör. Inte gör vad de gör, ser inte ut som dem. Han är inte med dem, så gör vad de gör, och ser ut som dem brukar hjälpa. Vilken typ av person vill du att han ska ha? Arbetet med att vara den personen.
 2. 2
  Gör avlånga ögonkontakt med heta män. I varje situation långvarig ögonkontakt kommer att ge honom det meddelande som du har ett intresse för honom. Ju större ditt leende är en indikation för honom hur aggressiv du vill att han ska vara. Inget leende alls och det kan vara flera slumpartade möten innan han säger något till dig. Ett stort leende kan skicka honom springa din väg. Om du verkligen är intresserad av en viss kille, varför spela spel? Kanske en nick behövs för att ge honom den signal som han behöver för att komma se dig nu. I en situation där det finns massor av distraktioner du kan behöva för att närma sig honom, även om det om något underordnad. "Ursäkta mig, har du tid?" hjälper dig att synas och kommer att ge honom en möjlighet att bestämma om den vill träffa dig. "Förlåt mig, jag verkar ha förlorat mitt örhänge, kan du hjälpa mig att hitta den?" En sådan fråga kommer inte bara ge dig uppmärksamhet, men han kommer att hoppas att du aldrig hitta din örhänge så att han kommer att få möjlighet att chatta med dig. I ett första möte dess viktigt att ställa sina förväntningar. Ju mer sexuellt ditt beteende, spetsade pouty läppar, kan han vara benägna att tänka på dig bara för en sak.
 3. 3
  Klä att imponera, men vara blygsam. Oavsett din kropp typ, ålder eller form, det finns en stil av kläder, färg, hår gör, vad som passar dig bäst. Också låt inte din kropp typ, ålder eller form i vägen. Nästan varje kvinna kan ganska mycket få nästan vilken kille om du spelar dina kort rätt. Inte klä på ett sätt som du inte skulle klä när din med honom. Detta innebär: ingen fet hår, välsittande kläder som tyder en nivå av blygsamhet som lämnar mycket till fantasin och en svag doft av lockande parfym som lämnar män undrar vad som gör att du luktar så gott.
 4. 4
  Delta inte i falsk reklam. Om du måste titta alltför inbjudande för att locka en kille, tro mig, du vill inte honom. Inte mer än göra det med smink, inte bära klackar som är för höga, inte bära en klänning som är för hårt. Täck inte upp allt, men låt inte det allt hänga ut heller. Gå med ditt eget hår så mycket som möjligt.
 5. 5
  Bär rött läppstift. Jag har ingen aning varför men rött läppstift är som kattmynta för våra älskade inhemska katt vänner.
 6. 6
  Var självsäker. Räkna med att de flesta män som du möter aldrig kommer att få utöver att vara en bekant. De flesta män föredrar de självsäkra, lyckliga kvinnor. Så var inte rädd för att ta första steget, var inte rädd för att engagera en man i samtal. Om en kille har att flytta en konversation framåt, då han kommer att tänka på dig mer som en potentiell erövring, istället för någon som han borde ta på allvar. Även om det inte fungerar, eller ingenting kommer att träffa honom, kan han berätta en kille vän, "hej, jag träffade denna stora flicka, låt mig presentera dig för henne".
 7. 7
  Var inte desperat. Det är okej att folk vet att du finns. Killar gillar kvinnor som de möter att vara mycket vänlig men diskriminerande. De vill veta att det okej att närma dig och om du investerar tid i att lära känna dem som de är speciella - precis som du.

Tips

 • Ge dig själv en DIY gör över-inte bara kommer detta att öka ditt självförtroende, men kommer att ge dig vad du behöver för att se din hetaste.
 • Öva din komma hit och trutar / smile hybrid i spegeln, hur många av oss öva poserar för vår licensförsäljning mugg skott.

Varningar

 • Var medveten om att säkerheten för de män du offentligt lockar. Om de är nära vägen, kan de vara tillräckligt distraherad och gå in i trafiken. Eller en stolpe. Eller en intet ont anande fotgängare med en kopp te som sedan spiller på dem. Säkerheten först, damer, säkerheten först.