Wka

Hur man skär på baksidan av en bob frisyr

När du Prep och avsnitt för en bob frisyr, är det dags att klippa. I den här artikeln får du lära sig tekniker för att skära baksidan av bob frisyrer.

Steg

Hur man skär på baksidan av en bob frisyr. Kontrollera att du har läst och förstår hur man prep och avsnitt för en bob frisyr.
Hur man skär på baksidan av en bob frisyr. Kontrollera att du har läst och förstår hur man prep och avsnitt för en bob frisyr.
 1. 1
  Kontrollera att du har läst och förstår hur man prep och avsnitt för en bob frisyr.
 2. 2
  Se till att din sektion är korrekt, mycket rak och ren. Det ska se ut som på bilden till höger.
 3. 3
  Börjar såga. Om du är högerhänt, kamma den vänstra delen åt sidan, börjar med den högra halvan av din första avsnittet. Använd mittlinjen som vägledning. Ett diagram på detta visas till höger. Efter vinkeln på din avdelning, placera din hand direkt på toppen av håret på halsen.
 4. 4
  Skär så nära handen som möjligt, i en rak linje, upp från utsidan in (höger till vänster). Använd bilden till höger för att få hjälp (följ instruktionen bildtext).
 5. 5
  Gör samma sak för den vänstra sidan av det första avsnittet. Efter kapning båda sidor av den första delen, bör ditt hår klippa ser ut som bilden till höger, med liknande båge, vilket kommer att ge examen.
 6. 6
  Halv till en tum ovanför första avsnittet linjen, ta en ny sektion av samma vinkel. En bild visas på höger. Klipp följa anvisningarna i de två föregående stegen.
 7. 7
  Upprepa tills du når mötesplatsen för kronan och baksidan av huvudet, indikeras av bilden till höger. Detta är samma öra-till-öra sektionen över mitten av huvudet som du använt i din fyra-kvadranten sektionering. Se till att allt hår klippa i ryggen är riktad bakom örat, så att ryggen och sidan sektionerna kan anslutas ordentligt.
 8. 8
  Nu, gå vidare till nästa artikel, hur man skär sidorna av en bob frisyr.

Tips

 • Använd rena sektioner.
 • Ta den tid du behöver.

Varningar

 • Saxar är vassa. Var försiktig eller du kommer att skära dig.

Saker du behöver

 • Sharp KLIPPNING sax (ej kök sax. Se till saxen är särskilt utformade för hårklippning)
 • En sektionering kam
 • En frisyr cape
 • T-Rex klipp
 • En klient