Wka

Hur man ska samordna din outfit

Dessa enkla steg kommer att leda dig till en perfekt samordnad dräkt!

Steg

Hur man ska samordna din outfit. Välj ut din favorit topp som inte är alltför färgglada eller mönstrade (en t-skjorta, blus.
Hur man ska samordna din outfit. Välj ut din favorit topp som inte är alltför färgglada eller mönstrade (en t-skjorta, blus.
 1. 1
  Välj ut din favorit topp som inte är alltför färgglada eller mönstrade (en t-skjorta, blus... vad du vill).
 2. 2
  Välj huvudfärg från skjortan - Vi kallar detta din valda färg.
 3. 3
  Du kan välja en annan skjorta som matchar din valda färg och lager den antingen under eller över din topp (detta skulle vara speciellt bra för vintern).
 4. 4
  Valde några coola jeans eller byxor som går med din valda färg och ett par skor som går med stilen på din outfit (exempel: skinny jeans gå med strappy klackar, stövlar eller balett lägenheter).
 5. 5
  Prova din outfit med olika tillbehör. Färg är nyckeln! Inte bara gå med en intetsägande färg. Mix 'n matcha armband med halsband, band huvudet med smycken - nu har du fått några läckra färger!
 6. 6
  Om du bär en kjol, långa strumpor, fotlös strumpbyxor eller strumpbyxor är jättebra!

Tips

 • Denim jeans går med nästan allt.
 • Var inte rädd för att lägga till lite personlig prägel på ditt utseende. Lägg ett bälte som du gjort själv, eller att armbandet din bästa vän gav dig. Du kan även rippa dina jeans, eller brodera något på ett klädesplagg.
 • Skiktning är mycket effektiv när din outfit verkar alltför vanligt eller om din tröja är lite för kort.
 • Försök att använda ljusa färger.
 • En svart kjol passar till allt och gör en viktig garderob krampa.
 • Om du inte är ett fan av ljusa färger, kan du krydda upp en neutral färgskala genom att lyfta fram en av dina bästa egenskaper med en färgklick. Om du inte gillar bär urringade skjortor, t ex lager något snug-ish och ljus under den V-ringad.
 • Klä upp en enkel linne med chunky halsband.
 • Vet vilka färger är heta den här säsongen genom att titta på tv eller tittar på en modetidning i biblioteket. (Spara dina pengar för att köpa kläder!)

Varningar

 • Försök inte att passa in med alla. Kom ihåg, att vara ledare inte efterföljare. Modenycker kommer och går så fort alla har dem. Om du måste göra modefluga sak, lägg en hatt till det när det går ur stil eller ett skärp, bälte, eller med nya tillbehör som går med ditt utseende. Du kommer att kunna komma undan med förra månadens jeans, förra veckans skor och förra årets halsband, ta det från någon som vet!
 • Titta inte alltför klibbig! Det är alltid bra att plocka ut saker som går ihop.
 • Gör inte lagret för mycket, kan detta göra att du verkar större än du är.
 • Inte bara hålla med färger som går med dig - du kan antingen gå med strömmen eller du kan gå vilt. Var inte tråkig, kom ihåg att vara dig själv, och eftersom det inte finns någon som är precis som du, kommer du definitivt att sticka ut. Även om du ska fylla på färger som förgyller din hudton, var inte rädd att tå linjen. Det är också viktigt att du bär färger som kompletterar dina funktioner. Välj olika nyanser av icke-komplementära färger om du vill - din mode handlar om dig - men använd dem med måtta. Till exempel, om Orange är din favoritfärg, men ser inte bra ut med din hudton, kanske bära en orange bälte med en blå skjorta, eller någon annan färg som både ser bra ut med orange och ser bra ut på dig.