Wka

Hur kan man vara säker som en kort person

Ibland är en alltför många centimeter kortare än din

kompisar kan verkligen blåsa ditt självförtroende. Människor kan vara väldigt grymma mot andra som inte-så-tall. Allt detta tryck kan lämna dig med mycket låg självkänsla och. Om du vill bygga upp detta förtroende igen, då är det här artikeln för dig.

Steg

Hur kan man vara säker som en kort person. Inse att vara lång storlek är inte något man måste ha för att vara vacker.
Hur kan man vara säker som en kort person. Inse att vara lång storlek är inte något man måste ha för att vara vacker.
 1. 1
  Inse att vara lång storlek är inte något man måste ha för att vara vacker. Det finns en hel del korta och vackra människor i världen. Plus, om du är liten och så är dina "funktioner, kan du klassas som söt-och det är ganska sött. Du behöver inte känna så ner om att vara kort. Om du är en man, kom ihåg att män får bedömas på en massa saker förutom sitt utseende - jockeys är stor idrottare också. Färdigheter, framgångar, fitness, hjärnor och resurser kan göra dig mycket attraktiv för kvinnor.
 2. 2
  När du känner dig lite bättre om att inte vara så högt, göra något för att åtgärda eller skaka upp ditt utseende. Shoppa med en god vän, och köpa lite nya kläder och tillbehör som du kan ha på sig någonstans. Om du inte vill slösa pengar att shoppa, ta någon kreativ, sprida ut alla dina kläder och smycken etc, och få att fungera! Limma och sy på paljetter och pärlor, klippa jeans att göra denim kjolar och shorts, och gå galet med några tyg markörer.
 • Du kan använda vissa stil knep för att verka längre eller tunnare. Bära vertikala ränder snarare än horisontellt ger ett intryck av höjd. Bära klackar på skor eller stövlar går obemärkt, även herrskor kommer med en mängd olika klack typer.
 • Klä på ett sätt som uttrycker dina starkaste punkter. Din stora intressen i livet, din personlighet, dina favorit färger, prova att bära kläder som kommunicerar dessa saker tydligt.
 1. 1
  Nu när du har en ny stil, bör du känner dig lite mer om dig själv. Fortfarande, göra lite mer arbete på din självkänsla. Titta i spegeln och låtsas att du ser dig själv för första gången. Tänk dig själv, "Vad tror jag när jag ser den här personen?" "Tycker jag den här personen ser trevlig?" "Skulle jag prata med den här personen och vill vara vänner?" Om du inte är nöjd med svaren på dessa frågor, göra en del arbete tills du är.
 2. 2
  Håll utkik efter andra korta människor och observera hur andra reagerar på dem. Några korta människor är mycket karismatisk och har ett sätt att sticka ut. Studera dem, och se vad som fungerar för dem och vad som inte fungerar. Oftare än inte, är du mer medveten om din egen höjd än någon annan person i rummet. Så gör det bästa av det, och låtsas att din längd är inte ens en faktor alls.
 3. 3
  Tänk på att om du är självsäker, självsäkra och färgstarka, kommer människor över gissa din längd och under gissa din vikt. Annat än porträtt konstnärer och läkare, de flesta människor inte ens se hur du egentligen ser ut. De läser de symboler du bär och kategorisera dig av stereotyper. När du glömmer hur du ser ut eftersom du är nöjd med dina kläder val och hur exakt de presenterar det bästa av vad du ser på dig själv, det är när du ser din bästa.
 4. 4
  Köp möbler, skåp, bilar och andra fysiska saker som passar till din skala. Inte stam nå överskåp i hyllor avsedd för någon sex meter hög. Titta på kompakta bilar, stolar som har en bekväm höjd för dig, skrivbord som inte är pinsamt. Kom ihåg att mänskligheten har ett stort utbud av storlekar och att i vissa områden, är du normal eller kan även vara högt i förhållande till dem omkring dig. Slösa inte pengar på en soffa som inte är bekväm för dig eller ett skåp kan du inte nå. Detta ger också ett bättre visuellt intryck av dig till andra som ser dig i ditt hem.

Tips

 • Kom ihåg att vara rolig storlek är mycket bättre än att vara vanlig storlek. Kul är bättre!
 • Subtila klackar kan hemlighet skjuta dig upp ett par inches.
 • Om du är ett barn / tonåring och fortfarande växer, se till att du har en hälsosam kost, berikad med vitaminer och mineraler. Du vet aldrig!
 • Det är en bra konversation starter / ämne! Du kommer alltid ha något att prata / skämta om.