Wka

Hur man ska agera på ett datum (för flickor)

Vill du veta hur man ska agera på ett särskilt datum? Här är hur.

Steg

Hur man ska agera på ett datum (för flickor). Låt inte samtalet om du hela tiden.
Hur man ska agera på ett datum (för flickor). Låt inte samtalet om du hela tiden.
 1. 1
  Klä att imponera. Killar kan säga att de gillar när en tjej visar lite hud, (eftersom de är visuella) men det betyder inte att du ska dyka upp i en mikro-mini och urringade v-ringad linne, men det är okej att bära en klänning som visar dina axlar, några ben och visar lite av bröstet. Om du är lite på den tunga sidan, sedan bära en fin blus. Men kom ihåg att vara bekväm. Bär inte något med så mycket hud som du ser desperat.
 2. 2
  Ha lite smink. Du bör sätta på lite läppglans eller läppstift som matchar det du har på dig (om det inte är lila, svart eller blå), är något som brunt eller rött eller rosa bra. Lite mascara gör inte ont och lite eyeliner. Men inte mer än göra det. Du vill inte din dag tänkande han är på en date med en clown.
 3. 3
  Var artig. Säg inte oförskämd saker och elaka saker. Kritisera inte hans åsikt - det är en stor stänga - men se till att hålla din egen också. Använd bara den typiska råd: Säg inte något som du inte skulle säga framför din mormor.
 4. 4
  Har god bordsskick. När du äter tugga som om du har en hemlighet. Stäng munnen när du tuggar och inte prata med munnen full, du vet den här, eller hur?
 5. 5
  Låt inte samtalet om du hela tiden. Om han ber dig att, det är okej men inte berätta ditt livs historia eller dela personlig eller privat information-om din relation med honom pågår längre än detta datum, kan du berätta för honom senare. Om den inte gör det, du förmodligen vill inte att han visste dessa saker om dig.
 6. 6
  Gör konversationen dubbelsidig. Fråga inte dumma frågor eller personliga frågor, men hålla konversationen rör sig fram och tillbaka mellan er två. Fråga honom viktiga saker som "Vad är dina passioner i livet?", Etc.
 7. 7
  Alltid skämta, berätta roliga saker och prata med dem lite om ditt familjeliv, skola, jobb osv. Kom ihåg att skratta åt roliga saker de säger.

Tips

 • Före det datum som gör grundläggande hygien, borsta håret, borsta tänderna, tillämpa deodorant, och kontrollera dina andetag.
 • Alltid le mot honom för att visa honom att du är intresserad av vad han säger.
 • Klaga inte på din vikt. Detta är en extrem avstängning. Du är vem du är, och om din partner inte gillar det så har du förmodligen inte bör vara dejta dem. Du borde vara stolt över din kropp så det är.
 • Om du ska på middag, försöka undvika mat med mycket lök eller vitlök. Ingenting är mer störande än dålig andedräkt! Detta gäller särskilt om du letar efter en kyss i slutet av kvällen.
 • Tryck inte för en kyss, men om det händer det händer. Kom ihåg att hålla det kort och koncist på en första dejt. Låt dem som vill mer.
 • Ljug inte om vem du är, speciellt om du hoppas på en andra träff. Om du till exempel säger att du älskar fotboll när du inte gör det, och din dejt antyder att för din nästa dag ska du spela fotboll du skulle kunna upptäckas mycket snabbt!
 • Inte talar om "lättstött ämnen" som tidigare relationer, din mens, kan ibland familjen bli ett ämne som de inte vill prata om heller. Nämn inte äldre bröder eller systrar som var perfekt, liksom var den bästa sport spelaren, mycket populär, hederrulle, etc.
 • Håll samtalet flyttar. Sitt inte där hela tiden stirrar på varandra! Pojkar älskar att prata om sig själva, så välj ett ämne du tror att de kan vara intresserade av, gillar sport. Tänk bara på att undvika tunga ämnen som de som anges ovan.
 • Gratulera honom till hur han ser ut. Han ska berömma dig tillbaka. Men inte över-göra det.
 • Om han är artig, bör din dag göra något i samma banor som detta, exklusive bär smink. (Om han vill, det är bra.) Om han driver iväg från dessa tips i ett avgörande sätt, han är nog ganska oförskämd, och kan inte vara det bästa valet.