Wka

Hur man ser cool i glasögon

Glasögon är awesome modeaccessoarer, men ibland folk kommer att göra narr av dig för att bära dem. Såhär sval.

Steg

Hur man ser cool i glasögon. Välj glasögon som speglar din personlighet.
Hur man ser cool i glasögon. Välj glasögon som speglar din personlighet.
 1. 1
  Välj glasögon. Om din mamma / pappa har rekommenderat något för dig, inte vara så snabb att blåsa bort. Bara för att dina föräldrar vill det, gör det inte ett ögonblick "nej". Trots allt är det de som kan se dem.
 2. 2
  Välj glasögon som speglar din personlighet.
 3. 3
  Inte agera annorlunda eftersom du har glasögon. Du är du, det är det.
 4. 4
  Lär dig att vilja dina glasögon. En typisk stereotyp är "Flicka / pojke med glasögon är en" nörd ". Ignorera det. Glasögon är så att du kan se klart. De behöver inte märka dig. Ha det i åtanke.
 5. 5
  Förvara dem i bästa möjliga skick. Rengör dina glasögon. Var försiktig så att du inte tappar dem, dont get ramen eller repad linser, och se till att du hålla dem rena, ren, ren. Tvätta dem dagligen, kommer vatten att fungera bra om du inte är så säker på städare.
 6. 6
  Få ett trevligt fall som fungerar med dina glasögon. Välj en som du gillar.
 7. 7
  Färdigt.

Tips

 • Låt inte vad någon säger du störd. Om någon ringer dig ett namn eller gör narr av dig, borsta bort det. Vem bryr sig, eller hur? Om du ser ut och känns bra, de försöker uppenbarligen att skada dig i allmänhet, inte bara för att du bär glasögon.
 • Prova svarta glasögon. De går med nästan varje outfit!
 • Plocka ut glasögon som går med nästan allt. Du vill inte ha en lila och vit outfit med senap gula glasögon, gör du?
 • Det viktigaste är att du måste gilla dem. Välj inte de som du inte gillar eller vad dina vänner gillar.
 • Var självsäker när du bär dem.
 • Om du ogillar verkligen hur du ser ut i dina glasögon, överväga kontakter. Kom ihåg att de är svårare att hålla reda på, dock.
 • Om du är en kille gå med en tjock, maskulin ram men inte för tjock, eftersom det kommer att se otymplig. Bara så de ser inte sladdrigt.

Varningar

 • Och även om någon säger att du ser bra ut i glasögon de plockar för dig, inte få dem om du inte vill ha dem. Poängen är att få något du känner dig bekväm i, och vara nöjda med.
 • Se till att du inte sätter dina glasögon på platser där de kan skadas (t.ex. soffa)-är chansen att någon kommer att sitta på dem eller du kommer inte att kunna hitta dem för en stund.
 • Även glasögon gör att du ser smart (som folk säger), bör du inte agera som en know-it-all. Även om det är till synes en dum sak att säga, folk får i handlingen.
 • Vissa människor är bara vanlig oförskämd. Det finns inget du kan göra åt dessa människor. Vem bryr sig om vad de säger? Om de är hårt bashing dig bara för att du bär glasögon, ta en titt på dem.