Wka

Hur man ser bra ut i vinter

Dra av en sommar look är enkel: en djup solbränna och minimala kläder. Men när vädret ändras för kyla, klä minimalt och idrottsliga en mörk solbränna är opraktiskt och dumt. Lär dig att se bra ut under de kallare månaderna, även när paketerade i en form-täckande tröja!

Steg

Hur man ser bra ut i vinter. Använd en annan makeup palett.
Hur man ser bra ut i vinter. Använd en annan makeup palett.
 1. 1
  Ta hand om din hud. På vintern, med hårda vindar och uppvärmning på full blast, kommer de flesta hudtyper torkar ut snabbt. Drick mycket vatten och tillämpa oljefria, lätt absorberat ljus lotion till alla delar av kroppen. Använd läppbalsam för att hålla från att lida av nariga läppar.
 2. 2
  Behåll ditt hår. Även duscha dagligen anses vara god smak, har många funnit att de borde tvätta håret med produkter varannan dag, eller ännu mindre! Resonemanget bakom detta är enkel: tvätta håret remsor det av dess naturliga oljor, vilket gör det torka ut och kluvna hårtoppar till formen - ett problem förstärks av vintern. Lämna in en fuktgivande balsam eller hårinpackning på de senaste 3 till 5 inches i håret i ca 15 minuter, en gång i veckan för att hålla den mjuk. Också, borsta håret från hårbotten till topparna, för att sprida de naturliga oljor. Detta gör ingenting men stärker ditt hår och ger det en silkeslen känsla.
 3. 3
  Använd en annan makeup palett. För ansiktet, ljusare eller avstå foundation helt, och använd en ljus, varm rosa på kinderna. Blanda en liten damning av bronzer med din rodna kan vara en bra manöver, men antingen ser underbar.
 4. 4
  Kontrast varma kinder med hjälp av en svalare läpp och öga systemet. Tänk "gå nakna" på ögonen - en snabb skikt av träkol mascara på övre fransarna, och ingen eyeliner. Detta tjänar till att lysa upp och förstora dina ögon. Cream eye-skuggor är också bra vinter val: till skillnad från under sommaren, kommer de inte "smälta bort". Färger i den bleka blues, vita och grå-blues är underbara sätt att anpassa din makeup till de kallare månaderna - daub lite vitt mot den inre ögonvrån, och blanda utåt med en ljusblå.
  Alternativt, jumbo eye-pennor i metallic är ett annat alternativ. Använd vita, guld eller silvers att uppnå en frostig skönhet med ett avsmalnande linje knappt ovanför ögonfransarna. Applicera försiktigt till botten av ögonen, sedan använda sidorna av pekfingrarna, driva upp tills det är en tunn linje.
 5. 5
  Använd chapstick. Använd chapstick religiöst. Applicera varje tio till tjugo minuter, eller vid behov. Spruckna läppar är oattraktiva. Varje form kommer att räcka, i en nypa, även vaselin! Softlips är ett bra varumärke för chapstick, med SPF ingår i formeln. Det är lätt och lämnar dina läppar mår mycket mjukare.
 6. 6
  Klä sig i lager. Att klä sig för vintern, kommer detta komma överraskande långt! En halv-knapp ner skjorta, skiktas över någon polo, med en jacka ovanpå, är alltid en bra look - helt enkelt matcha liknande kragar så att botten man visar och veck över lite. Jeans är en vinter stapelvara, som är bekväma stövlar. Om du är ute i kylan, alltid ha en kappa!
 7. 7
  Naturlig skönhet är aldrig slagen. Mycket sällan gör något toppen en snabb daub av läppglans och en nytvättad ansikte.
 8. 8
  Klä sig väl. Fylla på snygga vinterkängor, uggs, sneakers, tofflor, träningsbyxor, jeans, tröjor, benvärmare, tröjor, leggings, strumpbyxor, och hattar!

Tips

 • Försök att välja en tvål eller dusch gel som återfuktar samt renar.
 • Tröjor behöver inte vara skrymmande att vara varmt. Skrymmande tröjor är bra för gosa upp i när du är insnöade, men, de ofta ser alltför... väl, skrymmande... att slitas ut.
 • Klä sig därefter för vädret button down skjorta och lätt jacka är inte lämplig klädsel för en regnstorm eller snöstorm:. Få väderprognoser, få rätt växel.
 • Kontrollera alltid lotion och sminkningar för alla ingredienser du kan vara allergisk mot Allergiska reaktioner varierar från bikuporna för att blödningen:. Inte riskera det!