Wka

Hur man kasta en kniv utan att det snurrar

Om du läser detta, har du förmodligen redan vet hur man kastar en kniv redan. Eller är du bara intresserad och tycker knivkastning är coolt. Två metoder för att kasta en kniv utan att snurra det är den förändrade Hammer Grip och Pinch Grip.

Steg

Hur man kasta en kniv utan att det snurrar. Håll din kniv i handtaget, i din näve, ungefär som det sätt du skulle hålla en hammare (därav namnet).
Hur man kasta en kniv utan att det snurrar. Håll din kniv i handtaget, i din näve, ungefär som det sätt du skulle hålla en hammare (därav namnet).

Modifierad hammare grepp

 1. 1
  Håll din kniv i handtaget, i din näve, ungefär som det sätt du skulle hålla en hammare (därav namnet). Men (detta är den "modifierade" del) då du tar pekfingret och lägg det längs ryggraden av kniven (övre kanten). Det ser nu ut som du pekar fingret.
 2. 2
  Håll armen framför dig, men med armbågen böjd i 90 graders vinkel med pekfingret pekar mot himlen.
 3. 3
  Ta din hand och tillbaka, och sedan knäppa den rakt ut till din målgrupp, rotera handen så pekfingret pekar mot målet. Om den snurrar framåt, försöka snärta fingret nedåt höger vid den punkt när du är på väg att släppa. Detta kan hindra drivkraft från att göra kniven spinn. Om den snurrar bakåt, minskar kraften som vändningen.

Den "nypa" grepp

 1. 1
  I detta grepp, använd långfingret för att hitta balanspunkten på kniven (tyngdpunkten).
 2. 2
  Nyp bladet balanspunkten mellan tummen och långfingret, och lägg din pekfinger på ryggen av kniven.
 3. 3
  Ta din arm ut med överarmen i 90 graders vinkel från kroppen, förde handen nära i örat, och pekfinger vänd bakom dig.
 4. 4
  Ta din hand och ner medan du håller kniven löst. Kniven ska flyga ut ur din hand, och direkt till ditt mål.

Tips

 • Anledningen dessa tekniker fungerar är tummen, eller, i fallet med den "nypa" grepp, pekaren finger. Kniven, när de kastas, roterar runt knivens tyngdpunkt. Fingrarna på ryggraden motverka rotation av bladet och ge den en rak flygning till målet.

Varningar

 • Var beredd på kniven för att studsa tillbaka på dig (eller de som står nära dig). Använd samma försiktighetsåtgärder som du skulle för skjutvapen.
 • Kasta dina knivar på en bräda, helst en tjock en. Inte kasta dem på sidan av huset. Detta kommer att skada bladet och kosta dig en kniv för att kasta.
 • Dessutom, använd sunt förnuft. Kasta inte knivar på någon, oavsett hur irriterande de är.
 • Använd ditt sunda förnuft (igen) och inte sätta dem i en väska / ryggsäck / resväska som ska eventuellt kontrolleras av en offentlig tjänsteman (t.ex. flygplatsen porten säkerhet) för dina knivar kommer att konfiskeras.
 • Detta är knivkastning. Kom ihåg det! Du kastar en liten, möjligen skarp, åtminstone något med en punkt på något! Var försiktig.

Saker du behöver

 • Kast kniv (Längre handtag för Modified Hammer greppet).
 • board (mål)